Роми биха полицаи на сватба

Полицията е задържала 20 роми от бургаския квартал "Победа" след сватба. Двама полицаи са пострадали, съобщиха от ОД на МВР Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Роми биха полицаи на сватба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами явно циганите стоят по-високо в йерархията от полицаите..

Да бият щом им се дава ... да бият

Що не са викнали 2 камиона жандармерия да направят махалата на мармалад, бе. Тия полицаи са за уволнение..

АМИ ТО ГЕТОТО МОЖЕ ДА ПЛАМНЕ ОТ НЯКОЛКО СТРАНИ.....И ПРОБЛЕМА Е РЕШЕН.

К

Като цяло, въпросния етнос се държи като паразит. Интересното е, че всеки паразит се нуждае от гостоприемник, който да му осигурява съществуване. С темпа на размножаване след няколко поколения паразита ще убие приемника. И после на къде?

Plamen

И кво намекваш?Трябва да ги избием за да ни има.Това ли е?

като кучета ти го каза...няма да ни мигне и окото

ДОКОГА БЕ, ДОКОГА???? ДОКОГА ЩЕ ЖИВЕЯТ ТЕЗИ НА НАШ ГРЪБ??? ДОКОГА ЩЕ ИМАТ ПОВЕЧЕ ПРАВА ОТ НАС??? А СТИГА ВЕЧЕ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Докато са ни такива продажни и алчни политиците...

Те нямат повече права, те имат САМО ПРАВА!...... БЕЗ ЗАДЪЛЖЕНИЯ!

докога циганите в българия ще се наричат роми какви са тия роми не е ли обидно циганите да носят името на една велика империя защо италия не осъди скапаната ни държава иуправници

На всеки може да се случи,хайде били повече циганите набили ги.Ама после да си траят и да оставят нещата така,егати и началниците им и колегите им.Иначе можем да навиваме ръкавите и да показваме мускули пред обикновеният човек.И после човек да има респект от полицията.Те себе си не могат да опазят и защитят.

ЩОМ НЕ БИЯТ, НЕКА ГИ БИЯТ !!! ЕДНО ВРЕМЕ ГИ БИЕХА И ТЕ СЕ НЕ БИЕХА ! СТАРА ПОГОВОРКА: ЦИГАНИН И НА СНИМКА ВИДИШ ЛИ- БОЙ! ТОЙ ЗНАЕ ЗАЩО !

Полицаите не носат ли оръжие? Няколко пълнителя и един АК-47 в случая биха свършили чудесна работа по укротяването. А сега трябва да осигурим необходимия комфорт на 20 мангусти в затвора.

Пазете електората, че избори идват!!! Тея полицаи да ги накажат задето са опитали да прекъснат сватбата. Трябва да се издирят и онези обадили се да се оплачат от шума, за да се накажат строго, най-добре да се излъчи по всички телевизии, за да знаят останалите като тях, че с избирателя не трябва да се закачат.

Къде си батАрлине? Требваше да си там сега, както в Токаито!

Въпрос:Защо това не се случва в Германия и там има цигани ?

Нали веднага ще ни ги екстрадират, затова не се случва.....Нашите къде - в Индия ли да ги изнесем?

Министъра на вътрешните работи да втвърти методите си.Стига със своеволия.Отговорност както за полицаите така и за гражданите.С една дума законност.Всеки да отговаря за действията си.

Наглостта на тълпата от цигани, арогантността в действията, които граничат с престъпления, дундуркането на циганите по всички обществени направления ще доведе до обществено недоволство, ако не се промени наказателният кодекс, не се вземат строги мерки и не се върне смъртното наказание.

През 1989г. вдигнаха поделението ни на вътрешни войски в Дебелт по тревога през нощта и пристигнахме в Комлука, за да направим блокада на махалата. Пиле не можеше да прехвърчи. В това време милиционерите си направиха претърсването вътре, защото имаха информация за нещо, свършиха си работата, вероятно са набили нколко цигани и всичко свърши. На никой не му дойде на ум да протестира. Това е нещото, което липсва в днешно време - респект и истински репресивни органи /такава е дефиницията на полиция и войска/. Вместо това циганите са се разпищолили като никога. Жална ни майка, като сме държава, която слуша и изпълнява каквото й казват отвън, без да мисли дали това е добро за народа.

