Измерват въздуха на площад ”Княз Александър I”

На 19, 20, 22 и 23 септември на столичния площад "Княз Александър Първи" мобилна станция ще извърши измервания на основните замърсители на въздуха.

Обратно в новината

Коментари - Измерват въздуха на площад ”Княз Александър I” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първо се променя чистотата на въздуха, като се замени паважът с асфалт. Паважът не генерира прах, когато по него се движат файтони, но широките гуми на автомобилите всмукват прах от фугата и го вдигат на поне десет метра от земата поради турболенциите на въздуха от високите скорости. Второ, махнете комунистите, за да забогатее държавата и да си куяпт хората нови автомобили. И ето ви ефикасна борба със замърсяването на въздуха в централните зони. Е, и ще трябва да се въведе некомунистическо обучение по изграждане на инфраструктира, което да отчита качеството на детайлите, свързани с оттичането на водите. И ше трябва да се направи контрол на кчеството на строителнит ематериали, понеже от некачествен състав на циментовите детайли по пътища и тротоари, дишаме изронения до пепел цимент. Що пък в централно европейските държави плочките и бордюрите не са изронени, а в България са изронени, както във всичк ипосткомунистически държави? Ами защото все оше е комунизъм и се краде. Ето за това. И дишаме ниското окрадено качество, каккто и децата ни.

Първо за да се повиши чистотата на въздуха трябва да се корегира градската среда.За тази цел са ни нужни кадърни архитекти,а не корумпирани типове като Влади Калинов,инж.Атанасова и първи сред мършите арх.Диков.

Няма начин да не са повишени след глупавата промяна на цялата организация на движението на кръстовището с бул. Мария Луиза. И до редактора: окисите и двуокисите чужди думи ли са за Вас? Като искате да е диоксид значи няма да е въглероден а карбон или колен напр.

Моля да поставите измервател на Красно село

Мерене в празнични дни е манипулация. Аз живея на Попа. Ако нямах навсякъде яка дограма, която почти не смея да отворя, не се живее. Сигурно са превишени всички норми поне 3-4 пъти.

Паваж, човече! Паваж! Фугите събират кал, колите я пращат във въздуха.

Моля да замерите показателите на въздуха на ул. Опълченска, между бул. Сливница и Тотлебен. Спрете движението на неизправни междуградски автобуси по трасето. Контролирайте личните МПС за изхвърляните газове. Въобще кой си върши работата в тази държава.

покажете как "легналите полицаи" променят чистотата на въздуха.