Радев е категоричен, че няма да прави служебен кабинет

Въпреки призивите Румен Радев няма да участва в сформирането на евентуални бъдещо служебно правителство.

Обратно в новината

Коментари - Радев е категоричен, че няма да прави служебен кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мажоритарни избори ВЕДНАГА

Голямо платено плюене пада. Коментарите под политическите новини трябва да бъдат забранени с регламент.

Това , че не ти харесва мнението на другите , не значи , че някой им е платил за да го споделят тук . Изкажи мнение по въпросът , че много ми се иска да чуя благородната ти , неподкупна мисъл .

Още не е седнал на президентското кресло и почна да се накъква! Кво ли ни чака като седне?

Не питай, че е страшно, ама народа това поиска, това получи. П*тьо на конци.

В момента официално действащия президент е Плевнелиев - има си правила, които се спазват.

Да се поеме отговорност за държавата се иска дупе, явно на този му липсва.....

За съжаление, народа това си избра. Сега ще има да съжалява, че не си избра жена с топки, вместо мъж с п*тка.

Поне да си бяхме избрали истинска жена за президент . А ние си избрахме жена в мъжки дрехи , при това май ще се окаже , че е голям страхливец . Само не разбирам , след като вече нямаме правителство , защо този мишок продължава да настоява , че няма политическа криза в България .

Срам ме е заради вас БСП. В 21 век с такива долни номера. Засрамете се. И каква е тази ферма за мадами, с които хващате сериозни мъже - Волен, Радев, оставят си жените и минават към вас. Ами то е вече явно какви ги вършите. Долнопробна история. Срам за 1300 вековна България и нашата култура. Но това сте вие- никаквци дошли от нищото на щиковете на руснаците. Ама и те вече не избират комунистическата партия, че ги разбраха, че са некадърници и разсопници. И като искате промяна каква е тази стара муцуна Йотова?

Патки в кълчища ей това сте и този нещастен мутек няма да може да ви спаси. Горкият човек да му развалите семейството с тази ваша стара другарка. Ще отговаряте пред децата на човека.

Срам и позор за децата да издигнете един оставил жена и деца и воден за носа от една дама със съмнителна репутация, която не й стига една работа, ама награбила 2. И какъв ПИАР е тази, дето не може да се облече и говори прилично? И така смятате да управлявате България? С такива кадри? Позор!

Ами няма да правите я. Защо да се излагате до изборите, че да ги загубите като можете да плюете. Затова сте се хванали с прости женуря да вряскат като изкормени. Особено селското врескало Корнелия. Малее такава селяния в действие не е била в българския парламент. Тълпа некадърници, опиянени от миризмата на власт. А какво ще правят с нея е друг въпрос. Ми нали все се проваляте, вие сте партията на провала и некадърността но на пожизнената алчност за власт. То добре, че ви избраха президента та всички отвисоко да видят какъв негодник сте привлекли за президент, дето хвърля 20 лева на съгражданина си, като че е бей, а другия рая. Ама то кой ли ще се хване с вас?

abasador

викторе, не те знам и ти не ме знаеш, ако малко повече бе журналист, а не послушко от пишештите братя, дето пишат това за което им плащат.... нямаше да започнеш новината с това какъв съвет е дал и какво иска Премиера пожарникар в оставка! Простоватите хора не искат прост (дано хванеш разликата между простоват и прост) пожарникар да ги командва вече.... ама той нали си е велик, дори и в оставка... пак командва. Лек ден.

Прост е вашият президент, че си е оставил жената и се е хванал с една чудовищно проста жена и че се подчинява на едно селско врескало Корнелия, която няма акъл сламата на две магарета да раздели, но поне го знае и не се хваща да прави правителство.

лесно е.почват едни консултации та до 20 януари.и тогава независимия пилот ще не ще, ще прави правителство.радев,сега на хитрилъци ли ще си играеме?виж,хората искат някаква стабилност а не връткане на тънки номера.уж независим а слушкаш комунистите.нали генерал ,пилот?кво стана?просто не можете да съставите кабинет нито бсп нито дпс нито пък някои иска изобщо да управлявате.

победа беда... кой си ти бре, беда за бедняка, но не и за комуниста. сега от герб ще преминат в следващата партия. те си знаят урока. от партия на партия и така на работа от 26 години, а някои да чакат да се оправи. оправиха се те комунягите ... без гръб, без чичо поп, в бг няма как да пробиеш, дори и да... ще ти намерят цаката и ще те изгонят. положението за някои не е хич ама хич розово... от избори на избори, а народа да се оправя, кой както може... прави са си... бюлетинката задължително и след това чао дочуване

Тоя дилетант ще вкара каруцата в калта. Дори не знае какво е политическа криза. Ясно е че се ослушва и бави, да се оправят като искат. Не е важно чии са задълженията по конституция, а трябва да се действа съвместно, от двама президенти да се състави служебно правителство. То от комунист какво да очакваш.

