Жена е простреляна на улица в София

47-годишна жена е простреляна с въздушна пушка в ръката на улица в столичния квартал "Редута", предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Жена е простреляна на улица в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледам по снимковият материал - зимата дошла...

Сега ако ги хванат - 12 години за опит за убийство, а в затвора - да попаднат на "хора"!

Така е, но при нашенската система дори няма да ги съдят за хулиганство. Ще се разминат абсолютно безнаказано без никакъв проблем. И после още по-нахъсени ще трепят хората. И когато накрая наистина убият някого /а това е само въпрос на време/, правозащитните органи в един глас ще възкликнат - "ама как така стана сега?"

Ти знаеш ли какво е това въздушна пушка?

Зная, че може да ми извади окото, а ако влезе по-навътре - и да си загина. Зная също, че един, който стреля с въздушен пистолет по лидер на партия го обвиниха в опит за убийство.

към аха тя "изметта" жителство няма

Обикновените квартални хулигани вършат по-други простотии. Тези дето се забавляват като стелят по живи хора ще да са някои от чедата на я някой политик, я някой друг ''голям ''татко. Щото се имат за недосегаеми и знаят, че всичко ще им се размине.

ОМГ, в Европа какава е хубава ситуацията, а в БГ- не! Ние заприличваме на афганистанци! Манталитетът на Централна, Западна, Северна Европа е много по-добър. Къде В Германия, да кажем, ще си вървиш по улицата и някой изведнъж ще открие стрелба по теб!!!!!!!!! Имам още много примери свързани с възпитанието, но сега не искам да изрека, тъй като ще бъде голям моят коментар!

Бас*и и пишлегарите смотани! Разхождат се с пушка и гърмят ей така, ехххх що не ги хванат, че бой, бойййй, от бой ръцете да им счупят. Ейй, Кубрате, защо не си жив сега, колко ръце и крака има за чупене Хане!

не ми произнасяи погрешо името, червеи, че от тебе ще почна...

Това е най гадният наркомански квартал на София.

Този е един от квърталите в софия където требе да се оди въоражен. Поне с пиштоф.

Що за глупост? Живея в квартала от 14 години и досега не ми се е налагало да си купувам пистолет.

bufalo_bil@abv.bg

Значи вече е време. За по-сигурно си вземи танк, за да си подсигуриш и придвижването, а не само защитата.

Накрая ще ги пуснат условно. А е редно да им друснат една ефективна присъда и да ходят да бачкат в мините или в някоя тухларна. Парадоксът е, че ако обикновен човек извърши волю или неволю престъпление - не ми мърда тежка присъда. а поради някаква причина баш престъпниците си миткат на свобода

Ако изобщо ги хванат.... Т.е. ако изобщо си направят труда да ги потърсят....

ОПРАВЕТЕ СИ ПРАВОПИСА

Lalina

Къде има грешка?

Еййй напълни се с кретени ....да не смееш да излезнеш на улицата

Хулиганска проява ли е да те застрелят на улицата, по сред бял ден? Докъде го докарахме.

Хаха, патрулката на снимката е със сняг, много умно...

За жалост, на полицията не можеш да разчиташ грам, дори и за много сериозни посегателства срещу хората. Нещо повече, повечето полицаи направо ти се подиграват в очите. Има и съвестни и свестни полицаи, които се броят на пръсти и които обират негативите заради простите и мързеливите си колеги - ами как да имат стимул за работа читавите хора у нас. А най-лошото е, че така гражданите направо зорлем се подтикват да вземат и те пушките и да се саморазправят. И после, разбира се, те ще бъдат съдените, въпреки че когато е трябвало полицията не си е мръднала пръста да им окаже съдействие и ги е "отрязала" бързо-бързо.

Защо не направиш едно престъпление, за да видиш дали не може да се разчита на тях. Това изказване "струва ми се че не си вършат работата " всеки може да го каже и е субективно.

Прав си, напълно субективно е. Но като е и съвсем категорично, защото аз като субект и близките ми редица пъти сме били жертви на престъпления, при това доста по-сериозни от "хулигански прояви", но досега работата от полицията са си свършили ЕДИН ЕДИНСТВЕН път. При това не благодарение на редовите полицаи, а на разследващия, което е различно. Но и това е нещо, предвид нашенските "милиционерски" стандарти.

Винаги по време на безвластие се наблюдават такива простъпки. Отново се появиха и джигитите по улиците, паркира се където и както падне.Единственото, което поне в София все още като цяло се спазва е спирането на пешеходните пътеки.

humfry

"Тя е обяснила пред лекарите и пред полицаите, че инцидентът е станал в столичния квартал "Редута" - докато е вървяла по ул. "Боян Магесник", двама неизвестни мъже открили стрелбата с въздушно оръжие, докато преминавали край нея с кола." Това не е случайно. Тази сцена я има в почти всеки холивудски филм. Ценности. "Предполага се, че става дума за хулиганска проява." Утре могат да извадят нечии очи! А ако за ръката на жената се държеше малко дете? Много модерни станаха тия "хулигански" прояви в наши дни.

Криза е,няма пари за патрони. Скоро с прашки ще се целим. Дано няма неприятни последствия за жената.

Да те прострелят приятно ли е?

...свидетел на прояви на хаос и безредие в София,както и на всякакви хулигански и др. тъпи прояви. Опазил ни Бог и от такива случаи,защото няма на кой друг да разчитаме!

Така е. София се напълни с всякаква 'измет' от провинцията, няма как да е другояче...