Идват последните 6 нови тролеи в Бургас

До броени дни в Бургас се очаква да пристигнат последните шест тролейбуса, с което ще завърши цялостното обновяване на автопарка на „Бургасбус”.

Обратно в новината

Коментари - Идват последните 6 нови тролеи в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бяхте станали кмет,а не само да бълвате неблагодарности. Ама и за това се иска дупе.

Като гледам този на снимката се различава от кютуците, които се движат по софийските улици. Дано са по-удобни от софийските нови тролеи.

100 автобуса +20 тролеяпо 270 000 всеки .КОМИСИОНА 10 ПРОЦЕНТА са 3.240.000ЕВРА в джоба на Кмета .И нови коопераци затворени жилищни комплекси в Сарафово Приморско или в някой бургаски комплекс.Всичкитте возила са на ПОЛСКИ фирми зад които стои евреина собственик на МОГалерия-Шломо Мор сьщия заедно спаира на мола сьдружници акционери вЕБВР -банката която пуска кредитите по Еврофондовете на тия дамата кмета изпьлнява задачки и си помагат да вьртят парички по линия на РОтарианството и Масонството

Само знаете да плюете, но истината, е че Бургас се развива страхотно последните няколко години. Когато беше в застой пак плюехте, че нищо не се случва, сега плюете, че нещо се случва. Каквото и да стане, все сте недоволни. Очевидно причината е във вас.

Тук писали че кмета едва ли не е някакъв огромен мошеник. Кмета не е мошеник. Той просто се занимава да прави магистрали. От друго може би не разбира или не му пука. Бившия пловдивски кмет направи доста повече.

Браво на кмета и герб! Варна да гледа и да гласува

Не позна, ще бъде съден за мошеничествата около Корал

Един ден митко кмета ще бъде съден за купуването на тия тролеи.