Захариева дава случая ”Корал” на прокурор

Служебният вицепремиер и министър на регионалното развитие Екатерина Захариева ще даде на прокуратурата случая с плажа "Корал".

Обратно в новината

Коментари - Захариева дава случая ”Корал” на прокурор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Служебното правителство да отложи изборите с 5 години. Всички политически партии без субсидия за 100 години. С тези пари да се плаща на пенсионерите или да се откупят ВЕЦ-овете или за образовани майки, или за нови изтребители. Само на политически партии да не се дават!

... забравих да пиша, понеже имаме свръхпроизводство на необразовани политици, да ги изнасяме за Китай!

Днеска Корал,утре Кара Дере,вдруги ден Банско...и така скандали до края на света.Питам се защо и тук трябва да откриваме топлата вода.Защо целокупната ни нормативна уредба, свързана с курортното строителство на море и планина не се хармонизира с най-добрите европейски практики,изисквания и стандарти;защо не се приложи опита на Гърция и Турция при концесионирането и наемането на плажовете,как е решен в тези и в другите лидиращи страни въпроса с категоризиране на плажовете,кога ще имаме Закон за планинските територии ? А после се чудим защо туризмът ни крета и от време на време глътне вода...

Защтото има интереси ,които се разминават с "добрите практики". :)

И кои са добрите практики в Гърция? Само не ми казвай да ида да видя. От там пиша. 8 реда шезлонги, по голяма мръсотия по пясъка от нашата, музиката дъни. Имат късмет, че имат 12000км ивица.

Проблема е следния - няма нито един осъден чиновник за дадено разрешително някъде в Б-я. Ами закона пише така, ти си разрешил иначе - айде 10 г. в затвора и ви уверявам, че след 2-3 такива случаи брега ще по-малко застроен, отколкото през 80-те год.

Проблемът на българина ( виж се тебе ) е, че няма дори елементарна представа как трябва да работи държавата. Затова и нямаме държава. Ти явно си някакъв хипар искаш да ходиш на пусти плажове. А другите българи не щат ли да ходят на плаж?