Иванов сдаде поста на Захариева: Тя ще се справи

Имаме възможност в лицето на Екатерина Захариева за рестарт – където аз съм объркал, да бъде компенсирано, заяви вече бившият правосъден министър Христо Иванов.

Обратно в новината

Коментари - Иванов сдаде поста на Захариева: Тя ще се справи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единствената задачка на тази секретарчица е да изгуби още възможно дълго време в алабализми, но в никакъв случай и по никакъв начин да не променя каквото и да било.

Многоуважаемите Иванов и Захариева са Един дол дренки! Те са чужди шпиони.Захариева си урежда кариерата, чрез ДПС-политици след завършване на ПУ през 2001, а чрез омъжването й се обвързва с общ бизнес с Плевнелиев. Иванов пък смучи долари от американски фондации.

Хм,въпреки липсата на правен капацитет на новодишлата,навън няма платени потресиращи прокопита!Хвала на "квалифицираните " протестиращи!Ще стане тяхната "риформа",тоест никаква!Не може то олигархията да се самонакаже,важното е да пуска димки, да бучи,да оправдае грандовете, че прави "риформи", но както и е изгодно!Щом ще има " стабилност" дет иска Боче!

Хм,въпреки липсата на правен капацитет на новодишлата,навън няма платени потресиращи прокопита!Хвала на "квалифицираните " протестиращи!Ще стане тяхната "риформа",тоест никаква!Не може то олигархията да се самонакаже,важното е да пуска димки, да бучи,да оправдае грандовете, че прави "риформи", но както и е изгодно!Щом ще има " стабилност" дет иска Боче!

Свестен човек е Хр.Иванов, но Галената глава не го оцени по партийни интереси. Жалко

Гери Дончева в пълния й блясък за министърка и само нея! Иначе нищо няма да се промени!

Аджеба, каква му е специалността, а то какво било! Че той просто бил...тапетаджия /да ме прощават майсторите/ ! Имаше един филм за г-н Гарднър - вземаха го за високопоставен експерт, а той просто бил един обикновен...градинар /=гарднър/!

Сдали /приели/ багажа....Сега и тя ако си пусне брада и си удължи нослето, за да получава своевременна информация отвсякъде и дава правдоподобни пресконференции, еша си няма да има. Татко Джепето и брат му Карло са подготвили и "Тълковен речник на управленеца" с неясни за простия народ термини като "корелация...", "дестинации и локации....", "усвояване на фондове....", видите ли...", " комплицирани комуникативни посибилитети", "буквата и алинеята на юриспруденцията", "континюитета...", "Сума сумарум...ерго" /не бъркай с Енерго!/ и др. тям подобни.

защо си сменят ролите-половете? снежанка станала дедо мраз а дедо мраз станал снежанка

Жалки сте и не можете да определяте дневния ред на живота на гражданите да зависи от link. `Мислете дали сте силни и какво може да направите да помогнете на Атака да има справедливост в България.

Благодаря че ме изтрихте но ми е любопитно имате ли някаква друга форма на цензура защото моето мнение е формирано от далечен Китай. Вие сте безсилни и жалки и за това сте нещастни.

ПОДИГРАВКА

Ама тия с тоя пинг понг съвсем ни взеха за дебили!

Рестарта е възможен и България може да е , но трябва да си признаем и се държим здраво за дедите си и наследниците като бебока Сидеров младши , който мисля че е много по човешки красив даже и от второто отро на Уйлям и Катрин. Надявам се всички да са го видяли, които милеят за България.

кой ви излъга, че щял съм бил да работя с тая заспала патка от президентството.

Къф рестарт, буут сектора задра вече. Сменяйте хард диска и преинсталирайте вече! :)

с тези, които от герберския преврат насам правят точно обратното.

C новия министър на правосъдието бог да ни е на помощ,и Хитлер да доиде вече е твърде късно

На снимката: нула до нула - две нули, т. е. 00. Надява ли се някой, че оттук съдебна реформа ще протече?

Господа, провалил се бивш и недействителен вече министър не му се полага да изказва мнение какво може от днес настоящ. Не му се полага и да приказва за съдебна реформа, след като не успя да я предложи и наложи, а и не опита да съобщи на народа ни, чийто слуга трябва да е, защо трябва да променя външния вид на съдебната власт - да реформира. Защо не променя същината й чрез и съгласно Конституцията ни и то така, че съдебната власт да служи не на мафията, а на народа ни. И още - свойствено за възгордялия се слугинаж... Неоспоримо доказателство за нисша нравственост на господина е да упреква Премиера с аналогията си с рязане на ленти. На Премиера дължи досегашния си пост и бъдещата си пенсия за неуспешното му заемане, дори и Премиерът да е сбъркаял и надценил. А що се отнася до промяна, но не на формата, а на съдържанието, тя трябва да е в избирането на съдиите от народа, а не от Президент, не от Партийно събрание или от съдийско сдружение - съдийска мафия. И така, господа, недействителният вече министър е несъществен закономерно - не само е неуспял да е министър, но не и е искал да служи на народа ни. Прав му път, но сега няма защо да поучава когото и да е.. Не се полага на провалил се да поучава, а на успелите. Провалило се нравствено и умствено... Не се полата на "то", полага се някому осъществен, или осъществвил се и затова съществен. И така господа, и да не ще господинът да си пусне водата - все ще има някой да му я пусне. Както и трябва да е.

