Новородените лъвчета - женско и две мъжки

Вече е известен полът на трите лъвчета, които се родиха през октомври в зоопарка във Варна, съобщи управителят Иванка Стоянова.

Обратно в новината

Коментари - Новородените лъвчета - женско и две мъжки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

жалко , че четвъртото не оцеля.......

Малки, сладки котаранчовци! Да са живи и здрави, да пораснат голеееми и силни лъвове и да станат родители на много други такива сладури.

Най-вероятно мъжките ще заминат за друг зоопарк някъде по Света, а от там ще дойдат други мъжки. Братя и сестра са все пак.

Е, не съм имала предвид да се чифтосват помежду си:) Важното е да имат поколение, пък то е ясно, че ще е с други също толкова сладки котаци.

Супер сладки

Да са живи и здрави.

Много са хубави и сладки! Искам да ги гушна!

само гледай майка им да не е там

Душички сладки! Но ръководството на зоопарка трябва бързо да реши къде ще се помещават трите лъвчета, когато пораснат, защото няма как да останат в тесните клетки.

Малки писета.

Толкова са сладки! Да са живички и здравички, както и майката Косара! Едно време живеех до зоологическата градина в София и всеки ден дядо ми ме водеше там. Аз тайно минавах през една преграда и пипвах лъва по опашката - той не разбираше изобщо...Живееха в ужасно тясно пространство - да речем 4 на 5 м клетка и винаги лежаха умърлушени и нищо не ги интересуваше...Понякога отчаяно обикаляха като полудели! Била съм много малка, но ги съжалявах още тогава всички животни! Дано тези малки сладурчета имат друга съдба и живеят в подходящи условия!

Честито на Варна ! А ще доживеят ли нов зоопарк?

Е тук всичко е ясно - няма кой да оспорва каквото и да било - какво да коментират.. най-накрая една нормална и добра новина в тая държава.. Малки, сладки котета, добре дошли :)

сладки душички ...тук няма коментари а при глупостите стотици