Зрелищно авиошоу в София за 102 г. ВВС

Военновъздушните сили ще отбележат своята 102-годишнина с авиошоу на летище София.

Обратно в новината

Коментари - Зрелищно авиошоу в София за 102 г. ВВС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плювковците, които плюят срещу българската армия нямат никакви доказателства за това. Само някакви вътрешни усещания, че армията е малка, не функционира, не е боеспособна и т.н. Затова уважаеми плювковци (защото друга дума няма за вас), уважавайте родната си страна и родната си армия. Приятен и весел ден на всички :)

Моля не обиждате българските граждани! Те ви хранят с данъците си и имат право да не са доволни от вас. Отношението Ви е типично армейско. В последните няколко десетилетия по-големи паразити от българските военни няма !!! Жалко за многобройните успехи на армията ни през вековете.

И как ще ме убедиш след като повечето са с наднормено тегло. Не могат да напълнят един стадион. И ако изпаднем като ситуация в Украйна сме свършени. И въобще ти ходил ли си в казарма и знаеш ли как се стреля примерно със 120 мм самоходна минохвъргачка Тунджа 2?

То хубаво ама...някакво ретро авио шоу, ще да е/ Миг 21, Миг 29, остава да покажем и братята Райт. Хората Ф 22, Ф 23, Юрофайтър, 5-то, 6-то даже поколение изтребители разработват, ние...

Моля моля F22 отдавна е надминат като авионика и аеродинамика от Су35, Су37. По някои показатели едвам се доближава до Миг 29 който след модернизация на силовата установка т.е. след поставяне на двигатели с изменящ се вектор.

коя е северната част? как се влиза откъм Враждебна?

...самолети и ги предпочитам пред военните! След време е редно националната ни авиокомпания да си върне легендарното име ,,БАЛКАН,, и да се развие като швейцарската или австрийската национална а/к!

Защо публикувате новина на 34 години. Зрелищното авиошоу с МиГ-21, Су-25, МиГ-29 и Ми-17 се е случило на 11.10.1980 г., и няма как да се случи на 11.10.2014.

Мога да се помоля за следните неша: 1.Да не вали 2.Да няма мъгла 3.Да няма силно слънце 4.Да няма вятър 5.Да има какво да литне (защото незнам дали имаме самолет в движение) 6.Да имаме гориво ....

И дано никой не падне...

Обожавам самолетите и летенето. Дори преди 10-тина години имах амбициите да стана военен пилот, но нещата се развиха по друг начин. Бях в базата "Граф Игнатиево" на 100 годишнината от първия български полет, и макар че пристигнахме в края на програмата, пак беше изключително вълнуващо. Качих се и в самолет МиГ-29. :) С нетърпение очаквам и представлението на летище София, както и възможността да се докоснем отново до тези вълнуващи машини! Поздрави, Боби - 29 г.

Да знаете,цялата авиация ще участва - всичките ни 4-ри самолета!

НИЕ ОТ КОГА ,ИМАМЕ ВВС КАТО ТО СЕ ЗАКРИ МНОГО ОТ ДАВНА

Как да няма? Дори запетайката ти е тръгнала да бяга от страх.

От страх или смях ?

то май цялата техника на армията ще бъде там/боеспособната/ с изкл. на фрегатата. жалки останки- не е за хвалба.

Живи и здрави и хубаво време, там съм! Чакам го с нетърпение!

То ако времето е облачно няма и да литнат :)