Коментари - ”Забележка” за градинката на Ковачки | dnes.dir.bg
назад

”Забележка” за градинката на Ковачки

С дисциплинарна наказание „забележка” е бил наказан главният архитект на София Петър Диков от кмета на града Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - ”Забележка” за градинката на Ковачки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странна работа. Като го знаем кой е Ковачки, и чак третия път да купи градинката?

Отвратителни боклуци! Бял ден дано не видите!

Ковачки, ти още ли си жив бе? Аз пък мислех, че отдавна си сдал богу дух. Айде - пожелавам ти го от сърце. А на бате Бойко - среден пръст по десетобалната система. Дано никой да не гласува за ГЕРБ и народа да разбере, че баткото е повече разбойник и от най-големите дето сам е хванал.

Egati selskiqt hitrec e tozi MAZNIASHKI.!!!

Бравос, г-н Борисов! Прави им забележки - не само на подчинените си, но и на Сульо и Пульо (то ти само това и правиш, я), дано се поправят!.. Що се правиш на улав, бе, тя корупцията под носа ти и то с твой подпис, ти упрекваш филанкишията!

Така е в тъпата ни държава правиш далавера за десетки хиляди евро случайно те хващат и те наказват със забележка до другия път когато забележката ще се превърне в строга забележка.

Ало, централни хали, да не искаш да гласуваме за БСП, за Р.Овч. и друга подобна измет????

Искам да кажа че всеки от Вас,който се окаже на местото на Диков или Борисов яко ще краде или поне умерено!Просто всеки в началото казва че се бори в името на народа и за негово благоденствие,но тово е само за начало,тъй като ,като попадне в кацата с мед,ако не краде човек се чувства като глупак,като малоумник и колкото повече краде се чувства сит,нормален,пълноце и вътре в играта!Ако някой намери аргумент против тази теза е малоумник!

Този се опита да докара боклука в Габра но не успя сега вече може да си намери нещо по-солидно няколко куршума като всички мафиоти да не би тези пари да са спечелени с честен труд или от самоковския картоф не вярвам .........

Еее. И аз искам подкуп от да кажем 500 000 или пък 1 000 000 - а после забележка наказание. И на две забележки бих се съгласил - що пък не и на 3 ? Виж - за дисциплинарно уволнение и обществено порицание , комбинирано със разледване на произхода на доходите и следне през 1 год. за нови покупки на жилища или нови коли и последваща нужда от доказване на доходите силно бих се замислил. Докат не стане това горното правило - нищо чудно че има хора дето за много пари нямат нищо напротив някои и др. забележка да получат. А което е лошо за мене - а и за вас е че тези пари са от нашите джобове ...

ИЗГЛЕЖДА ИМА НЕДОСТИГ НА НАЕМНИ ...

da, namesil se e v Borovetz a tam vsichkite sa pokoynitzi - Pavlov, kulev, bay mile ......

Софиянски знае как! Гласувайте за него в ЕП! ББ още не знае как, но явно се научава! Гласувайте и за него! Дето е речено Две в едно, за да оправят и София и България! Забележ ако искате Три в едно- прибавете и Волен Сидеров-къде без Богослов!

аз лично съм виждала договора и той е подписан от Бойко Борисов.Верно е на 28.12.2006г.Ама никъде няма подпис на Диков, а на Борисов.Айде пак театър........

Маи Ковачки ще заработи в Енергото. Много взе да му се чува името нещо.

Всички предходни коментари са прави по своему. Не считам, че с янковки или тасевки нещата ще се оправят. В системата празно няма- празнината веднага се напълва и се появява нов. невероятно е наказанието- не знаех, че съществува в общинската администрация- като в училище, а? Забележка... Извършеното е наглост, а наказанието- подигравка!

На Ковачки пожелавам една янковка или една тасевка. А на другите мафиоти дето раздават от общото, от все сърце им желая да очакват реда си на един пълен с предатели стадион.

Забележка. Ташак. Добре че не е пред строя, че много щеше да му се накриви капата:)

Нямам нерви вече да чета подобни информации. Това, този ненаказуем грабеж е ежедневие. Диков е вдигал мизата и накрая я е получил. Браво на Бойко Борисов, големия борец против корупцията/един от най-корумпираните/. Защо не уволни Диков?

Още един престъпник. Ама на кой ли му пука. ... ТЪПАЦИ.

Не е луд този, който яде баницата. Плаща си човека, където трябва и получава. Тази работа без протекция в Парламента не е минала - там трябва да се търсят виновниците. Ковачки просто си гледа бизнеса.

Какво стана с ливанеца купил половината център на София?

Маи Ковачки ще заработи в Енергото. Много взе да му се чува името нещо.