ЕК отблокира 83 млн. лв. за ”София тех парк”

С писмо от дирекция "Конкуренция" на ЕК се потвърждава пренотификацията на договора за предоставяне на безвъзмездна помощ за Научно-технологичния парк.

Обратно в новината

Коментари - ЕК отблокира 83 млн. лв. за ”София тех парк” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

боко е виновен

Мръсна еврогейска мафия!

Някой спомня ли с кой USA политик подшушна на кухословеца Плевнелиев за Тех парк-а?

Офшорко далаверите ще цъфнат след като го махната от Дондуков 2, така става в България.

Моля Ви обяснете ми, ако някой знае, какво означава думата: ПРЕНОТИФИКАЦИЯ

Това е на европейски.

Добавяне на малко вазелин върху седалището на обекта на нотификацията.Следва отново здраво тъпчене и бой,но вече му викат ПРЕНОТИФИКАЦИЯ.

Фандъкова показва ниво на работа, за което Премиерите ни само могат да мечтаят! Всеки ден карам по Околовръстното и си спомням какво беше то. И още щеше да бъде.

Ти хубаво караш и си го казваш ама малцина ще те разберат, те поне половината не са стигали до околовръстното, защото от квартала си и панелката не мърдат! Червените кхмери се окопават, те не излизат за да видят слънце и свят и да се поограмотят.

Щом смяташ, че околовръсното е дело на Фандъкова, дълбоко се лъжеш. Много преди Фандъкова, е започнало проектиране, отчуждение на имоти, съдебни дела и т.н.

3евзек

Когато и да е започнало, никога не е късно да станеш за резил. Малцина успяват да не постигнат така зададената крайна цел.

А ти регулаторе спомняш ли си (или не ти отърва да си спомняш) как рекетирахте общината като минаваше южната дъга? Ако нямаше ПОЛИТИЧЕСКА ВОЛЯ и мъж на място да се разпореди и се вдигне околовръстното с надлез до сегашното кръгово на Бистришко шосе, още щяхме да караме по пътеката! Да отвориш устата можеш, ама да кажеш едно евала -как ще ти се изтръгне от сърцето! Мизерници сте Вие, затова и северната дъга няма да стане скоро!

Ако на мястото на герберската Фъдъкова имаше свестен Кмет, София нямаше да е станала тази кочина която е сега.

3евзек

И аз искам софийското жителство да бъде обратно въведено. Затова гласувам за БСП.

Пък аз всеки ден като се возя из Стокхолм и после като се върна в София осъзнавам колко сте зле и ми става жал като се радвате на едно ремонтирано пътче и две метростанции. :)

Вие в Стокхолм не се ли самоубивате по това време на годината ?

Абе ако не е този форум да си подхраниш самочувствието, кой ще те знае дали си жив в Стокхолм. Може и да ти е топло и сито в хралупата там, ама иначе ти е празно, защото едва ли на някой в Швеция наистина му пука за теб.