Оказа се, че Радев е протестър под прикритие.:)

Фири

Радев до 20 януари е г-н никой.т.е. той не може да наложи на Плевнелиев никой за министър-председател или за министър. Плевнелиев може да протака до 20 януари и тогава да сдаде поста след което Радев щене ще ще прави служебно правителство.

... лошото е, че и след 20-ти януари, пак ще си остане никой.....

Плевнелиев ще ги вкара в цайтнот,като мигом си подаде оставка и ги остави те да решават.Тогава,през януари /свинско и винско/ ще ходим на избори.Иначе ще се клатим насам натам.

За целият си мандат Пленелиев няма грешен ход. Единствено малко се изложи, когато направи Лизняшки премиер.

съм виждал лекета, нагаждачи и ментърджии..застраховки за такива не дават.

Не вярвайте на данайците и мутромилиционерите.

аерошоумените.

Прав е! Защо да се набутва между шамарите и да избира правителство, чиято отговорност ще единствено организирането на изборите? В крайна сметка, можеше и да не се стига до политическа криза, но на ББ много му се иска трети мандат, и то при нова изборна система. Какво ще правите при парламент, състоящ се от ГЕРБ и БСП, с евентуално мнозинство на мутрата? Пак слушайте чалгаджии, гласувайте, па после четете!

по-бе-да...бе-да..да..

Абсолютен комунист. "Я не знам, бае знае. Я карам воловете."

Тя направо е "Госпожа стихийно бедствие".Едновременно защитник на гражданите като обмусман,юридически консултант на пасмината на уйчиндолския пръч,изживява се като законодател/без да има това право/ и внася нов избирателен закон

задкулисието.Тя Манипулаторка/Мая/Манолова вече била и готова със изборния закон.Тя обмусман ли е или се вживявя още като депутат/.Че го внася заедно с камарилата на Уйчиндолския пръч.Абе нагласена работа.Колкото до служебното правителство беше ясно изразено,не от бат,Бойко,а от политици,анализатори и други публични лица,за да няма две такива в рамките на 3-4 месеца да се разберат и споразумеят двамата президента.Генерала да си даде избранниците на Плевналиев и той да ги назначи.Естественно,че той ще подписва като действащ президент,в името на недопускане на последващите конституционни неразбории.Първа черна точка за новоизбрания президент,може да прави лупинги със самольота, ама тука трябва мъжка постъпка в името на България.

Кога е казал Плевнелиев, че ще назначи в служебното правителство всички, които му посочи Радев. Ти за глупак ли го вземаш него да подпише под решение за правителство, избрано от друг?!?

Абе ти добре ли си? Радев не е действащ президент за да има думата. Бойко искаше да га вкара в капан къде от непознаване на конституцията, къде от лоша умисъл. Всяка жаба да си знае гьола.

Гласуваш за Радев и получаваш правителство на Плевнелиев с бонус мажоритарна селяния на Слави написана от Манолова.

..ааа, без оправдания! Ако предварително не сте се сещали какво ще получите, като гласувате за кандидатът на БСП, значи проблемът си е лично ваш! ;)) Е, сега вече е обществен, де..

Ако и в секса си толкова бърз, колкото в заключенията за Радев, наистина си Кухая Лейка. Аз лично гласувах за Радев и към момента нямам проблем с това мое решение.

Моля те, другарю генерал, не ни оставяй отново на статуквото искаме си обещаната промяна. Защо пак ще трябва да имаме служебно правителство на статуквото? Къде е обещаната промяна? Другарката Нинова от Крушовица не иска да управлява, защото се страхува от властта, а вие не искате да съставите правителство, защото се страхувате да не сбъркате. А статуквото си стои ли стои. Къде е обаче обещаната промяна? Къде декларираната отговорност?

Никой не му е предложил сам да състави правителство. Имай търпение да встъпи в длъжност. Някои хора управляваха дълги години и промяна към добро нямаше, от Радев искаш преди да почне да управлява вече да се усеща промяна.

Стига глупости. Този страхливец няма да състави и след това нищо. Това са си типични червени номера ... знае само да храчи, ама като се стигне до действие, дава заден. Кой нормален човек ще се съгласи да е в служебен кабинет на дезертьор, поддържан от Корни и сие? Само червените другари и тогава ще му лъсне "независимия' гъз.

