Хотелиери от Слънчев бряг блокираха път

Хотелиери от Слънчев бряг протестираха в района на бензиностанцията преди Ахелой. Те блокираха пътя Бургас- Варна за 15 минути.

Обратно в новината

Коментари - Хотелиери от Слънчев бряг блокираха път | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да пази бълг. туризъм.Явно е,че ние няма да можем да го опазим ,поради нашата простотия и алчност.Г-жо Елена,Хубавата Елена,проблемите на нашия морски туризъм НЕ са в Ключа,а В Ключалката... Разбирам Вашите проблеми,но те са си само и единствено Ваши.Винаги търсите бариерите за провалите извън Вас си. искате да бозаете от държавата като юнака що бозал 20 години.

Хайде "хотелиерите" първо да настояват за нормални условия на труд, пребиваване и заплащане на персонала си. Масово се живее в стаи за по 7-8 човека, 1 баня с тоалетна на етаж (за общо 20-25 човека), смени по 12-16 часа, без почивен ден, без право на отпуск,болнични,нощни надбавки,плащане на официални празници, топла храна и напитки. Колеги бягайте в чужбина - там ще ви уважават, ценят и плащат според способностите. Докато сте при тези псевдо-чорбаджии, ще страдате.

Хотелиерите от слънчев бряг- от къде гаспода хотелиери направихте пари за да построите хотелите? Аз ще ви кажа от къде. Уважаваната госпожа Донка Соколова, която посещаваше някогашния хотел - незаконен- Амбасадор -София. Сборище на Маргините, Пашата и така нататък. От там са ви парите за хотелите и не разбирам къде са провораздавателните органи, за да ви търсят обяснения. Не само че не трябва да протестирате а трябва да си мълчите, като риби, защото обрахте държавата, абсолютно безнаказано!