Радев: България ще помага на Молдова за ЕС

„България ще продължи да подкрепя европейската перспектива на Молдова“, заяви държавният глава Румен Радев, който се срещна с вицепремиера премиера на Молдова.

Обратно в новината

Коментари - Радев: България ще помага на Молдова за ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тои българия, своята кочина не може да управи,тръгнал да помага на молдова,която е по добре от българия! ето започва да се усеща и вижда,македония,и сърбия,които все още не са в еврпеиския съюз изглеждат по европеиски и напреднали от бъгария !

аа, тя , молдова де, е румънската македония, дето всъщност живеят българи, ама е окупирана от русские, та радев пак е в джаза! дано путин не научи, че радев ще освобождава приднестровието от россия, та да може молдова да се влее в редиците на ес!

Поредните празни думи на Радев.

Не зная колко е румънска, руска или афганистанска Молдова и ще я анексират ли или не. Но факта , че има голяма българска общност и това, че Радев проявява загриженост за нея е отговорен акт. Това е държавническо поведение.

каква глупост! те се стремят да се обединят с Румъния - едната им част, а другата да бъде руски анклав. Радев също ги говори наизуст.

Особено много можем да му помогнем с опита си в борбата с корупцията в затворите

радев пак се напъва да имитира бурна международна дейност...ама точно това с напъване не става, като другото.

Идеята на нашия чугунен мозък е нашите комунисти да помогнат с осигуряване на властта на молдовските комунисти. Цяла Източна Европа се управлява от бившите руски копои и за Молдова няма да има разлика. Просто трябва да бъдат разкарани проруските кретени, защото ще саботират и ще пробват да върнат Молдова към границите на руснаците.

спукана износена стара гума ... ха ха ха

Да, Молдова с бързи темпове ще изпълни всички изисквания за ЕУ към 2050 година. А ако Румъния ги анексира то проблема с Крим изчезва- Е те така западняците обичат да си го турят та да не им излезе.

Госпожата пита класа "Деца, кой от вас обича Русия?". Само Марийка вдига ръка. "Защо Марийке?" пита госпожата. "Защото никой друг не я обича госпожо...".

Казвате, че Радев бил проруски- ето сега виждате най- добре дали е проруски или е чиста проба натовец. Ми щом иска да се тика между шамарите нека се тика.

казваме, че радев е проруски, защото е проруски до ламарините! например, решетников много му се радва...

Как? БГ с най-голяма смъртност в света.

Молдова иска съединение с Румъния ния пак ходим да ръчкаме дявола

Иска, защото Румъния е на път да я анексира, до 10-на години. Т.е. да могат да кажат "вие не ни го турихте, ние сами си го надянахме"