Пръскат срещу комари за трети път това лято

От днес започва нова обработка на зелени площи, градини и междублокови пространства с препарати срещу комари.

Обратно в новината

Коментари - Пръскат срещу комари за трети път това лято | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това лято не е пръскано, а вие сте записали, че трети път пръскали. То се усеща след вечерна разходка. Особено на концертите под открито небе в парковете е ад от комари. Вземете мерки, но сте закъсняли. Лятото е към края си.

Хубаво е да напръскат и бул. Витоша, че там е нещо страшно от комари, хапещи мушици и дори бълхи!!! Направо ставаме на решето, като постоим малко там, а и нали е в центъра на културната ни столица, не сме в тропиците, все пак.

От тези гадини няма отърваване. Кметицата да провери как се справят нейните подчинени с тоя проблем. В община "Нови Искър" имаше график за пръскане срещу ковмари, но това въобще не се усети в с. Кубратово - страшно е. Вачер няма жив човек на вън.

И в кв.Гоце Делчев не е пръскано въобще.А блатата в южния парк бълват комари направо страшни.Никой не мисли за тия хора от НДК нагоре посока Витоша -и до Иван Вазов горе-долу добре но Стрелбище Г.Делчев Манастирски ливади и др.нито удобен транспорт нито тротоари разбити вътрешни улици и още .......

Тая година нещо ги изпуснаха комарчосите. На езерото в дружба не признават и хапят през дънките. А бе направо ескадрили формират и те вдигат с все пейката ако се застоиш на място.

За кога е плануван парк "Гео Милев"?

В Красна поляна нито веднъж не са пръскали.Децата целите са на буци от комарите и то нахапани по светло.Да не казвам пък какво чудо е нощем.И мрежите не те спасяват от комарите.