Пловдив с най-големия зоопарк у нас (снимки)

През септември 2015 г. в Пловдив ще отвори най-голямата и модерна зоологическа градина в България, каза кметът на града Иван Тотев.

Обратно в новината

Коментари - Пловдив с най-големия зоопарк у нас (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво е хабитат?

"През семптември 2015" - верваме на 800%

Не им ли стига Столипиново на тия КОМПЛЕКСАРИ?То в тоя Пловдив все най!!!

Густо майна :)

Ще се спукаш от завист! :)

Абе тоя вълк Бисер с другите 9 побратими че си делят 900 кв.м. Това е по 90 кв. м. на парче. Баси и имотните вълци ще станат. Бравос... ако се съюзът с мечките може и в парламенто да влезат...то там се такива животни..

Най-лесното нещо е произволен български град да се сдобие с голям зоопарк, населен с екзотични и хищни животни- просто трябва да се огради циганската махала и да се постави табела и будка за входни билети.

Зоопаркът на Стара Загора е създаден през 1957 година. Разположен е в живописна местност на територията на парк "Аязмото". Заема площ от 70 дка.

На тези снимки може да се видят само зле направени колажи на снимки на животни и още по-зле представени 3D. Нищо друго.

Е ти пък какво очакваш? Нали ти се казва, че зоопарка още не е построен, какво очакваш да видиш? Ама нали важното е да си търсим поводи нещо да оплюем.

Поредната тъпня на Тотев...цялата Мара втасала,само зоопарк остана!

за тебе пич, за тебе...

omega55

Софийската зоологическа градина - През 1982 година Зоологическата градина е преместена от малкото си място в центъра на столицата на територията на днешната община "Лозенец", покривайки площ от повече от 360 декара.

А мечките на 3 декара ли палуват из София Зуу?

Къде ще се намира този ЗООПАРК?

Дано да е на място различно от старото защото в обратния случай ще трябва да се унищожи огромна площ с уникална растителност.

Какво друго място?Виж снимка 3..