100те кенефа на България Опишете точките където гарантирано: 1. Ще получите разтройство и ще се осерете. 2. Където гарантирано ще ви набият. 3. Където храната е гадна. 4. Където няма да спите заради чалга дандания или друга. 5. Където климатиците не работят

ГЕРБ не са способни на реформи, а и не ги искат и се страхуват защото имат гузна съвест,като БСП и ДПС!Плюха на поетите обещания и подписи и се опитват по комунистически да се оправдават с праволинейните ,реформатори,политици!

че герберите нямат никакъв персонален и идеен потенциал, всичко е първосигнално и от страх, защото усещат края си.

През унилите градчета, Дрънкат медени звънчета. НСО кола премина, Държавата загина. Зън, зън, зън, зън, Държавата загина. Търчат нелегалчета игриви, През граничните ни ниви. Сто хиляди талибани, Тука са от лани. Зън, зън, зън, зън, Много талибани. ГЕРБери с пари се гушат, Нагло пурите си пушат. Две старици днес умрели, Гладни, вкочанени. Зън, зън, зън, зън, Клети пенсионери. Бойко заеми пак хваща, Нали народа ще ги плаща. Горанов вила построи си, С нашите мангизи. Зън, зън, зън, зън, С нашите мангизи. Ненчев самолетче ново купи, За два дена то се счупи. Оказа се че аероплана, По-стар бил и от Балкана. Зън, зън, зън, зън, Далавера е голяма. Кола с винетка в трап попадна, Дупка магистрална, хладна. Лилето обясни ни от екрана, Дупката е по европрограма. Зън, зън, зън, зън, По европрограма. Вънка гей-парад се вихри, Роско най-отпред се кипри. А в учебната програма, Вазов веч` го няма. Зън, зън, зън, зън, Простотия е голяма. Бойко ни е Дядо Мраза, Сбръчка вежди и ни каза: "Таз година за подарък, Вдигам акциз и слагам данък! Зън, зън, зън, зън, И въздухът е с данък. А Веждичката с култура, Лочи уиски, пуши пура. А до него Москов седнал, На бело той наблегнал. Зън, зън, зън, зън, Къркандели, наркомани. А народът пак си трае, Дъвче трици и не лае. Скоро той не ще да стане, Оружие да хване. Зън, зън, зън, зън, Доене и стриганье. Тъй нас ГЕРБ ни управлява, И ни мамата е*ава. А ний сме горди със Европа, И чакаме потопа. Зън, зън, зън, зън, Чакаме потопа.

Рестарт на кое по точно, че пак не се разбра?

Министър без стаж като съдия е като премиер без трудов стаж . Спомнете си за Станишев.Той имаше голямо желание да управлява и виждате до къде ни докара......

високомерието на тази провинциялна юристка без опит и понятие е потресаващ. Много скоро ще разбере, че тая работа не е като оная при Плевнелиев.

Горчиво! Нов сексскандал ли се заформя!

Рестарт на какво? Всеки знае, че в БГ няма правосъдие, за справедливост да не говорим. Не ми е ясно на какво ще да е министър Захариева.

Mного недоумения будят тези претенциозни квалификации на бившия Министър към Настоящия. Дамата била с "..много сериозен технократски капацитет..", каквото и да означава това за един Магистър по право.Вероятно е технократка в свободното време и/или и е хоби.А може да е придобила тези технократски капацитети в Министерството на на Регионалното Развитие и Благоустройство.Там всички са технократи, като Министър Павлова.А политическия и опит е съвсем пожелателен ...но той явно е оформен по време на службите и на постове посочени от една политическа сила.Дали има партийна книжка?

тука има тука нема. С такова "доверие" в НС и господ няма шанс.

грешни новини. "РБ без ДСБ остава в управлението". Стана ясно, че само Гроздан Караджов е станал независим депутат. Така че всички депутати от ДСБ все още са в парламентарната група на РБ.

съобщиха, че новата министърка вече е поканила Христо Иванов в съвета към министерството.

и Роско Плевнелиев, че ще му е скучно сам.

До година до амина, Борисов като ви вдигне тока с 30%, ще ви е все едно. Просто сами ще си излезете пред НС, без да ви организират.

Ще освободят цените, та да не го упрекват, че той ги определя!

но всичко е до време...

Тези двамата са имитация на министри. Та от имитация на министри ще очакваме имитация на реформа.

