Проверяват сайт, продавал фалшиви дипломи

Министерството на образованието сезира Районната прокуратура в София за сайт, чрез който се продават дипломи за средно и висше образование.

Обратно в новината

Коментари - Проверяват сайт, продавал фалшиви дипломи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е така,защото министерството бави качването в електронният регистър на завършилите студенти умишлено и това е предпоставка за фалшификации!

Кой е този сайт???

Абе то цялото образование ни е фълшиво,те за две три дипломи.Пълен фалш :))

какво излиза - ГРОБ си накупиха дипломи за тези 2г., сега ще отчетат дейност против престъпността и хоп... нови калинки с дипломи... а, при справка от университетите - гърмят бушоните..

Нов "Български" Университет не трябва да има конкуренция!

Какво пречи в сайта на министерстовот да има една съвсем елементарна платформа за справки по номер на дипломата. Също както е с полиците за "Гражданска отговорност". Веднага ще се разбере дали една диплома е истинска и дали има манипулации - име на притежателя, успех и т.н. Елементарен начин за пресичане на всякакви измами. Изключително просто и евтино.

Пречи им, че няма да усвояват евро средства ;)... Да, адски е лесно и елементарно и се прави, но в БГ винаги има едно, НО ;) Много ми е интересно дали са проверявани дипломите на политици през последните 20 г. Особено завършили свободни унита из страната, особено от ДПС и някои малки партйки...

И, освен човека от сайта, парички ще взима и този, който поддържа платформата! Трябва да има хляб за всички! ;)

Този сайт и този, който стои зад сайта го рекламира в различни канали от 2 ГОДИНИ. Не знам, защо толкова време ония на които НИЕ им плащаме заплатите спят толкова време.

А бе хора кажете от къде и аз да си купя че моята партия ще спечели

кажете де, как е името на сайта?

има такива обяви, има и в базар.бг май - и двата сайта са с един и същ собственик. в Безплатно нет също. От много време тоя нагляр пуска обяви и си мислех да го докладвам, но явно хората са ме изпреварили. Блаво. Сега остава и да полежи на топло, а не да го осъдят само на глоба или пробация.

drishko

Правителството не обича конкуренцията.

Именно!