Христо Иванов: Ако влезем в парламента, ще сме в опозиция

Резултатите за "Да, България" показват, че отключваме нова енергия и можем да привлечем нови избиратели за демократични промени в страната.

Обратно в новината

Коментари - Христо Иванов: Ако влезем в парламента, ще сме в опозиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мъко, мъко протестер - демократична, къде ше влезеш с тия 2 % ? И каква е разликата м/у Прокопиев и Пеевски? С Тома Белев рекетьора ли ше влезеш? Да си имаме и демократите и дясното

Прав е за всичко, но колко в България вярват,ч е могат да живеят без далаверките, шуробаджанащината, гъвкавите правила?!

Ако влезете, сте си оплели кошницата. Не че ако не влезете ще ходите в бюрото по труда. Абе не ви мисля вас.

Шило

Ристе, аспирина победи съдебната реформа. Нема да стане.

Като влезе в парламента да не си забравя огледалцето, за да може да се любува на уникалността си - хората нали затова го избират! Другите нека бачкат и грешат, а той безкомпромисно ще ги громи от висотата на своите проценти.

Христо Иванов има добри идеи, но се заигра с комунистите. В партията му влязоха много комунисти, което срина доверието на хората в него. Хората помнят СДС-то, натъпкано с комунистически мекерета, които го съсипаха. Същото е и сега, но действието се разви бързо.

Христо Иванов: Ако влезем в парламента, ще сме в опозиция . Алооо, Иванов , след всяко АКО се сменят гащи !

Този палячо къде се бута и той като Москов ?!? Няма проценти да влезе в парламента, но щял да бъде опозиция?! То само с НПО-дейности и без никакъв реален трудов юридически стаж и за опозиция не ставаш, байно!

ами, ами... ако влезнете в парламента, ще можете да сформирате дори самостоятелно правителство! :-)))

Всъщност, българите писаха "единица" на този преписвач! Мърльо. Нито син, нито червен, нито юрист, нито политик и лъже спонсорите си, че ще прави съдебна реформа и демокрация. Той и Радан Кънев са аут от парламента за много дълго време- просто до Иван Костов.

Глупак и наивник си ти Христо, повярва си че можеш да литнеш. Десните размихте 400 000 гласа и над 10%на умните и красивите. Сега всички ще духате супата.

Опозиция на сегашния мафиотски модел с нов мафиотски модел, с други играчи. Ужас! Язък за заблудените души, които вярват на тоя!

Тъпи не е точната дума, а по-скоро заблудени. Този хубостник Иванов обрича София да стане държава в държавата. Никакви програми и въобще отношение към провинцията, само IT очилатковците, които седят в офисчетата в София към тях е насочен. Но България не е София и затова няма никой друг извън София да го подкрепи. Като узрее още и промени по-друг начин приоритетите си (ако въобще може), тогава може и да пожъне успех. Но сега някакви млади хора живеещи в София не са достатъчни да го вкарат в парламента.

През кривият макарон, виждате ли нещо? Защото аз, не! Прелъстени и изоставени от ГЕРБ, патерицата ви се счупи, не го ли разбрахте? Или парици от народа просите за следващи избори, не ви ли стигат соросоидните. Чичо Тръмп ви отряза квитанциятя, каквото било до сега, било, примирете се.

Няма да ми ходи!

Ооо не обиждай Иван Костов като го слагаш до тези двамцата .....тези са просто кокошкари на които е платено да размият вота

По-напористите от платена мрежа и НПО сектора, един двама певци на СДС, някой и друг лапни шаран и хаштагове се оказаха недостатъчни и потопиха умната и красива част от България в сълзи.С Джасимчето известно с това, че нарекло Левски ''лно'' и още една шепа титуляри на грантове не става.Е, поне взеха добра субсидия, не ги мислете.

