Над 1100 атракции в ”подземния град” в Бургас

В "подземния град" в Бургас ще има над 1100 атракции. Това съобщи Димитър Маджаров, директор на общинска дирекция "Летен театър, фестивали и концерти".

Обратно в новината

Коментари - Над 1100 атракции в ”подземния град” в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Два въпроса: Жабарника кога? Че вече се завъдиха и смоци. За тези приблизително 3 декара, 3 милиона ще стигнат ли, че за козметичния ремонт на моста /около два декара площ/ изръсиха 2 милиона, по около 1000лв/кв.м.

Поздравления за кмета.Човека е млад и има хъс за работа и добри идеи.Рядко се срешат такива можещи хора.

Така и така има рем. дейности, можеше да предвидят и някакъв др. вход откъм Богориди. И сега пешеходците са толкова много, че вечер тапите стигат до Зл. рибка. и Турското к-во

да вложат парите в ремонт на улиците на града,че иначе скоро ще трябва да пребиваваме само под земята.

Поредна страхотна идея за реализиране на неработещ и запустял обект. Така или иначе използването му и в момента е невъзможно, а поддръжката черна дупка. Всяко създадено и водещо туристи в града съоръжение е ценно и не е най-важно, кой го е проектирал и колко е платено. Важно е, че ще остане за града и води туристи, които ще оставят парите си в града. Аман от черногледци и празноглавци, които само кусурите търсят.

Ще си правят бардак.Само така се перът парички.В града има много пички, които са ненаситни и ще обслужват клиентите в някой ъгъл.така ще се оправя демогравската криза от герберите.

Айде пак НАШи фирми ще проектират и ще се отчитат на партийните Герберастки каси

Айде пак дежурният мрънкач.

към 18,00 мини през централата на ГЕРБ да ти дадат надника