Шофьор блъсна пешеходец в столицата и избяга

Автомобил блъсна пешеходец тази сутрин малко след 9 ч. в кв. "Фондови жилища". Шофьорът избяга, а пострадалият мъж е настанен в тежко състояние в болница.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор блъсна пешеходец в столицата и избяга | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

--малко след 9ч се прави справка кои мобилни телефони са били в този район и с повече старание се отсяват десетина възможни извършители .... преминават през детектор полиграф за 1 час и разкриваемостта е повече от 80 процента гарантирана според мен без да съм разследващ ...просто трябва да се задвижи държавната машина в лицето на полиция и разследващи .....

==след това се викат всички гладни за новини медии и пред тях публично се екзекутира избягалият и вече заловен извършител ..

Те пък щото мобилните водят логове кой кога е минавал през определено кръстовище, а в района има поне 20, не през определена клетка. Но ако го помолят да мине пак в уречен час, може и да го заловят без останлите 10 души.

хаха ........... пич, ами ако е станало на пресечка, до която има три блока? Какво правиш тогава?Мобилният оператор може да ти локализира само в коя клетка е телефона, а не къде точно се намира. Ще търсим по призумция хората с нови бмв- та и мерцедеси, ами то шанса да е мангал е същият, както и нито един от посочените два случая по - горе. Детектора ако приемем, че се използва/въпреки, че в България данните от него не се взимат под внимание в съда/ е адски скъп за използване камо ли в такъв мащаб и това за ПТП?

Спокойно,граждани! Няма да го намерим престъпника - той е социалист и наш човек! Няма да има съд за негодника! Така е в България!

малоумен герберастки трол? Опитваш се да внушаваш нещо, което е валидно за всички управлявали до сега, включително и на герберастите. Да спомена само Мишо бирата, там правосъдието си затвори очите, а те си го очистиха сами.

Ха на бас, че е карал БМВ, Мерцедес, Ауди или Голф?

Ха на бас, че не е!

Тъпо,ограничено и злобно селянче.

Разстрел!!