300 паралелки определени за прием след 7 клас

В училищата в София през тази година седми клас завършват 9922-ма ученици и те ще се състезават за прием в общо 300 профилирани и професионални паралелки.

Обратно в новината

Коментари - 300 паралелки определени за прием след 7 клас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"91-ва Немска езикова гимназия, Втора английска гимназия и Френската гимназия ще приемат в своите паралелки по 26 ученици." Лъжа!!! Примета по 26 + още 6 за всяка паралелка по втория начин /срещу 3000 - 5000 лв./!! То да беше само това с мед да ги намажеш! Училищата са се превърнали в таверни! Поръчваш и срещу сума получаваш!

Тази е една от пожизнените десетоноемврийски началници ,естествено синя партийка, с нулев принос за образованието като всички РИО-та.

Ако искате подробности за кандидатстване след 7 клас - посетете link При допълнителни въпроси използвайте формата за контакти. УСПЕХ!

Дай пак линка, плс. Имам седмокласничка!

ПРЕДИ ГОДИНИ беше добре. Изпити имаше само за езиковите гимназии и техникумите. Останалите деца се записваха в гимназиите и там се преподаваше добре и нямаше такива проблеми - изпити,частни уроци и надпревара за елитни гимназии, а накрая се установява,че обучението е идно и също, защото програмите на МОН са скапани.

9922 деца в 300 паралелки средно по 33 - 34 деца или нещо не разбирам ??? Или разликата от 26 до 33 ще се разпределя чрез "вноски"?

Нали затова има изпит и класиране. На кого не му стигне бала - няма да бъде приет. Но да не мислите, че всички 9922 деца ще се яват на изпита или ще изкарат оценка, по-висока от среден, или пък ще подадат документи за класиране!?

ТАЯ ДЖОФРА СЪСИПА ОБРАЗОВАНИЕТО В СОФИЯ.

какав е този глупав савет, или редакторат е изпуснал думата не? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако паралелките не са по 26 деца, кой ще си подаде оставката?