Измамиха жена от името на шефа на ”Пирогов”

Телефонни измамници, накарали 86-годишна жена да им даде 1000 лв. за операция на сина й, са се обадили от името на директора на "Пирогов" Стоян Миланов.

Обратно в новината

Коментари - Измамиха жена от името на шефа на ”Пирогов” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз имам синове извън България. С глас басо профундо. Обадиха ми с тъничко гласче " Мамо болен съм и ми трябват пари за лекарства" Дай на една жена 2500 лв за антибиотик, ще ми го донесе. Подадох жалба в полицията, не беше скрит номер. Колкото имате вие резултат толкова и аз.

Специално по телевизията шефа на Пирогов преди седмици обясни, че те не звънят по телефони на роднинитеь а каквото трябва да се плаща се плаща на касата

Преди време звъняха на баба ми. За щастие тя не им се е вързала :) При жел;ание от наша страна БТК да ограничат обажданията със скрит номер те ми отказаха щото не могло :) ( да бе да не може) Обвиних ги в съучастничество на машенниците. Ама понеже и те са такива та си не пожелаха да направят нищо по въпроса. Гарван гарвану око не вади. Трябвало да подам оплакване в полицията и те да били зиакали от тях кой бил скрития номер.... В БГ има трима основни телефонни бандита и те се казват Грабул, Свиваком и Ментел

На мен ми е чудно как ще хвърлиш 1000 лева през прозореца, защото са ти казали така ??

na 60 g sam - pri men mnogo uspeshno imitiraha glasa na dashterya mi che e v Pirogov i tryabvat pari za operacia - no se usetih chak sled 15-20 min

КОРУМПИРАН НАРОД ЕЙ!!

Нещо не разбирам.Откъде измамникът знае че тази жена има син,откъде и е намерил телефонът,откъде знае жената къде живее?Ок,някои ще каже че са добри психолози,съгласен съм,но информацията откъде взимат,от там трябва да се започне,а не че жената е възрастна,с алцхаимер и прочее.Полицията, спите,или участвате?

Жената не е виновна, виновни са роднините и, защото не са и обяснили за измамите.

Ясно че трябва да има възрастов ценз при гласуване на избори. Също и образователен.

Това, че жертвите са възрастни не ги оправдава, че са толкова прости. Как може да хвърлиш през прозореца 1000 лева? Това е пълно безумие.

По-смешно нещо скоро не бях чел.Никой не може да ме убеди,че причината е във възрастта на жената/освен ако не е с Алцхаймер/.Толкова наивен и глупав се раждаш,не ставаш с годините!

Прав си, това е електоратът на Станишев 80+ който гласува 15/15.

На Станишев са цигани електората, затова гласуваха 15/15.

те са опитни не е трудно да мамиш възрастни хора просто има замесени полицаи и политици който покровителстват измамниците и те са големите престъпници хора не гласувайте за БСП и ДПС те са най-голените измамници

иначе цената за операция в пирогов и толкова, уцелили са

Това нали се сещате последствия от какво са? От Социализъм! От Комунизъм! И от други заразни болести! Хубаво е, че освен простосмъртните, лови и тези по "Витошка".

И по Витошка живеят хора,даже са много малко богатите ,които са там. А по време на социализАма и комАнизАма не си спомням да е имало такива измами...

Че то живеехме в най-голямата измама. Ние лъжехме, че работим, те ни лъжеха, че ни плащат и ядяхме екологично чисти марули по манифестации

Умник, а защо почти никой не се опитваше да подкупи милиционер или лекар по времето на социализма? Защото щяха да го тикнат в затвора, за разлика от "демокрацията" където рушвета е приет почти за нещо нормално, в реда на нещата!

Абе какви подкупи?! По онова време нямаш еникакъв смисъл да имаш пари - всичко ставаше с връзки! Аз те лекувам, ти ме уреждаш да си купя кола без ред в Мототехника. После уреждам жената на автомонтьора да ражда в Майчин дом, а то ми прави колата и т.н. За никакви пари никой не се бореше, защото с пари нищо не можеше да се купи! То просто в магазините нямаше нищо за купуване. Даже и бананите с връзки се доставяха!

Някъде дълбоко в себе си усещам, че трябва да см отвратен от себе си, но все пак понякога ми е много трудно да съчувствам на тези измамени хора. Даже си мисля, че си заслужават да ги загубят тези пари. Не може едно десетилетие да се говори по всички видове медии за телефонни измами и ти да хвърляш пари през прозореца на непознати, само защото така са ти казали по телефона.

Защо да не може? По тази логика никой не би трябвало да гласува и за БСП след последните изцепки, ама ето тези същите го правят!

Сигурно е била в шок жената. Освен това, какво като се говори по телевизията, тя може да не гледа телевизия.

докато има овце, ще има и вълци

Пич, трябва да нямаш връзка с главния мозък за да хвърлиш пари през прозореца на директора от Пирогов за да направи операция... Това и моята дъщеря на 9 годинки би се усъмнила... Докато има баламурници, ще има и вълци. Мен се опитаха 2 пъти да ме измамят. Майка ми - 3. Уви не успяха.