Нова сграда за детска градина в ”Красно село”

До края на годината в София трябва да бъдат построени още 9 нови детски градини, заяви кметът Йорданка Фандъкова.

Обратно в новината

Коментари - Нова сграда за детска градина в ”Красно село” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И в Илинден има нужда от нови ясли и градини. Състезаваме се по 90 деца за 10 - тина места.

Спокойно, друже, аз живея в Красно село, детето ми е на три и половина и нямам никакъв шанс да се включа, въпреки тези широко рекламирани разширения.

Единственото разширение, което се получава е разширяването на джоба на тези взимащи парички, за да има место в детската градина за дете. Цяла София да я направят детска градина, пак ще казват, че няма достатъчно места. Ама така е като бай селянин дойде да живее тука и с него и поведението, че все нещо трябва да се уреди, далавера да има и т.н.

Много хубави паркинги стават от тия ДГ-еа!

Браво ! Една добра новина ! Ако мога да апелирам, чрез сайта за една или повече - ОДЗ / СДЯ в кв. Манастирски ливади - Запад. Няма в този квартал нито едно общинско детско заведение ! А нуждата тук е огромна !

така е, в този квартал в почти всеки апартамент има малко дете

Добре, а защо си купихте апартамент в квартал без улици и никаква инфраструктура? Беше евтино и сравнително престижно, нали? А сега очаквата,че общината от моите данъци ще Ви ги изгради... малко е некоректно. Апартаменти има и в старите квартали - да цената е +20% и да старо строителство е, но там вече има инфраструктура...