Кандидат-депутат от Бургас катастрофира

Кандидатът-депутатът от ГЕРБ в Бургас Семир Абу Мелих е катастрофирал тази сутрин, съобщиха от партията.

Обратно в новината

Коментари - Кандидат-депутат от Бургас катастрофира | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ ЗНАМ КАКВО Е ВИДЯЛ СПАС; КАКВО СЕ СЛУЧИ ПРИ МЕН. ПЪТУВАМ ЗА БУРГАСИЗЛИЗАМ НА "МАГИСТРАЛАТА" ПОДРЕЖДАМЕ СЕ НО ПРЕД МЕН ЕДИН С ЕДНА ТЪМНОСИНЯ ФИЕСТА ПОЧВА ДА ПРАВИ КОЛОНА. ЧУКАМ ЛЯВ, ПРЕМИНАВАМ НА ЧЕТВЪРТА И НАТИСКАМ ГАЗТТА. СКОРОСТТА СЕ УВЕЛИЧАВА ДО СКОРОСТ ЗА ИЗПРЕВАРВАНЕ НА КЪСО РАЗСТОЯНИЕ И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ. В ТОЗИ МОМЕНТ ВЕЧЕ ЛЕКООТКЛОНИЛ СЕ НА ЛЯВО ДО МЕНЕ ЗАСТАНА ЕДНО ПЕЖО-J5, НЕ МОГА ДА ПРАВЯ МАНЕВРАТА ИЗПРЕВАРВАНЕОТПУСКАМ ГАЗТА ТОЙ ПРОДЪЛЖАВА ДА МЕ ПРИТИСКА. ТРЕТА, И СКАЧАМ ВЪРХУ СПИРАЧКАТА, ОНЯ ОТПРЕД ПРОДЪЛЖАВА ДА НАМАЛЯ СКОРОСТТА, ПРАСЕТАТА КВИЧАТ, СПИРАМ БУКВАЛНО В БРОНЯТА НА ПРЕДНИЯ, В ТОЗИ МОМЕНТ ПЕЖОТО (МИКРОБУС СМОЛЯНСКА РЕГИСТРАЦИЯ) УВЕЛИЧАВА СКОРОСТТА И ИЗЧЕЗВА ПОСОКА "РОМПЕТРОЛ". ЦАЙСА ОТ ФИЕСТАТА ПОЧВА ДА МИ ВЪРТИ РЪКА (ДА БЕ ЗНАМ ЧЕ СЪМ ЛУД).ОТБИВАМ В ДЯСНО И СПИРАМ, МЕНАВАТ КОЛИ, КОИТО БЯХА СЛЕД МЕН, ПОЧТИ СПИРАТ -ПИТАТ ВИДЯ ЛИ ГО!? МЛАД ЛИ Е!? ПИЯН ЛИ Е!? АБЕ ОТКЪДЕ ДА ЗНАМ, БЯХ В СИТУАЦИЯ ЗА 20 СЕКУНДИ (ВРЕМЕТО ЗА КОЕТО ОПИСВАМ ТОВА Е ПЪТИ ПО -ДЪЛГО). И СИ ПРЕДСТАВЯМ ОНЯ С КАМИОНА ДЕТО Е ПРЕДПРИЕЛ ИЗПРЕВАРВАНЕТО В СЛУЧАЯ НА СЕМИР. ТАМ В ТАЗИ ОТСЕЧКА, ОТ РАЗКЛОНА ЗА НХКто, АКО КАМИОН ПРЕДПРИЕМЕ ТАКАВА "МАНЕВРА"( изпреварване на друг камион) Я ИЗВЪРШВА ПОЧТИ ДО КАМЕРАТА НА ИЗХОДА НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА

И сега какво излиза? Че никой не ебава ограничението от 90км/ч в отсечката от надлеза на Баните до Ромпетрол, където всички кротват заради камерата. Пък и ти го давай малко по- кротко. Щото 3-та, 4-та, ляв мигач, газ до ламарините по баира, после кучки... И това за има-няма три километра. Не се коси, ако стигнеш втори до бензиностанцията.