рестартиране на простотиите на боико-герб и компаня.това правителство досасипа балгаря.

написаното, и ще разбереш какво съсипва балгаря!

Дали е вярно-не знам. Мъжът на Захариева получил 22 млн. лв. от Америка за България Мъжът на бившият вицепремиер Захариева проектира музей за 22 млн. лв. Съпругът Мъжът на бившият вицепремиер Захариева проектира музей за 22 млн. лв. Съпругът на бившия вицепремиер и настоящ министър на правосъдието Екатерина Захариева Ангел е архитект на музей за 22 млн. лв., който е финансиран от небезизвестната фондация Америка за България, която в близкото минало шумно бе изгонена от Русия. През последната година, неправителствената организация стана известна като структура, която е основен донор на т.нар. протестъри, организирали шумни карнавали из столичните улици срещу кабинета Орешарски. Крупната сума е дарена безвъзмездно от Америка за България. НПО-то ще бъде и собственик на сградата от 3,5 дка, намираща се между Техническия и Минногеоложкия университет в София. Пред link изпълнителният директор на Детския научен център Музейко Бистра Кирова отказа да съобщи каква част от 22 те милиона е получила фирмата на Ангел Захариев А и А Архикекти. Тя обясни, че в сключения договор има клаузи на конфиденциалност, които тя не иска да нарушава. Не знаех, че Ангел е съпруг на вицепремиера, заяви Кирова. Тя съобщи, че концепцията за сградата е разработена от американската компания Lee Skolnickand Design Partnership, а съпругът на бившата вицепремиерката и настоящ министър на правосъдието бил само проектант на техническата и работна фаза. източник: News Front

ясно тези пари дали са много или малко, кажи подобни сгради колко струват. Едно е ако е 10 милиона, друго е ако е 50 милиона! Жалко е, че музей в България се строи с пари на американска фондация. Не можеш да допуснеш предполагам, че е възможно в САЩ да се строи музей с пари на фондацията на Бербатов, например!

Криво да сеим, право да съдим.Основните точки(не опорните) са няколко. -Точно на Ангел са дадени-поне се казва за част, но не се знае. -Бистра спазва конфединциалност-Защо/ -НПО-то ще бъде собственик..... Не е ли достатъчно това да им теглиш една на всичките И последно инфо от накой си Даниел Кадик-доклад-Борисов не може да пребори корупцията , защотъо е част от нея. Просто човек не бива да се нерви вече, защото тези се оядоха, разе..ха всичко и за тях няма нищо свято и българско.Крадеш, крадеш, ама поне не съсипвай народ и държава.Но това са си мутри-толкова могат и толкова знаят.

Тоя съпруг има мерак за мястото на Петър Диков, т. е. готви се за главен архитект на община София.

А ти мераци към мацката от снимката нямаш ли!

Борисов се обзаведе с две каки в кабинета.

Откъде ги намира Боко все такива безцветни и посредствени?! Ако тоя си обръсне брадата, а тая си свали очилата, няма да е възможно да ги разпознаем. Чух, че той обещава да ѝ помага, та ще бъде интересно как някой обучава някого на нещо, без самият той да знае това нещо

"Депутатите излязоха в 25-дневна коледно-новогодишна ваканция" Добре дошли в страната на чудесата! Най-малки доходи в ЕС, но с най-големи ваканции.

DIDA

От министър, който НИКОГА не е влизал в съдебна зала, без нито един работен ден като съдия - към министър на правосъдието, който освен като секретарка никога нищо не е работила! Баси държавата!!!

Кааалинка, калинка, калинка мая...

Елитът на нацията срещу мутрите. Тиквата ке падне... лето 2016

"кУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ... КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ..." така ще е...

Няма нищо случайно, замениха го Иванов с тая секретарка на Плевнелиев, защото им настъпи интересите, това е.

Не са го заменили, защото той се предложи за помощник на кифлата, а и Боко чак от Брюксел им нареди да работят заедно. Абе върти се поредната далавера...

нито той се е предложил, нито тя го е поканила. Знае се само, че ще се сформира съвет към министъра по съдебната реформа и нищо повече. Не са обявили, че Христо Иванов вече е поканен!

Това не е добре,да работят заедно,куку и пипи!Ама какво се чудя,нали ги спонсорира прокопиевата гвардия,че аман ти риформа и гнусотия!

Явно реформа няма да има!Вземи единия ,блъсни другия!Сигурно и това е целта,само да се размъти водата и да се оплеска тук там!

ако стане това, ние само печелим!

Вие да,но ние не!

Хубаво е да направят анкета сред коментиращите, кой да е министър на правосъдието! Който получи най-висока подкрепа, той да бъде!

Тая кака я пробват зорлем на какви ли не постове и все не става, няма да стане и тук.

Ами как да стане?Това е Росен в пола.Те са си семейни приятели и любими деца на родата.От друго място се дърпат ръчките и натискат педалите.