50 нови тролеи вече се движат из София

Всичките 50 нови тролеи се движат вече по улиците на София, съобщи пресцентърът на Столичната община.

Обратно в новината

Коментари - 50 нови тролеи вече се движат из София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека да опиша пътуването в новите тролеи по линия 5-вариант къси, без удължение:качвате се в истинско меле, тесни пътеки, едва може да седнете в карето седалки-толкова е тясно. Най-трагично е в пиковите часове, и така, докато не мине тролей по линията, но дълга секция....

Ама все за София става дума.Кога кметството ще разкара трошките от улиците?Няма място за паркиране!Или целта е разпълзяване на синьо -зелените зони.Т.Е. - пари!

В същото безобразно състояние са автобусите Мерцедес по линията на 305. Сигурно вървят из София вече 20 години, а ги купиха по времето на Янчулев втора ръка. Понякога в тях е трудно и мислите да си чуеш.

Ако фандъкова се кандидатира за министър-председател ще вземе най-малко 70% от гласовете. Най-кадърния човек в държавата. Без излишни емоции и изхвърляния си върши работата перфектно. Тия като Дудука, Сидеров, тоя новия на БСП Мерджанов да се махат тия помияри. Да застава честен и почтен човек като Фандъкова.

Каня г-жа Фандъкова да се повози 10-12 спирки в жегата в пиков часв новите тролеи. Тогава ще види какъв "лукс" са тези НОВИ тролеи. Климатици - изобщо не се усещат, работят само при шофьора, иначе хората се бутат в тесните пътеки, драпат да се качат на някоя седалка, която незнайно защо има някакво железно ограничение, настъпват се и бутат на двойните обърнати седалки и още такива екстри. Г-жо Фандъкова, ще Ви платя билета! Е, тогава дали ще върне комисионната този, който я е взел за да купят точно тези пролеи по европейски проект?

А знаеш ли колко е КОМИСИОННАТАААА???? По 83 в най големите жеги работи парното за да не прегреят!!!

Август ползвах тролей 1. Всичко си бачкаше. Ако вие, когато сте го ползвали нещо не е работило, какво направихте, нещо обадихте ли се, писахте ли някъде? Или защитаването на вашите права не е ваша работа... Чудя се на кого ли е? Общината, държавата, съседът?

Същият проблем с "тролевчетата" в Бс. Крайно не функционални , затова и полупразни. В комбинация от Ме-кащи кондукторки - няма празно. Много пари на вятъра (през нечии джоб), мисля че е общ проекта.

Уважаеми господа, ще обърне ли някой внимание най накрая и на автобус 64, най старите коли от целия автопарк по селата няма такива какво остава за София, а за разписанието да не говорим.

Стоянова, Вие возили ли сте се на Икарус по линия 120? Стоянова, билети и кари за проверка :)

Мога ли да попитам за смисъла на статията? В нея се казват неща, за които вече беше писано. Сега били пуснати само последните 4 тролеи и отново статия. Утре ако някой нов тролей му сменят гума нова статия ли да чакаме? Егати PR-ката имат някои партии....

Циганите да се глобяват и пращат на работа да копаят метрото

АЗ МОЛЯ ОБЩИНАРИТЕ ДА ОБЪРНАТ НАЙ-ПОСЛЕ И НА Ж.К ЛЮЛИН ИЛИ ВСЕКИ ДЕН ДА СЕ КАЧВАТ НА ТРАМВАЙ 8 ИЛИ ТРОЛЕЙ 7.ТОВА Е ИСТИНСКО ИЗПИТАНИЕ.А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ИНВАЛИДИТЕ - АКО НЯМА КОЙ ДА ИМ ПОМОГНЕ, НЕ МОГАТ ДА СЕ КАЧАТ.ИЗОБЩО ТРАНСПОРТНАТА МРЕЖА ЗА КОМПЛЕКСА Е МНОГО СБЪРКАНА.ЗА ДА ОТИДЕ ЧОВЕК ДО ЦЕНТЪРА МОЖЕ ДА ПОЛЗВА САМО МЕТРОТО, НО ТАМ ИМА САМО СТЪПАЛА, НО НЕ И АСАНСЬОР. А ЗА ДА ОТИДЕ ДО МЕТРОТО ТРЯБФА ДА ПОЛЗВА ДРУГ ТРАНСПОРТ, КЪДЕТО ЕДИН ИНВАЛИД НЕ МОЖЕ ДА ПОЛЗВА КАЖЕТЕ ГОСПОДА ОБЩИНАРИ КАКВО ДА ПРАВИМ?ЗАЩО САМО ЦЕНТЪРА ИМА ПРИВИЛЕГИИ? НАЛИ И НИЕ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ?

