Синдикат не иска новия шеф на пристанището

Синдикатите на пристанището ще изпратят до транспортния министър Николина Ангелкова декларация в подкрепа на досегашния директор Николай Тишев.

Обратно в новината

Коментари - Синдикат не иска новия шеф на пристанището | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те синдикатите са си скрити комунисти....агенти на ДС...и на Евгени Мосинов....да си помислят работниците кога са защитавани от тях.....те винаги са в услуга на БСП и ДПС...случая Ковачки....

Толкова думи изписани ама не можах да разбера за КОЕ пристанище става въпрос, Варна ли, Бургас ли, Русе ли и т.н.

Като си в секция новини за Бургас, вероятно става дума за пристанище Оряхово!?

Много глупости съм чувал през годините,но тази широкатиражирана простотия за контрабанда от страна на пристанището....взе да ми писва.Пристанищата въобще не са собственици на стоките които обработват т.е. товарят и разтоварват.Значи ако някой осъществява контрабанда то това е собственика на стоката в съдействие с митницата.Категоричен съм че стоки без документи пристанищата не обработват. Стига вече глупости хора! А синдикатите на пристанището да се огледат кого защитават-социалното БСП с господин Аргир Бояджиев начело на борда ,който докара пистанището до фалит преди 3-4 години.

Не знам на кой са тия синдикати, обаче, доколкото разбрах, през последната 1 година, контрабандата върви с пълна пара. Взимаха се хора, които да не разбират какво вършат. Едни, плащат подкупи да ги връщат обратно след като са ги хванали че крадат или взимат подкупи и са ги уволнили, а други плащат подкупи за да участват в контрабандата.