Бургас е предпочитана дестинация за израелците

99 640 туристи от Израел са посетили Бургас и курортите по Южното Черноморие тази година, съобщи почетният консул на Израел в Бургас Орлин Мандов.

Обратно в новината

Коментари - Бургас е предпочитана дестинация за израелците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да, факт е че хазарта и проституцията в Израел са абсолютно забранени, факт е че една малка бира струва около 10 лв.. но не мислете че всички идват само заради това. Има много хора които идват за да гледат природа, да научат история, да се запознаят с нови хора .. научете повече за Израел и евреите като туристи

Да, да..Кой ще се реди на безплатните вечери в казината и после щедро ше изсипва валута по ротативки и маси със зелено сукно? Едно моше не съм видяла да проявява интерес към историята ни и природата ни. Виж да се цупят и да се правят на ВИП персони и да искат повече от това което са платили са царе.

деер

....посетили Летище Бургас и казината по Черноморието.....Вие от кое село сте, бре?

Ние що предпочитаме Бургас, само че за други работи.

Не зная вярно ли е, но се съм слушал, че основно туристите от Израел идват за да играят комар по Южното Черноморие. В Израел комарът е забранен /?/, а някои хора са големи поклонници на това забавление.

TИPAMИCУ

Те за друго не идват. Какъв сезон, какви пет лева... Лятото отдавна си отиде и сега освен да се кисне по кръчми и казина не виждам защо ще идват по Черноморието.