Чудно, защо ли има толкова много скрити коментари!

напишете това в google АРЛИН АНТОНОВ -КОШМАРЪТ НА ЦИГАНИТЕ В ПАЗАРДЖИК

нямам думи....

Ами жандармерия, бой, ама як, арести и медии да излъчват, за да гледат останалите цигани и да си правят сметката много внимателно. На това племе само така може да му се внемли спазване на реда. А на правозащитниците, които ги защитават - пускат ги по двама-трима в маалето докато мангалите ядат боя - те ще им го върнат без да питат кави защитници са. Така ще им уврат главите, че цигани не се защитава!

До кога, драги журналя, ще използвате думата "роми", която никъде в света не се прилага за циганите. До кога, драги полицаи, ще се страхувате да биете наред циганската паплач, особено когато погазва честта ви, пагоните ви, автомобилите ви, достойнството ви? Докога, драги политици, ще загърбвате огромен проблем, който ще взриви България съвсем скоро?! Циганите се вече 2 млн, до 10 години ще са повече от нас, тогава кой ще ви избира във властта. Вземете се в ръце и решете този проблем така както при Бай Тошо, защото тогава мангалите имаха трудови войски, имаха страх от властта, имаха дисциплина и спазваха законите. Надявам се Дир операторите да не ме изтрият отново, защото имам чувството, че там милеят за циганите, а не за българите.

Не така!Не с лошо! Това не са цигани извършили престъпление,а са роми извършили "обществено укорими действия"! Я ти напсувай ченге и гледай какво ще те сполети,а утре тия ще са си у дома!Не България,а РОМелия станахме!

Дрон

Мущровка му е майката, бой бой и да чукат камъни на кариерата цял ден тези мръсни цигани, тази мръсна циганска сган....

За всичко съм съгласен и те подкрепям, без първото изречение. На много места ги наричат рома. В Германия със сигурност, има и други примери.

Защо не са пуснали жандармерията срещу циганите. И онлине предаване че ще ми е кеф да погледам малко реалити.

Циганията си е цигания, ама честно казано и за полицаите не ми е жал. И едните и другите са мързеливци и търтеи.

деер

И какво печелим като проявим нихилизъм къвм новината?

Не е нихилизъм, а реализъм. При толкова много полицаи, ако последните си вършеха работата, подобно отношение към тях би било невъзможно.

БХК защо мълчи?

Е то не беше ли м...ал шефа на БХК?!

Полицаите са виновни! Ромите си имат своите етно-културни особености,които повеляват да се тормозят съседите/дори и да не са цигани/с високи децибели поне три дни за сватба и да се бият полицаи и всеки друг,който има претенции,че те/ромите/не спазват закона и правилата на някакви си българи!

СТУД...ГЛАД....БОЙ...универсална рецепта!!!!!

Докога тази паплач ще ни мародерства? Къде остана боя като последна инстанция? Ромлянина се страхува САМО ОТ БОЙ!!! Никакви санкции,никакви рестрикции,никакви хуманни методи... То все едно да заплашваш плъх със санкции! Отбира ли?

Защото има дебили,които имат "нужда" от тях. Принудиха ме да стана расист,защото това племе може да се укроти само с...

Защо ли си мисля, че на редовия полицай първи ще му писне от вечната наглост на лилаво-зелени орки и той ще е този който ще подхване отдавна закъснелия процес по усмиряването на това животинско царство...

... едно време здраво им тупаха килимите, сега ги е страх с перце да ги погалят...жалко, иначе боя реално възпитаваше, възпираше и вдъхваше респект.

В САЩ си имат негри, ние тук - цигани. Там обаче полицаите не им се кумят много-много - бият и стрелят, когато са заплашени и не им се изпълняват разпорежданията !

За стреляне не знам но за бой трябва и най-важното е да не се слушат правозащитните организации, които ги защитават. Тази нагла пасмина само бой я оправя.

и сиа кво