Коментари - САЩ ще продават оръжие на Либия | dnes.dir.bg
назад

САЩ ще продават оръжие на Либия

САЩ и Либия подготвят проектоспоразумение за сътрудничество във военната област, което може да доведе до продажбата на американско оръжие и военна техника на Триполи.

Обратно в новината

Коментари - САЩ ще продават оръжие на Либия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

abe Negroponte ne zna4i li 4erno more -mai ima bg vrazka ama to4no kakva i az ne znam.

a Bliznakov znae li

на Негропонте му боли ---за неграмотници като нас

АКО ИМАШЕ ВАРШАВСКИ ДОГОВОР БРАТУШКИТ НЯМАШЕ Д А ЦЕПЯТ БАСМА НА КАДАФИ

Не се заблуждавайте....не бъдете наивни.! САЩ изобщо не се вълнуват от съдбата на сънародничките ни.!За тях дори България не означава нищо друго освен източник на пушечно месо за Ирак и Афганистан.

Продавайте им сега оръжие, а след 10-ина години - операция Пустинен ураган, с българско участие :(

Ми ще продават. Едно време им продавахме ние, ама се намериха баламурници и гьотверени, дето за бирени капачки съсипаха нашите оръжейни пазари и сега наместто да раздаваме ние картите в Либия ни цакат с аса от ръкава през океана. Жалко за сестрите ни

това е проява на лош вкус както се казва.

Дано не си прав, Алекс! Дано са обещали оръжие, срещу освобождаване на сестрите! Но знае ли човек?! Ами, ако продадат и нашия Яни?! Тая сутрин казаха, че Буш може би ще се развежда със съпругата си, та с нас ли да бъде вечен партньор? Дано не си прав, Алекс!

САЩ продаваха оръжие и на Авганистан и на Ирак. А какво стана.

По-същият начин САЩ са постъпили и с Ирак.Първо им продават оръжие и се прават на приятели,а като научат колко петрол имат ще ги обяват за терористи и ще им хвърлят някоя бонба.Но Либия си го заслужава.

Щом ще продава оръжие Чичо Сам ще жертва не само 5-6 невинни граждани на уж съзническа държава ами и много други неща. Въобще онези акули са готови на всичко подушат ли парите.

В Либия мирише на петрол. Това искат САЩ

Да са живи и здрави! И Либия, и САЩ! Да ги има и да ни радват още дъъъъъъълги години!

Преди България продаваше а сега България купува а САЩ продават.Де е киро на кирия? Това благодарение на продажните ни политици,а дълговете сте се плащат от децата и внуците ни ако ги има.По добре огън да я гори тази земя,че белким започнем на нова сметка и равен старт.

САЩ ще освободят българските медицински сестри. Само те могат и искат да го направят.

Браво на американците, а ние да продължаваме да им лижем задниците за списък 301

Парите,а не добрите чувства движат света. Жалкото е обаче ,че педалите отвъд голямата вода не си го признават.А още по-лошото е,че ние чакаме те да ни решат проблемите.

Парите,а не добрите чувства движат света. Жалкото е обаче ,че педалите отвъд голямата вода не си го признават.А още по-лошото е,че ние чакаме те да ни решат проблемите.

horata si vartiat biznesa a vie si slagaite lenti4ki i vikaite svoboda za medicite..

И после Кадафито, като се изучи ще стреля срещу тях. И тогава Джордж Буш V ще им обяви война и ще ги нападне.

САЩ непознават състраданието. Няма да ни помогнат!

politi4eskiq shahmat za koito govoreh v edin post koito ne beshe poblikuvan tuk ../ samo deto ne e qsno koi kakvo shto...

САЩ отдавна продават оръжие на хората, които сега наричат терористи - даже не се правят опити това да се скрие. Има хубава приказка народа за това - който сее ветрове, ще жъне бури. Честито на печелившите!