Фугират столичните булеварди през октомври

Цепнатините по ключовите булеварди в столицата ще бъдат запълнени със специална фугираща смес през октомври.

Обратно в новината

Коментари - Фугират столичните булеварди през октомври | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Манастирски ливади-запад, не стига, че няма градски транспорт, но и двете улици на диагонал не могат да направят/ Ралевица и Българска легия/. Толкова са прозорливи, че и отчуждителните процедури не са приключили т.е. не могат да ги направят с проект!?

Sport1.3

Извинявам се, но вие Манастирски ливади за София ли го броите?

Sport1.3

Я за всеки случай да консервират и здравата част на Цариградско шосе... Аа забравих - да консервират и онази сграда пред Царя Освободител..

Г-жо Фандъкова, къде е кв.Орландовци. На една ръка разстояние от центъра. Но изглежда пак е забравено от управляващите.Омръзна ни да си чупим колите ,за какво ви плащаме тези данъци????

Мекотелата кметица всичко останало по ремонтите оправи, видя се особенно тази сутрин, че естакади подлези и надлези стрхотно вършат работа, опашките вече са по две, метрото осърдно се строи на чехльо към комплекса където баровците ще си оволнят шофъорите и ще се качат на метро, а човекопотока към болниците и гробишата ще се поеме от въртолети.

Да не се задавите от злоба, а? То и да се задавите загубата няма да е голяма..

"осърдно"???, "оволнят"??? Аман от неграмотници! На всичкото отгоре и мнение изказват! Очевидно колкото си по-неук, толкова си по-нагъл. Като не можете да пишете, не пипайте клавиатурата бре! Грабвайте метлите и с братята роми метете улиците!