На новите спирки на метрото има асаньори, но на старите Мафиянски не сметна за уместно да направи.

Всичко това е много хубаво, НО КОГА СТОЛИЧНА ОБЩИНА ЩЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА С БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТА В КВАРТАЛИТЕ НА СОФИЯ? ВЕЧЕ ПРИЛИЧАТ НА ЗООЛОГИЧЕСКА ГРАДИНА!!!

Като спрете да ги храните или като се обадите да дойдат да ги приберат!

като се предвижда да бъдат пуснати и частично по "9-та" тролейбусна линия. ....Това какво значи кога ще ги пуснат иначе браво .

Кога ще пуснете нормални автобуси по линия 204 ???????

Е на тия какво им е - Мерцедес, сравнително нови, имат отопление, нископодови са и пригодни за инвалиди! Какво все ви е криво - това защо е така, онова защо е така. Ами едни икаруси ви купят за 204 или най-добре пеш да ходите - малко спорт!

БЕТОННА ГЛАВО, тия рейсчета са малки и не са пригодни за тази натоварена линия.

От началото на 2010 г. когато частната фирма "Карат" по обслужването на линията смея да кажа е ужасно Автобусите на фирма Карат-С, която обслужва линия 204 са малки, което води до препълване с пътници в пиковете часове, забавяне на колите на спирките и от там нарушаване на разписанието по линията. Тази ситуация води до напражение в работата на водачите, което е предпоставка за повишаване на вероятността за пътно-транспортни произшествия.

Докога ще се пускат малки автобуси, закъсняващи с над половин час, в пиковите часове? Какво трябва да стане, за да се пускат големи и по-редовни автобуси по тази линия? Може би някой да измръзне на спирката, докато чака рейса, или да бъде смачкан и задушен вътре в него? Приканвам някой от "умниците" от СО, както и шефчетата от Карат С, подписали договора за малки автобуси, да се повозят малко в рейса дори една сутрин или вечер в работен ден, за да видят какво преживяват пътниците и шофьорите на тази линия ежедневно. Приканвам също и всички пътници на линията, да НЕ дупчат билети, докато положението не се нормализира. Като не щеш мира, на ти секира, както гласи една народна поговорка

KaiRen

Сега трябва да се научим да си плащаме билета/картата за пътуването и току виж се намерили пари за още превозни средства.

ние, ромуляните, нема да плащаме

То пък едни тролейбуси, вътре проектирани за лилипути. А как ги карат само, трябва с 4 ръце да се държиш.

А как трябва да се проектират? Може би за теб специално седалките трябва да са масажиращи, с отопление и охлаждане, както и да има място за 2 проститутки до теб да те обслужват?

Трябва да са така направени че като седнеш да има място и за краката ти !

Искра Фидосова и в последно време Б.Борисов не могат да седнат в седалките на тези автобуси и затова пътуват с автомобили!?

Много се радвам за новите тролейбуси, но искам да попитам кога автобус 76 ще се премахне? Колко пъти го даваха по телевизията този автобус? Бяха казали че след като се ремонтира бул.Костенски водопад ще пуснат от новите рейсове. Трябва ли да пострада някой от жълтия автобус тогава да бъде премахнат

Щом се радваш на новите тролейбуси, значи не си се возил в тях.

Искам да питам чиновниците в Столична община - за тях съществува ли Район "Люлин"? Защо ли - защото за там не е предвиден нов тролей, а да не говорим какви автобуси ползват граждалите там. За пример ще дам авт. 108. Освен, че обслужва голяма част от района, там се пращат най- големите трощки.

Защо ли?Защото трябват 500 бр.,доставят 50 (имаме новина и то положителна) другите 450 ги крадът.Буквално открадват парите,ние си траеме или пишеме по форомите.Вместо да ги разстрелваме по площадите.

Бе то и аз съм мрънкалник, ама ти....

В Люлин поне си имате метро

Ива,аз също си късам нервите от обида и бяс.Пътувам основно с 310!!!Но,слушам снощи Фандъкова,притеснена,че ремонта на "входа на столицата" /разбирай Царигр.шосе/,още не е приключен и хората(!??),идващи от летището,не могат да пътуват спокойно!Е,поне си изясних защо в Столична община дори не знаят за ж.к.Люлин!Че то люлинските общинари спят,а ние искаме Фандъкова да се сети за нас!Но пък ни построиха туловище,наречено Мол,та съвсем скриха единственото останало хубаво нещо,Витоша...Питам се докога само ще си пишем по форумите,не е ли време да напомним,че сме Хора и данъкоплатци?

Не мога да повярвам!На искрено,незлобно възмущение,първата реакция е ...минусче???Е,определено си заслужаваме да ни наричат "балканци".