ЛИчно да Благодаря на Генерал Борисов ,,Офицера ПЛевалиев и други участници в отбраната а Европа в периода тежка вражеска инвазия//

Радев да се пази от ВСИЧКИ, включително и от олигархичното БСП.

..трябваше да го предупредите, преди да го издигнат ;) Ако Радев наистина е човекът, за който го представят именно мошениците от БСП, то го чакат много тежки 5 години..

съставяне на служебен кабинет е изцяло на Плевнелиев-каза Радев,без да си направи труда да каже-Президента!А после аз/Радев/ще му търси кусурите!Най важното,което е копирал от БСП!

напомня времето на правителството на Беров - създадено от ДПС, подкрепяно от БСП и уж изпълняващо програмата на СДС. Всъщност правителство на Мултигруповските мутри и ДС далаверажии. После естествено никой не стоял зад него. Най-малкото БСП. Надявам се народът не е забравил какво се случи после.

Не е ли вярно, че президента Плевнелиев ще стои зад евентуалното служебно правителство и той ще е отговорен за него. Плевнелиев не беше ли издигнат за президент от ГЕРБ?

Шапкарев чака да му наредят кабинет от кремъл

ха ха аха ... лошо няма !...

Лесно, бе бате!?

може ли...

Кое точно цитирано изречение ти даде основание да напишеш подобно необосновано твърдение?! Ако беше прав, Радев нямаше изрично да казва, че няма да участва в съставянето на служебното правителство.

Тоя може да кара самолет , но се страхува да подкара държавата, дали изобщо може да върши тая работа.

Преди да са ме изпразнили и .. вие искате бебето?! Е , как става това?

А ти какво можеш да правиш освен анонимно да плюеш по форуми?

търсете му сметка след като влезе в тая роля. Засега президента е Плевнелиев.

Като му върнат мандата в кратки срокове на Росенчо и ще не ще шрави служебен кабинет сам :) А в този случай БСП хич няма да го бавят този бойков малоумник да го вкарат в приключение точно в края на мандата му :)

Айдеее, започнаха се румените/червени/ номера. Ще гледаме шест месечно безвремие.

Този ще е по - зле и от Плевнелиев!

Защото не иска да се кара с Плевнелиев ли?

Прибери си го отзад бе, смръдливец!

Ей лайнарчета тролско-сайтски, не ви ли спряха кинтите бе вашта мама, че сте налазили целия Дир?!

Чак от Москва ли , бе ?

Работиме на спестяванията! Плащаха ни добре, ще изкараме оше година, две! А ти бегай до кофата за боклук, докато не я е вдигнала боклукчийската кола! Дано се вредиш! И гледай колата да не те вземе за боклук и да те метне придругите боклуци!

Като не иска да участва тоя шапкарин Радев в съставянето на служебен кабинет, кажете ми тогава защо пък Плевнелиев да бърза да съставя правителство за месец и половина?! Те, тия служебни министри, докато научат къде е кенефа в министерството и вече трябва да си ходят. За какво ни е тоя цирк?! След като генералът отхвърля протегнатата ръка, Росен трябва да го играе пас до края на мандата си - конституцията не му налага срокове за съставяне на служебно правителство. Бойко, ще-не ще, ще управлява правителството в оставка, а на 22 януари - на ход е Льотчика. Айде, да го видиме тогава какво може, освен да кара самолет!

Да, това е един възможен сценарий. Защо трябва президента Радев да споделя отговорност с президента Плевнелиев. Стана ясно в предизборната кампания, че не му е привърженик.

И НИЙ ИДВАМЕ-Е-Е-Е-Е-е-е-е-е !!!

Аре бе, не сте познали! Аз пръв направих заявката!

Много рано почна да шикалкавиш Генерале! Кажи си направо, че не ти стиска!

..и от Гърция.. ..и от Турция.. Ти, Военна диктатура ли искаш да видиш какво е??! Педерас и половина!!! И твоето НАТО само ще гледа отстрани и ще се сополиви като в Донбас!? Аман / амин/ от дебили!

Ми що да не искам, я виж кво направи Пиночет! Социалисти ли, комунисти ли, марш на стадиона и бой, бой, докато не станат капиталисти!

Изцедихте парите и жизнените сили на страната- ВАМПИРИ.

Да им го турим ли?

Още не си видял нищо! Ще ти светне, когато дойда АЗ!

Кой ще е президент след 21.01.2017 г. , на Радев не му стиска?

Педерас смотан!!? Не ми срами позата, бе говедо!

