Бунтът на уролозите в ”Пирогов” приключи

Министърът на здравеопазването д-р Таня Андреева съобщи, че уролозите от “Пирогов“ са се отказали от оставките си и ще оттеглят подадените си заявления за напускане.

Обратно в новината

Коментари - Бунтът на уролозите в ”Пирогов” приключи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ние като експерти от висок ранг сме безработни от 1990 година а тия папкат д а не с а луди да остават без работа

Не пишете тук,а си пуснете жалба в министерството!

И аз съм попадал на тази докторка,тя наистина си иска пари,много е нагла.

Аз бях днес в Пирогов и съм разочарована от докторката в алергологията. Носех направление от джипито за спешен тест ,но тя ми отказа ,каза ,че прегледа и струва 30 лв, а самия тест още около 90. Изпрати ме с думите - ПОМИСЛЕТЕ СИ И АКО РЕШИТЕ ЗАПОВЯДАЙТЕ......СПЕШНА ПОМОЩ ,НАЛИ.....?????

Погледнете какво пише в талона ви, дали за изследване, или за преглед от алерголог. Ако пише едното, не може другото да е безплатно и трябва да се плати. За това лекарите не са виновни, а здравната ни система. На мен преди две години ми се случи същото, но личната ми лекарка преди да издаде направлвението за невролог ми разясни и ме попита кое да е вписано в него- преглед при невролог, или изследването. Пожелах да пише преглед, а на място при специалиста уточних, че искам да ми се направи и ЕМГ и за това заплатих 30 лв. През януари миналата година аз също имах направление за преглед при алерголог и още при първото ми посещение лекарката ме предупреди, че ако трябва да се прави тестуване /до което не се стигна, слава Богу/, ще трябва да го заплатя, като цената е в зависимост от това, за колко и за кои алергени ще е. Това щеше да струва някъде около 37-39 лв. Мисля, че в случая алерголожката е права.