Съдия Адамова ще работи в екипа на правосъдния министър

Съдия Аглика Адамова, която не беше назначена за зам.-правосъден министър, ще работи с екипа на служебния министър Христо Иванов, но като част от работна група

Обратно в новината

Коментари - Съдия Адамова ще работи в екипа на правосъдния министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сървър, съвест или --- ко няколко пъти се ядосвах, че мнения изчезват, а то се оказва, че "сървъра" си ги сее където му хрумне???

Не мога да приема,че Хр. Иванов е по компетентния юрист от двамата с Адамова за да й бъде началник.

То мойто, краставото де, Но кат го нашибах по косматото, това дупе, ти да видиш, лельо Сийче, как вгз ми се навре! Тинчето

а адам и ева имаха ли градански брак? А ТЯ от кого е родена? Преди няколко дена спора беше за друга! Тоя "намесник на бога" от кои е? Лесбиите или педераските? Както попита един от колегите, този за колко хилядолетия кадрува?

На съдия Аглика Адамова съм персонално благодарен за решение взето от нея по дело преди 9 г. срещу един мошеник. Тогава беше председател на 45-ти състав СГС.

Хора, какво става с това временно правителство, те се готвят да векуват, имат само една задачка-да проведат изборите, а те кадруват, мачкат, развяват си байрака бетер турците....И къде е сега Протестна мрежа, не виждат ли че тия са по-долни и по-некадърни от орешарците...Трябва силно да се вика на тия "ОСтавка"-махайте се веднага подлоги долни и некадърни.

Лошо г-н Иванов, лошо започвате и още от со

Най - после всички проблеми на правосъдната система в България ще бъдат решени ... по "Адамовски".

Да не е врат ,ами шия ! Нали се отказа да заема разни постове ? Парата е виновна , трябва да се намърда някъде ! 25 години ни клатят така и ще ни клатят още 25год. защото сме мърши !

Кой? Кой? Кой? Кой? Кой? Кой? Кой? Кой? Кой? Кой? Кой? Кой? Кой присади реброто Адамово?

най-най-най, та дори и по---, естествено е - да е боко

"Ей,браво" Адамова с безупречната репутация ще "съветва" другия с , такава репутация Христо Иванов...........Абе чудя се къде са сега колегите на Иванов да се "възмутят" подобаващо ........Смешници

Боже, съвсем ни вземат за канарчета! Дано на 05 октомври българите бъдат по-умни и предвидливи!

И какво точно има смисъл да бъде "предвидено" на 5 ноември?

бели гуглички и маски, надписа ккк не е задължителен! --- кои ли? --- тези дето нямат понятие как харчат по 200, а получават по 50 (на час)

Служебното правителството готви законопроекти в такъв случай те или се надяват да оцелеят достатъчно време след изборите за да ги предложат на новоизбраното Народно събрание, или се надяват новото Народно събрание да ги утвърди за постоянно на постовете, или просто са черноработниците на някой който много се надява да заеме премиерския пост.

Но е някак си надпартийно и в интерес на обществото да се назначават само кадри на герб и близки до осъденият цветанов в съдебната система нали ? Къде са проституиращите ?

на опашката за "зелени гущерчета"

Чувам, тос амуджа е "Алкайда"! Ама кво кат Цв. Цв, или Бочко го е прапоръчел? Аре стига мола ви се, СТИГА с простотии и селски номера ! $ баба Тодорка, с. Долна грешница, КН

Тоя муджахидинин кога се прибра ?

деер

Пак е вътре....

Ицко Иванов е смешно.

Abu Talib

Може би сега е моментът да се промени нещо във ВСС, досежно отговорността на съдебните кадри.По-рано имаше едно Решение на ОСГК, според което можеше да се търси гражнаска отговорност от съдия или от прокурор.Веднъж се възползвах от това Решение срещу две съдийки от Свищов, но в крайна сметка номинираният да разгледа делото от В.Търново съдия Драгостинов отсече, че съдиите не носят отговорност, поради техния имунитет и прекрати делото.Дълбоко съм убеден, макар и да звучи смешно, че е рационално да се въведе Фонд "Съдебна Грешка", който да акумилира глоби, наложени на кадри от съдебната структура, чиито определения или решения са върнати да ново разглеждане от висшата инстанция или са отменени изцяло.Така от този фонд ще се погасяват всякакви претенции на осъдили държавата в следствие на съдебна грешка.Намирам упование в това мое предложение в ЕКЗПЧОС, в чийто текст от явно по-явно битува това понятие "съдебна грешка", означаващо, че тези кадри допускат все пак грешки...А у нас, политиката в това отношени е както при булата за непогрешимостта на Папата?!

се очертава като още един филиал на ЦРУ в България, като че ли не са им достатъчни останалите филиали.

а бе,къде е протестна мрежа да ни събере спонтанно????

ваканцува

швестърите от проституираща мрежа за това се бориха, така че няма да протестират, давам гаранция. Ако не сте чули, мутро-простака Виктор Стоянов, виден агресивен швестър, е назначен за зам.-министър на културата. Този нещастник е известен само с това, че е автор на химна на ДСБ. След Веждито идва достойно герберастко-седерастко попълнение, което е скарано с културата. Но да не казвам голяма дума, Викторчо може да се окаже най-достойният от целия кабинет, като гледам какви са останалите. Но то друго не може да се очаква, щом като кабинета е правен от Плевела, а пък и не е бил сам - нали все някой го ръководи задкулисно.

Той е по-неизвестната част от известната гей-двойка Виктор и Стоян Михалев!

.........със заплата на зам.-правосъден министър........

Хубаво е, че имаме Министерство на Правосъдието! Ех, да имахме и Правосъдие!

По същата логика можем да имаме Министерство на отвъд морските територии.

Като не става през входа отпред се вкарва през прозорчето на мазата.