1200 туристи бяха евакуирани в ”Албена”

1200 туристи в Албена са били евакуирани от хотели, намиращи се в близост до резерват Балтата заради проливните дъждове и придошлата вода от река Батовска.

Обратно в новината

Коментари - 1200 туристи бяха евакуирани в ”Албена” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уважаеми "експерти" ,точно вчера обяснявах на един пенсиониран военен че тези хеликоптери са от Крумов, а не от "флотската авиация" ,сега пък това било снимка на Ми-17. В днешно време има интернет -използвайте го Хора! Примерно, напишете :снимки на Кугър или Ми-17 -има хиляди в нет-а. По-лесния вариант е въведете борд 701 на вертолет и вижте какво ще излезе! Достатъчно "експрти" имаме дето ни управляват! Всеки разбира от всичко!

Който ми дава минуси, да ходи в Морскта градина и да надува балончета. Може и на Площада пред шадраваните.

Добра новина, че е спасен човешки живот но що с този фърчикоптер на снимката като няма нищо общо с Кугър-а ? Ааа де бяхте като се давеха братчедите от кв. А'..Спарухово? Де бехте бре кугъри?

Chefo77

Ако ще се спасяват братчедите, да ходим да носим вода ...

Спасили са няколко души, но може да спасят и повече по друг начин. Всяка една премахната, отрязана или запалена Облъчваща базова станция на мобелния опператор Веваком = Стотици спасени животи на хора, птици и животни.

Сега следващата новина ще бъде от рода "Не е известно все още кой ще плати спасителната операция"

Следващата новина ще е да покажат на картинка кугър,а не Ми-17

Правилно Пиаррррррррррр, ако въртолета беше Ми-8 нямаше да е новина.

те ми 8 отдавна стават само за музея

Като чета разбирам, че важното е хеликоптера Кугър, а не спасения живот. Можеше да се напише и по-просто: "Спасиха човек с вертолет"

Абсолютно правилно! Същото е когато се пише за катастрофи - марката и модела са задължителни. Оттам вече оставаш с впечатлението, че по - важното е кой каква кола е карал и оттам каква позиция в обществото заема.

В момента на територията на българия се провежда международно военно учение. Може да помолим за помощ, както и самите военни да участват в спасителна операция на територията на засегнатите общини.

Ало,ние не помагаме,а налагаме мир и демокрация