Без Spirit of Burgas тази година

Традиционният фестивал Spirit of Burgas няма да бъде проведен тази година, съобщи директорът на Общинско предприятие "Летен театър, фестивали и концерти".

Обратно в новината

Коментари - Без Spirit of Burgas тази година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

dancho_o@

Е сега къде ще се съберат наркоманите?

Ще ти кажа къде, ама ДИР ще ми цензурират коментара! :) Ама ти се сещаш къде, нали ?! :)))))

Спирт ли е духът на Бургас? Могат да направят по-смислени фестивали.

Трябва да има пари за високите заплати на общинските безделници ,всички приближени са на държавната хранилка.Отврат гадове сте всички.

По-добре да го няма. Само неудобства и шум за нормалните граждани.

Които иначе цяла зима чакат сезона, ама ако може да превеждаме пари по сметка без да идваме...че пари трябват, ама туристи не ни се посрещат пък друго не знаем да правим.

деер

Би ли правил разлика между Бургас и Слънчев Бряг? На Бургас е необходима икономика, а туризмът е едно недоносче, което въпреки милионите туристи носи само селяния за Бургас и хората реват, че нямат пари, а не работят. Аз съм против Спирита, но мисля, че щом е полезен за Бургас трябва да се организира! Никой не ме подкрепя, като казвам , че поредните тарикати управляващи в Бургас трябва да кажат колко пари искат в Бюджета , какво ще направят и за колко време. И после да се направи една проверка какво е направено. Така всички "щрауси" с бургаска регистрация да се убедят , че трябва да мислят , а не да се лумпенизират в полза на която и да политическа партия!.. Затова Да вдигат данъците колкото си искат и да рестартираме системата, че отече вече!

деер

Къде са парите?Аз ли ги откраднах , хейтъри?Аз съм си платил данъците за 2014, а вие тарикати?

"Флора 2014" няма да има, "Спирит 2014" няма да има... Бургас, какво става?!

Да не кажат накрая и Бургас няма да има .....

На "Флора и предстои реконструкция и разширяване( ще махат заведението "Гролш" и ще обгърне басейна),както и привъщането и в Експо-Център.ще се е целогодишна и ще има всякакъв тип изложения,събития и мероприятия.Може да видиш проектите в нета или в сайта на кмета.предстоят и други,много много промени.Пък за Спирита нормално.разлигавиха се.До година ще се кефим : )

Обръщам се към колегите от БКП: Колеги - айде още някой милион заем и за мене!!!! Нищо. Важното е ЧЕ СТРАХА ГО НЯМАААААА УАХАХАХХХЪХЪАЪСДАЪ

Гербавият кмет няма пари! Защо ли?

Първо парите не са негови, а на града. Второ ще ги харчи там, където е интересът на гражданите. Например да изведе автомобилния поток от града. Трето културната програма на града е заета с други изяви.

ами как да има, бсп или дпс ще му отпуснат

2010 бях разбит от The Prodigy и DJ Shadow,Unkle и не само.Ако не беше Spirit of Burgas може би никога нямаше тези групи и mc-та на живо или поне не в младежките ми годинки.За което поклон.Иска ми се традицията да продължи както бе замислено - Август месец,горещо,3 дни яко кеф и някъде към 15-ти,когато луната е в Пълнолуние.но много хора нямат пари и нещо са стреснати.Предният спирит (2013) много от групите и туристите разбраха колко негостоприемна е България.Никакъв купонджийски дух,корави и без обувки бургаски батки,смотани сополиви дилърчета,хора които не знаят какво правят там и т.н.Беше гадно.Не е както тогава.Но всеки си има изживени моменти и хората не са малко при това : ).До година чакаме да ни раздробите мозъчетата с групи които не са идвали или поне са нямали участия в близките 10-15 години!Успех!

Дано само тази година да е нулева! Защо добрите идеи и инициативи в България все се провалят ?

Жалко! Стана добра традиция.

супер по малко пиянки ще има и по малко надрусани :)

??? Да не би да затварят и чалготеките в Бургас?

Тъй-де, ако ще си показваме селянията пред туристите - за какво са ни световноизвестни банди, като си имаме родната чалга? А за по-възрастните естествено ще се грижат Васко Кеца и Лили Иванова (forever!) и така всички ще са доволни... Естествено всички искаме промяна, НО ако може ние да не се променяме и да си караме по старому...

Когато го организират некадърници, които нищо не разбират от музика няма ка един фестивал да печели !

Супер, аз пък не искам парите от моите данъци да отиват в една частна инвестиция, която колкото и хубава да е накрая ми взима 100 лв за билет при положение, че на практика фестивалът се организира с парите на бургаските граждани. Иначе хубаво го бяха измислили - класна далаверка. Хем терен на корем, хем субсидийки, хем парички от билети, хем евтини групи ...

стига пиши глупости 150 лв за 3 дена са нищо на фона на групите и купона който беше, ти в бг дискотека само за 1 вечер ще си 60-70 лв назад пък нищо няма да си видял и може да ядеш и бой

Кои групи бе Жеко? Едни WuTangClan? И извинявай ама за 120 лв доколкото помня 2 дена гледахме в София: Rammstein, Manowar, Alice In Chains, Metallica, Megadeth, Slayer, Antrax и т. н. като имаше и по-евтини билети. И пак при Спирита има съществената разлика, че фестивалът се финансира с нашите данъци на предоставени безвъзмездно терени ... аре сиктир.