Започна украсяването на коледната елха в София

София започна подготовката за празничните дни в края на годината. Традиционно работници се покатериха по над 15-метровия бор на ул. "Алабин".

Обратно в новината

Коментари - Започна украсяването на коледната елха в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не че в София паленето на лампичките на нарочената градска елха е голямо събитие, но все пак, ако искаш да има някакви хора може би почивен ден като неделя е доста по подходящ отколкото 19:00 в понеделник. Да не говорим, че наблизо е и немскияя коледен базар, та може хората решили неделно да пийнат греяно винце с някое вурстче да "уважат" и паленето на Фъндьо.

да си кажа мнението. защо и коледа ще се разваля - Гжа Фандъкова какво иска да представи? Боксьорът се е качил ЗА ПАРИ НА РИНГА и безславно го победиха. Тове е един бизнес и нищо повече - дори остави като личност и спортист лошо впечатление и плати за арогантността си с нокаут. Аз не го уважавам за нищо - това е боксът! Май тази пропаганда ми звучи фалшиво - не е реална.

Много ме радва коледното и новогодишно дърво - сигурно ще бъде чудесна атракцщя за София и не само децата ще се радват.

Ало Джурналята този ,,специален кран" се казва АВТОВИШКА.На вързано куче хлЕб не можете да дадете,ама пари гребете НЕЗАСЛУЖЕНО.

"50-годишният бор всяка година се превръща в чудна елха в центъра на столицата" аз лично по-грозна и опурпана елха не сум виждал никаде по света... че и крив тоя бор... срамота *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е Пулев за какво ми е?