Коментари - Искат 600 000 кръвнина за премазания от дърво | dnes.dir.bg
назад

Искат 600 000 кръвнина за премазания от дърво

Гражданското дело за смъртта на 26–годишния бургазлия Пейо Янчев, който бе премазан от дърво, започна днес Бургаския окръжен съд.

Обратно в новината

Коментари - Искат 600 000 кръвнина за премазания от дърво | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До преждеписалите и броили парите неполучени. Ако с пари можежете да изтриете болката и сълзите,ако знаете как да отговорите на сина на Пейо "Къде е тати и защо го няма? Защо е при звездичките ? ТО тогави Ви желая да спечелите милиони по този начин. Не посипвайте раните със сол а си посипете главите с пепел.

Грозно е така! Лека му пръст на момчето. Само че сега вместо да искат някои хора да стават милионери, по добре да се платят тея пари за да няма други жертви, а не някой да става милионер. И тея пари ще се вземат пак от общината и пак ще има такива случаи. Съвестта трябва да работи - смъртта на струва пари, но с тях може да се ограничи!

Май някакъв Каратист определял кой да са секретарки в фирмите до ЖП гарата в Бургас, дори и в митницата.

Какъв е тоя каратист бе ? Едва ли може да избира секретарките щото е каратист. А и има разни които са ходили да ритат топка 2-3 пъти на поляната до къщата им. а се пишат за футболисти или каратисти. Да не е някакъв комунист- роднина на Тодор Живков, а от там- алхохолик и шизофреник ?

Защо когато стане някакъв нещастен случай, близките на пострадалите го използват за да си оправят материалното положение?

Случаят не е такъв! Познавах лично Пейо, познавам и съпругата му! Освен това, за всяка загуба(независимо каква е) трябва да има обезщетение! И морално и парично! Не може да загине човек и всичко да е както преди! Някой трябва да поеме отговорност. Това дете на кого остава? То какво е виновно за безобразията в тази държава?

деер

Лицемерно е изказването! Ти какво искаш , да отиват хората да убият кмета ли или зам.кмета? В съвременния живот не се толерира саморазправата , а се компенсират наследниците с пари - и винаги трябва да е с ужасно много пари , за да не се случва отново - небрежността!!!

Защото това е всичко което могат да получат като обезщетение!В затвора може никой да не влезе ,но след това обезщетение може би община Бургас ще си върши по-добре работата!!!!

И откъде ще вземе общината тези пари? Нали от нас данъкоплатците. Разбирам скръбта на близките, но не може да се иска такава огромна сума. Та тези деца които имат бащи, кога ще видят 600хил. Цял живот не могат да ги спечелят дори и ако не са безработни.