Не сте прав; име хора които като седнат зад волана изпитватжелание да правят колона след тях, а и не вялвам, че Ви доставя удоволствие да карате след някой на втора. В случая колегата казва че именно поради тази причина е идсал да мине пред охлюва, но пък и там често има "колеги като този с Пежото. В тази отсечка много често ще се натъкнеш на такъв "епизод" Вероятно е Семир да е тръгнал да изпреварва, а изпреварваният го е сякъл; някои имат огледала не за обратно виждане, а за да се оглеждат в тях! Имам познат на който двете странични огледала са "слънчоглед" (правило му кеф като погледне в счупените огледала да вижда цветна дъга, а вътрешното огледало го е нямало още когато е взел колата....Мълча!

Този човек е направил толкова добрини на толкова много българи, колкото на много от пишещите глупости за него цялата рода не е правила. Знаете ли колко хора е върнала на този свят неговата болница бе смотани селяндури?

За късмет или не минах от там няколко минути след катастрофата.Джипът голям колкото ЗИЛ осмак се нацепил в задницата на камиона.Сами преценете дали камиона е засякъл джипа или джипа се е натресъл в камиона.

И ти какво очакваш, че го е отнесъл "изпреварващият" ли, щом го е засякъл, Семир се е принудил да се върне зад камиона, а ако беше уточнил и местото, щях да ти опиша ситуацията, без да съм присъствала на това, което си видял (ама дали си го осмислил, много се съмнявам) И ти пожелавам да не ти се случи да попаднеш в ситуация!

ТОЗИ ЧОВЕК Е ШЕФА НА БОЛНИЦА " ДЕВА МАРИЯ"-- ВЕТРЕН-БУРГАС

Аз предполагам , че този кандидат депутат има българско гражданство-но това не знечи че този човек е българин и питам : - какъв е по народност-баща , майка? -какво работи и къде ? -кой го е номинирал за кандидат депутат, от кой район и защо -какви качества притежава? -знае ли български този човек, има ли завършено някакво образование и къде? - и много други въпроси

И на всички въпроси ще намериш в чичко Гугъл. При майка БЪЛГАРКА, роден в БЪЛГАРИЯ, учил дъста повече от тебеь а ако следиш предаванията по Скат +, щеше да знаеш че говори български по -добре от доста местни представители, и народни депутати етнически българи. Поставям ти доста минуси -------------------

Бързал е да лъже хората.

Един от малкото които РАБОТЯТ В ИНТЕРЕС НА БУРГАС! ПОСТАРАЙТЕ СЕ ДА ЧУЕТЕ НЕЩО ОТ ЗАСЕДАНИЯТА НА МЕСТНИЯТ ПАРЛАМЕНТ

Ако аз отида да живея в Турция,дали ще ми разрешат да бъда със същите имена,с които съм сега и дали по време на избори там ще ми разрешат да правя предизборна агитация на майчиния ми език

първо научете какъв произход има и тогава се изказвайте

Но това име на кандидат депутата не е турско.....събери малко повече информация преди коментиране буквичке!!!

.......Семир Абу Мелих Хубаво име има този "Бургазлия"! Да им е честито на Бургазлъ....

1. Човека е полубългарин по произход и българин по душа. 2. Името няма значение 3. Бързо възстановяване.

има значение, доста неща имат значение и най-лошото че има доста хора които не го осъзнават.

след турските сериали и новини, и всякакви привилегии за всичко що е свързано с Турция и близкия изток че даже и Африка на гърба на българите, хора се самоубиват, палят и бягат защото е по-добре да си имигрант навън отколкото в собствената си страна, да я гледат как загива и някой да го възхвалява всичко това, особено на партийна основа.

Интересно в коя болница е бил настанен,едва ли в МБАЛ хахаха

Ако се заинтересувате къде идват светилата на медицината да преглеждат Бургазлии, за сърца, кореми, крайници и пр. (професори, доценти от София, Плевен, Варна) може би ще знаете къде е настанен! А и там работят най -добрите бургаски лекари -специалисти

Амииии, преди да поставяте минуси се позаинтересувайте за дейностите в "ДЕВА МАРИЯ"(онколози, ортопеди, гинеколози ....)

Едно такова светило -гастролиращ професор ми взе 100 лв. за това че каза великата глупост, че появилия се втори тумор близо до мястото на вече отстранен такъв се е появил, защото при отстраняването на първия е останала дупка в тялото и то - тялото трябвало да си я запълни. Дори не направи опит да прегледа 4г. ми син и категорично отказа да погледне скенера, правен съвсем наскоро в Пирогов. При записване на час казаха че с направление не може. Ето така помагат идващите от София светила. А заслугата на болницата е че им събира стотачките, не го правят лично вътре в кабинета.