Забъркаха и Водафон в шпионски игри

Дъщерна фирма на мобилния оператор Водафон"- "Кейбъл енд уайърлес", е помагала на британската спецслужба да следи клиенти на конкурентните компании, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Забъркаха и Водафон в шпионски игри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Водафон",въобще не е фирмата,която следяла в Гърция телефона на Министър Председателя през 2006-2008 година...... Въобще не трябва да помислите такова нещо,защото е "уважавана" частна олигархическа фирма,която проповядва "глобализма",за наше "добро".... "Водафон",не е също така,фирмата която е следяла телефоните на Министри и Председатели на Партии,в Гърция...... Също така,не е нейният кадър,този който се намери обесен,когато се разбра,че разполага с цялата информация,и е съгласен да "проговори"... Оставил и бележка човекът,че му е тежък животът,и не издържа повече"недправедливостите" на този свят...... "Водафон",въобще не е подслушвала,и не е докладвала на едно "демократично"разузнаване-отвъд Атлантическия Океан!! Също така,в основа на това "несъществуващо" подслушване,в Гърция,въобще нямаше Прокурорска заповед,за разследване относно планове за убийство на Министър Председателя!! И к`во?? Нищо!!! "Демократичните",батковци,с фирми които "помагат" за просперитета на света-са недосегаеми!! Не без подкрепата,да едни говеда тук,които спят прави,и ни пишат по форумите,че черното е бяло.....

да ви кажа и за какво се ползват тези данни, събирани от службите на сатаната: за да бъдат изнудвани хора, от които зависи нещо обществено. като например главни редактори. "не публикувай това, инак ще покажем на снимки как чукаш пиян", да речем. службите са просто изнудвачи, над които никой няма контрола, а парите за действията и бездействията им плащаме ние. ние сме и петорните жертви на службите за "сигурност", които принципно с нищо не се различават от службите на хитлер, сталин, мусолини и "комунистите".

СТРАХ ГИ Е ОТ ЧЕРВЕНА РЕВЛОЮЦИЯ !!!!

Несъществуващата от 25 години Държавна сигурност и методите и на работа, са пеленачета в сравнение със западните служби.

толкоз софтуери-сти и фирми и страни! A никои не написа заместител на виндовс-ите! и това ако не е проява на световната секретна конспирация!

Има заместител - Линукс, а предимството му е, че е с отворен код и може да се доработва според нуждите на потребителя.

не позна! не е заместител!

Tова не е никаква новина! всички знаем че всички оператори се занимават със шпиониране и с тероризъм над населенията на планетите!

А какво е "ЦПС"?

не можеш да отвориш фирма за мобилни връзки, майкрософт, апъл и др, без да оставяш дупки в системата, които да са оставени отворени за "специалистите" от биг брадъра, които "проспаха" създаването на цели терористични държави. замислете се. все пак уиндоус се продава с всеки компютър. заразата е на световно ниво. за фацебука да не говорим. а стрина меркел преглътна подслушванията, понеже е послушна. и я оставиха да папка. хахахахаааа

Защо да са го "забъркали"? Той не се ли е забъркал сам?

ба си...

след тази новина бих искал да попитам някой от банкоматчиците на еврейчето Сорос - от месеци четем какво са ви набивали в главите за комунизъм, затвори, следене и прочие. как бихте коментирали новината и тази въздесъща проява на демокрация? интересно е да чуем какво са ви казали господарите ви да пишете в защита на "свободното" западно население.

Та къде казваш е по-различно и не се шпионира - на изток ли ?? Не ми изглеждаш на наивник на средна възраст, а по скоро на платен пропагандатор. Е, твоя си работа.

Водафон е шпион!

Ами че то и в България бяха в съдружие с фирмата на МВР:Мобиком: Компанията е акционерно дружество с участието на Cable&Wireless, БТК и държавното дружество Радиоелектронни системи, но през 2005 е изкупена от БТК." Радиоелектронни системи ЕООД (РЕС) е основана през 1990г. като държавна фирма с принципал Министърът на вътрешните работи."!

ЗАБРАВИХ ЗА ЦЕНЗУРАТА ....САМО НАПИСАХ А ЦЦ

Залупеняци! Нашите скотове направо си прокараха законче да осигурят достъп на МВР за спешни случаи. Няма ли кой да ги светне ингилизите, че трябва само да си врътнат едно подобно законче и ще си имат достъп навсякъде? Ааааа сетих се - там собствения им народ ще им разпука кратунките със подръчни материали.

Ще излезе, че социалистическа България е била най-демократична, никога не е имало такова дебнене и подслушване, сегашната "демокрация" направо уби рибата, бъркат по дупките, подслушват телефоните и кво ли не, а пък кулите Близнаци падат, Ислямска държава процъфтява населена от американци, канадци и французи такиви ми ти работи, само за умни западняци демокрадци!

humfry

Само "българските" оператори са толкова изостанали горките, че си нямат и понятие от шпионски игри.

Не е съвсем така, блаженни са несведущите.