Октай Енимехмедов отново е кандидат за депутат

Октай Енимехмедов, който нападна с газов пистолет Ахмед Доган, е отново кандидат за депутат от Бургас. Това ще бъде вторият му опит.

Обратно в новината

Коментари - Октай Енимехмедов отново е кандидат за депутат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евалла Октай..гордея се с теб въпреки че съм българин..

възхвалявайте толкова, опитал да изнасили момиче на бала , пишман бабаит - кьор фишек пищоф, брат му - известен танцьор , комплексар , объркан , вижте му погледа - далеч от него заблудени ...

Мамма миа ... затова сме на такъв хал. Убийци - кандидати??? Интересно е кой го предлага?

ше питаме - кой предложи Октай ли ? ))))

Какъв депутат ще е тоя дебил бе, щом вади оръжие, я веднага в кауша и никакво излизане!

Някои от коментиращите тук показват такава вещина по всички въпроси, та си мисля че ако те започнат да управляват, държавата ни ще цъфне и върже само за няколко дни! Защо бе хора, никой не се вразуми и вникне в истинското зло. Нали всичко е на този хал, защото шепа партократи в далечната 1989 год. решиха така да бъде, да има закони но те да се заобикалят, да има съдебна система но тя да не работи, да има престъпност но тя да е недосегаема.... Без смяна на системата няма да стане - имам предвид престъпната система а не демократичното правило, за което знаем че няма измислено по-добро. Трябва ни още един 10-ти ноември и всичко отначало, но за съжаление влака е завинаги изтърван! А що се отнася до турците, си мисля, че и при тях може да се намерят много свестни хора. Виж за циганите е друга работа, толкова много им харесва да живеят в България че никога не биха я заменили с друга държава. Хайде сетете се за какво става дума!

Искаме ли да изградим не правова държава или по албански да се разделим на кланове, анклави, шайки, главатари...и да се оправяме с вендета и пишови? Ако да, боксьорчето Октай е вашият човек. Вместо дебати и предизборни студия по-добре да има престрелки и побоища и най-кръвожадния да стане цар.

и аз не харесвам доган, но доган не съм видял да стреля по някого. този от снимката да се скрие и да не се показва повече най добре. достатъчно мутренска е държавата ни да гледаме още един дебил

Този циркаджия се взе много на сериозно! Брей простотия, брей ....

Това турско нЕдоразумение, дето искаше да се прави Неуспешно и Комедийно на Сирхан Сирхан иска да влезе в Парламента? И "Хидролога" на стари години да го прави золем на Робърт Кенеди. Айде стига Иширети, аман от политическо-криминални "байрами".

ЗОРЛЕМ - НАСИЛА,с голям ЗОР

И какво му е на Брендо?! Я да се кандидатира! Достоен е! Пък и ние си заслужаваме.

Разбрахте ли сега защо ,"ЗАСЕЧЕ" пистолета? Има ли някой да не е разбрал?

Не,не разбрах! Какво ПАРЛАМЕНТА е само за определени хора ли? Октай и ГЕРБ 1

Жалко!

До кога ще ни занимавате с тоя неуспял атентатор, правил атентат по сценарии.Плюс това на миналите избори се опита да пробута измислени ЕГН -та.Турски имитатор и мошеник, но той няма да е единственият некадърник, опитал се да влезе в престъпния БГ парламент.

Бих го подкрепил!

Запомнете едно и си го набийте в кратуните завинаги.- България е била управлявана, управлява се и ще се управлява само и единствено от бивши и бъдещи АТВОРНИЦИ. Сега вие си решете какви малоумници има винаги във властта.

Ти ако имаш празна кратуна, другите имат глави за да мислят! Едва ли ще го разбереш, необходимо е да можеш да мислиш!

Не знам за вас обаче мен не ме кефи неандерталец да ме управлява ...

На колко от вас ви стиска да направите това, което направи Октай? На никого, дребни душици! Доган ви определя съдбите, на вас и на вашите деца и дори в очите не смеете да го погледнете от страх. Браво Октай! Продължавай напред момче, колкото повече злоба се излива върху тебе, толкова пътя ти е по- верен!

е само ти ли не разбра,че цялата работа беше нагласена

Браво брат! Отивай в герб и с с смачкайте болшевиките!

Е щом Цветанов и Борисов могат да се кандидатират , защо Октайчо да не може?