Слабото парно няма общо с доставките на газ

Сигналите за слабо парно нямат общо с доставките на газ, а са свързани с локален проблем в сградите, заявиха от Топлофикация София.

Обратно в новината

Коментари - Слабото парно няма общо с доставките на газ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И един мърмот завива газ и топла вода в станиол

а после - високи сметки за никакво отопление. Обирджии

Ай не лъжете чак толкова, че вече се размириса! Може ли първите два дена парното да работи нормално и после ХОП - радиаторите на телесна температува пр винтили отворени на максимум?! ХМ? Кака става този новрер?!

в нашя блок инсталацията е нова а парно като на котката ......-та *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

собственика на Топлофикация или по точно кой ? Някой да ми го каже и ще ги осъдя .

май някой в Топлофикация си го просят

Преди няколко години един инженер от Перник осъди местната топлофикация,че не спазва температурния режим.Няма-ама топло е навън,духа или не духа.Има закон и той задължава топлоцентралите да подават до абонатната толоносител с определена температура.Тръбите след абонатната трябва да 60+градуса,а абоната сам да регулира чрез вентила температурата в жилището си!Това е истината и не се връзвайте на "врели-некипели"!

Поредното тъпо и нагло обяснение на топлофекализация, цяла София сме тъпанари и не сме си оправили инсталациите.

Явно голяма част сте такива, каквито си ги определил. При мене си е ОК.

много се лигавите бе, уважаеми! Който не мое да деяни на студ или нема пари - ше мре. Естествен подбор, така да се каже...... Набийте си го у главите.

Доста фашистко и неграмотно! Такива като теб трябва да мрат!!!

парното и на 5-та степен едва се усеща -само бръмчи и нищо не топли , но точките на уреда се въртят и после както винаги ще доплащаме ! Мръзнахме няколко дни - навъртяхме ток , а и сега се налага да включваме допълнително печки ! Чия грижа е това - на Термокомплект ,на Топлофикация или пак всичко както обикновено ние трябва да решаваме - ЗА КАКВО ВИ ПЛАЩАМЕ ЛУДИ ПАРИ ?

Днес, като домоуправител се обаждах в Топлофикация за проблеми с парното във входа. От Топлофикация ми отговориха, че човек от блока има официално ключ от абонатната станция и същият е обучен в такива случаи как да допълни системата със вода и да извърши обезвъздушаване на радиаторите. Само, че се оказа, че при нас ключа е в една жена, която е зъболекарка и която както може да предположите не разбира нищо от тази работа. Сега започва ходене по мъките, а Топлофикация въобще не се интересува от тази работа.

Ние им се обадихме още във вторник. След два дена горещи тръби, изведнъж никой. Отговориха ни точно като в статията, а още преди две години сме монтирали 27 автоматични клапи за обезвъздушаване - по предписание на Топлофикация. Като им го припомних, се извъртяха на 180 градуса и казаха, че проблема бил в абонатната, в слънцето, в луната и като цяло защото било зима и тн. Излишно е даже да се говори вече.

- Ало, енергото ли е? - Не, ние сме топлофикация. - И на вас да ви ... майката!

гледайте комините на тецовете, ако не пушат няма топло. има значение дали пушат бял или черен дим, също...па кой кво ще да си говори.

под 3та степен въобще парно не се усеща!! после ще плащаме за 3та минимум като сме искали да ползваме по-ниска!

Фалит, одит, съд !!!

Не е важно с какво е свързан проблемът, че парното е слабо, отстранете всички проблеми при тия цени, бе наглеци от "Топлофикация" - София!

В жк Х Димитър от 4 ч сутринта няма парно ,на няколко места по улиците видях оградено и разкопано за ремонт