"центрист"?! кво ще центрираш бе, тупан - само глупотевини май

Двете големи партии обслужват мафията (както и ДПС). Докато те се редуват, ние сме прецакани

Самият факт, че троловете са се спукали да коментират тази статия, показва че е имало смисъл да се гласува за "Да България". Който си иска ретро мутрите, така или иначе си ги получи, ГЕРБ+БСП, евала особено на БСП листата е същата като от преди 8 години, просто срамно, уволнени министри от кабинета на Жан Виденов, интернет лумпена Христо Монов и прочие интелектуалци!!! Заслужавате си да стане тука една руско-турско провинция, умрели сте от глад!!!

От много хора на едно място с нужда от ринопластика, недей да чакаш да решават проблеми с мафията, те са си част от една друга мафия, даже по-голяма от нашенската.

А за нещо щяхте да настоявате, а? Ами настоявайте извън НС. Защо да ви плащаме хилядарки за нещо, което няма да стане? Селски тарикати!!!

Никакви борци за реформи и против корупция не сте. Можехте да налагате реформите ако бяхте обединени десните с еднакви идеи и цели и да налагате в парламента закони. Сега направихте точно обратното, оставихте мафията да си прави каквото иска и всички сте АУТ.

Я виж какво е консерватори и какво е либерали, става ли? Могат да се обединят в широка коалиция след изборите, но не преди тях. И да, ако бяха влезли, НР и ДаБългария щяха да гласуват почти еднакво, просто защото положението е адски зле. :))

Защото аз искам моите 11 лева да отиват за тях, а не за ГЕРБ, ДПС, ОП, Марешки или БСП. Проблеми да имаш с това? :))

Не зна кой какво иска, ама както отиват нещата към четирипартиен парламент се получи. Коалицията герб - бсп, де.

Да България!Партия посочващапосочваща-съдебна система с човек,който като министър се оттегли,за да не участва в не промяната,която уж беше обещана но не изпълнена-Последователно

Разликата е, че харесваш Пеевски, а мразиш Прокопиев... Що така?

Е Ице, от сега ти казвам - няма да влезете.

Много се радвам, че платени клоуни като този, РБ, Радан и СДС с оня селски тарикат с барбекюто върху пътя и двор върху чужд имот няма да са в парламента.

Вие така или иначе сте опозиция на всичко,което е стойностно за България. Такава коалиционна амалгама от грантаджии и хомосексуалисти никой не иска.

Ще влезете ма мама си нам къде си, нито можеш да обединиш нито да победиш, ти си един жалък опосум, претакова всичко.

ще влезете в парламента ако се цаните за носачи в кетъринга! или поддръжка някаква!

Нещастник . И останалите либералки т.е. "десни". Маса народ около мен, се подведоха.

На всички грантояди им биха шута! Вкл. и на тая еднодневка....

Ай къш бе плъх! такова жалко преставяне, пък изказвания със самочувствие-голяма наглост!

леви, десни, центристи.... всички сте едни и същи боклуци, алчни за власт и кинти! а като влезете в парламента изобщо забравяте да какво сте говорили и какво сте обещавали!

Няма да влезеш, толерасте мръсен! Жалко, че ме баннаха в помиярския ти сайт да не мога да се израдвам. Настроение весело!

антинародно, неуважително, заблуждаващо

но ще вземат субсидийка от нашите пари, то това е целта

Не бой се, няма да влезете!

Няма да влезете, защото мафиите няма да го допуснат....

Ще играете с БСП-то ли???

Тоя пък отключвал нова енергия. Чукам на вратата на врачката. - Кой е? пита тя. Аз си тръгнах.

За партия на 2 месеца с организации в 3 града без подготовка за изборите да вземе близо 4 процента е летящ старт. Има енергия, ако социолозите не лъжеха , че нямат шанс да влязат и намаляваха процента на половина и така отказаха част от харесващите ги -процента гласове можеше и да е 7-8.

Къде отидоха "копеле - отношенията" с другия разрушител Мадан Кален??? Тъпаци!!

Почти сигурно е вътре, нищо, че "социолозите" му даваха 1.7 процента , към момента е 3.72 , а протоколите от чужбина , които ще дублират резултата му София , ще го пратят над чертата. неслучайно свинчо Пеевски издаде за седмица две книги срещу него . Реално само от него се притеснава мафията . Мафиотите са реално ортаци и с Боко и с Курнела.