София има пари за четири обилни снеговалежа

София може да се справи с четири големи снеговалежа до края на годината. Това стана ясно при проверка за готовността на фирмите за зимата.

Обратно в новината

Коментари - София има пари за четири обилни снеговалежа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кмета да се обади при необходимост, проблема ще се реши.

България има пари точно за едно самоунищожение!Тъпанари!

Хасково има пари за 10 проливни дъждове, Каспичан за 7 градушки, а Бургас за 20 цунамита. Богата работа!

Вместо да говори брътвежи гадната учителката да обясни защо вече 30 часа няма топла вода в Младост!!!!!!!!!!!!

dirddd@

Нека има и за 5 години напред. Ще завали сняг, ще натрупа, и ще завалят и оправданията от типа "Ама ние не очаквахме, изненада ни снегът тази година..." и тем подобни. Знаем сценария наизуст вече :)

Интересувам се:Къде ще отидат тези 4 милиона,ако не се изпълният плануваните 5 обилни снеговалежа до края на годината. В чие джобче,а??????А от януари ще се плануват още 5 милиона,за друго джобче!И така до края на..............

Миналата зима беше мека,топла и къса.Висяха едни снегорини по големите булеварди и ловяха снежинките още във въздуха.И така си изкараха 2/3 от сезона.Тогава,Г-жа Кметът,се изказа,че са спестени много пари от снегопочистването.Къде се стопиха тези средства?Пак ли,за пореден път,ги раздадоха на ГБС,СК-13,Калистратов груп.....за да направят безумното кръстовище на"Семинарията"?За малките улички,все няма пари-тънат в лед,киша и кал до ушите.Предлагам,да се намали наполовина данъка на живущите по тези улици.Хем си плащат,хем за тях,почистване-зиро.

Ако има 5 обилни снеговалежи или 6? Отиваме в бедствие?

Общините са бедни защото ги източват чрез разни частни фирми за нищоправене. Истината е, че снегопочистването трябва да се изпълнява от ОБЩИНСКИ фирми, за да остават милионите в самите общини. В момента това са просто проводници на паричния поток от бюджета към частните джобове и общинските съвети постоянно реват, че нямат пари. Няма да имат докат не започнат да ги изкарват. Да се хванем на бас, дали при всичката "подготовка" тази година зимата няма да ни изненада отново неприятно.

в Малашевци Буза пьлна но земляне е консорциум иот там се краде хай-много . горките водачи цицат ги как си знаят,и без пощадно

Боже, господи ,насочено е вниманието кьм гр.трансрорт Тази г жа. чува ли се какво говори.ПО _ГОЛЯМА КОРУПЦИОННА Ф - МА ОТ ЗЕМЛЯНЕ НЯМАААААААА.

трябва да се уточни кое е общинско и кое собственос на гражданите .....кметицата се бие в гьрдите че е спестила милионии ,защо не видяхме някакво подобрение??????????освен на грозната бул.Витошка и продьлжават да източват пари за там.вместо да ги вложат вкварталните улици

Ами ако няма обилни снеговалежи, какво ще правим с тези пари? Изчистете новия "Женски пазар" защото циганите го освиниха.

Изчакайте да падне 5-я снеговалеж и тогава усвоете средствата.

Какво значи "само ако има нужда"? Хората, които живеят на малки улици, не живеят ли в София и нямат ли нужда да могат да минават, също както и другите?! От такава община няма нужда, бих казал аз.

А собствениците по малките улици чистят ли си пред имотите? А трябва.

Собствениците на имоти са длъжни да си чистят тротоарите, прилежащи към имота, а не пътното платно! То е задължение на общината. И да, факт е, че в София се чистят само главните улици и булеварди, всичко останало тине в кал и киша, докато да изсъхне, защото не може да се отече, тъй като и канализацията е на "ниво".

A тротоара пред имота чия собственост е? Що за абсурд е някой да е длъжен да чисти безплатно общински имот особено след като си е платил всички данъци. Я опитай да си сложиш нещо на този тротоар дето трябва да го чистиш