Пускат в събота кръстовището при ВМА

В събота ще бъде пуснато движението по новото кръстовище на бул. „Иван Гешов” и ул. „Георги Софийски”.

Обратно в новината

Коментари - Пускат в събота кръстовището при ВМА | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно така българино, комплексарите комуняги знаят само да лаят. Какво е направил Станишев. А сега имаме много по-добри шосета. Аз като бивш спортист мисля, че само Арена Армеец да беше направил ББ стига. Тази зала дава много възможности да гледаме първокласни спортисти,които иначе няма да дойдат у нас.Но това не е ясно на някои обратни, които си нямат хабер от спорт.

софия заприлича вече на европеиска столица станишеф нищо не правише само знаеше да прави 1 копка и после застои 5 години *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

щото някой не правят копки а??те само режат ленти ...е завод за изгаряне на такива кат тях (БОКЛУК) няма и няма и да има именно щото ТОЙ му направи няколко пъти първа копка...ама плиткоумни кат теб тия работи н еги помнят май....)))))

България е единствената страна,в която ако си глупак,некадърник и крадец/Станишев/ и спиш сладък сън не ти обръщат внимание ,но ти си кютиш спокойно!Ако изправяш страната си,след едно пагубно,катастрофирало управление,т.е. това,което прави Бойко,те псуват,малка част но все пак псуват!Давай Бойко,75 % от народа е с тебе!

Гербокрастите родината изграждат , тъпанарите след тях вървят...балъци балъци балъци във единен строй....

Естествено ще се строи на парче. Да не искаш пакетна услуга - всички кръстовища заедно?

Morfius

Идеята добра, изпълнението куца... по-конкретно изхода му към бул. "България" излиза точно на пешеходния светофар. Да го бяха изкарали след него, да е само 1 проблемния светофар (този на бул. "България"), сега ще има излаз светофар, 50 метра по-надолу друг. Всичките строежи такива, входовете на кръговите стеснени, лентите тесни за нещо по-голямо от малък автомобил, пробив вместо на един светофар, излиза на друг. Герберите и червените рози да не си мерят липсите!

Направи си град и му построй тунели между всички точки, така че никой никога да не излиза на друг светофар.

Когато от сутрин до вечер ти говорят за криза и не очакваш нищо и малкото е НЕЩО! Друг е въпроса дали това е достатъчно за 1,5 милиарда лева бюджет на София.

Като гледам какви глупости пишат някой хора и се изумявам. Единия е недоволен, че не било пуснато миналата събота. Другия е недоволен, че 6 месеца се било строяло. Третия пак, че това не било най важното кръстовище. Може ли да спреме да се оплакваме за момент и да се зарадваме като града ни има нова продобивка, или сме толкова озлобени да не я оцениме. Първия въобще няма да го коментирам. Втория да се замисли, че за месец няма как да го направят и 6 месеца за нашия стандарт си е добре( да не се лажем- не сме Германия и скоро няма да бъдем) А на третия - и аз искам да правят неща само около моя блок или по маршрута който аз ползвам ама......не става.

Тоава са излиянията на мозъчния тръст на Позитано поливащ форумите глупости. Крив им е света, щото кранчето за крадене секна.

А когато преди няколко години правиха пробива там не можаха ли да изградят и кръстовището.Работи се на парче-затова ще си останем Ганьовци завинаги

Ганчооо, Ганчо.......

Това ли беше най-важното кръстовище на София? Моля да преминете през Хладилника или Красно село без да си пускате сините лампи! Другата глупост - включването на магистрала Струма в околомръсното на София и подходът към Люлин!?! Има и още много други.....

Тотален селяндур! А как да почнат бул. България малко по-нагоре, ако това е тапа! На ред са Семинарията/Яворов и бул. България на Иван Вазов

Теб май не те е газил камион по нанадолнище в Княжево?

Евала!

Абе тя съботата мина, а днес сут,инта нищо не беше пуснато. Може би не е имало бюджет за лентички... та затова...

Новината е от днес и очевидно е за предстоящата събота ама като няма кой да прочете и целта е само да се плюе.........

Хайде, стига си се опитвал да се изкараш по-голям тъпанар от баща си.

Шест месеца.... , все едно строяха БАМ...