Два нови ”паяка” срещу нарушителите в Несебър

Два нови „паяка” ще купи местната администрация в Несебър, с които да лови нарушителите в общината.

Обратно в новината

Коментари - Два нови ”паяка” срещу нарушителите в Несебър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Несебър още не бях заключил колата и вече пускаха въжетата да ми вдигнат колата, а нарушение нямах.Съвсем са озверели! Явно искат да прогонят туристите.

новината няма как да ни радва тъи като общината копува паяци а безплатни парко места за туристите не изгражда

Този рекет с паяка в Несебър пак ще продължи явно. А решението е просто, както е решено в целия бял свят - големи безплатни общински паркинги извън централната зон

Човек, който цял живот е живял в колиба, като му дадеш възможност ще направи голяма колиба. Дворец няма да направи. Проблема не им е в състоянието на паяците, а в това, че ги има.В Поморие да не би да се робува толкова на паяците. Общината в Несебър и организациите вместо да работят и мислят за фестивали, рекетират туристите си с паяци. Да ни са честити новите "паяци"!!!

Най-корумпираната община!! Файда нулева. Нито знаци, нито осветление, нищо няма там. Има само двама дебеловрати /не работим там брато, само сми познати/, рекетират чужденците. Дори нашите бг паралии, изгарят от този паяк. Това да видиш адвокат или "бизнесмен" да си плати, за да си вземе колата, може само там. Поне, кажете на хотелите да предават на гостуващите, че от полицията файда няма и тя няма нищо общо с "паяка."