Каракачанов да поеме и да направи консултациите за редовно Правителство! Ако успее - това ще е неговото Начало, възход в Политиката...!!! Не гласувах за него , НО -сега го подкрепям!!! / Да може "тънко" отдолу да им го тури на ..апаратчиците!/

О, деде! Браво! Ти ни открехваш Нова страница в ..местната политика! Подкрепям те и аз!

Ами няма разбира се. Вашата работа е деструкция на всичко ,което работи, ама нито пипе, нито хора имате.

Двадесети януари е скоро като турим и политическата ваканция от 15.12 до 5.1 когато всеки разумен политик почива и не му е до никаква работа то ето че дошло време Радев да си прави кабинет .Е тогава няма да се сучи че друг му е виновен.Засега сме го видели само да плюе работата на другите искаме да го видим как той работи.

Едно нормално нещо няма в нашия политически живот ;))) Не виждам какъв е проблемът на Радев да участва в съставянето на този служебен кабинет - в крайна сметка той ще му е Шеф цели 3 месеца до изборите. Не му се носи отговорност ли? Прави си сметката да състави нов януари месец ли? Корни не може толкова бързо да раздели министрите между БПС, ДПС и Патриотите (бивша Атака)?

Не му се носи отговорност ли - Естествено. Прави си сметката да състави нов януари месец ли - Много вероятно. Корни не може толкова бързо да раздели министрите между БПС, ДПС и Патриотите (бивша Атака) - Съвсем сигурно. Не съм запознат, но в декември трябва да се случат някои Важни неща - приемане на бюджет, плащания по Белене, коледни за пенционерите и т.н. И на Радев са му казали "отгоре" да стои настрана.

Защото ако Радев участва в избирането на правителство с Плевнелиев, ще обере всичките му негативи. Щом го гледат под лупа и трябва да поеме отговорност, нека е заради нещо, което самия той е сътворил.

До 20 януари няма право. А там остават 15 дена до определения от Конституцията срок. Е, ако не се справи Плевнелиев до края на мандата си ще му се наложи на Радев още 3 месеца да държи страната без правителство.

решителния, смел, чист и "необвързан" генерал свърши, ОЩЕ преди да е започнала...

..за съжаление подозирам, че "приказката" тепърва започва!

това вече ще бъде драма, фарс, комедия, трагедия или куклен театър - в зависимост от ъгъла на наблюдение. После актьорът ще бъде захвърлен както един Жан.

Тези , като за "последно" и " начално" ще ни еб....мамата ОКОНЧАТЕЛНО!!!? Е, що е този зор? Щото не могат да си надделеят на ината , казваше баба ми!

Комунис бе бате!!!! Комунис!!!! Се гледа некой друг да му свършува работата!!!!

А шъ съ сетите вий!!!! Ама веки късно да одите за вода стомнята счупена!!!!

Ето ти ибрик, комшу!!?

... твърде безотговорно радев, мина времето, когато си седя отстрани и плю, идва време да се действа, а ти се отказваш, не можеш или не милееш за страната все тая. Ти ще работиш с този кабинет рано или късно или ще трябва да го пренареждаш, при всички случаи ще падне сеир....

Мъ затова се иска яко дупе, а не шменши капели!

До встъпване в длъжност Ген. Радев, просто няма никакво право да предлага кандидатури за служебни министри. Иначе е ясно, че Борисов и Ко. се опитат да вменят на друг отговорността за собствените си безобразия.

.... ясно, че не може, то и хлапето дето ми е в първи клас го знае, но му предложиха да участва неофициално, като предлага личности за кабинета и не виждам нищо лошо в това, още повече, че ще работи с тях, рано или късно

Никой ви не пита,, но трябва да се излеете по всеки въпрос. Това не е като да претакаш киселото зеле докато чушкопекът се зарежда с нова партида! По-добре идете да свършите нещо, че скоро може и минимални заплати да нямате, и не си чешете напусто езиците.

Ида, ида-а-а-а-а! Скоро ще ви открехна кон боб яде ли!

Мутрагеньо и Плевньо да си правят правителства! Тъпаците умряха...

Боку боку боку .Теб червено тролче не те ли приютиха в лудницата?

Тъп си като баща си и майка си от Цървулево! Когато попитам, тогава си изсирай мнението ...

Някакви тук викат, все едно Радев да наруши конституцията и законите и направи преврат, че да състави кабинет? В следващите 2 месеца той още не е президент! Популистичните изказвания на Бойко, няма да промент факта. Друг е въпроса, че сигурно още не е готов с хора и кой трябва да му погама, ако ще прави след 2 месеца кабинет.

Ще го изчакаме да си встъпи в длъжност и тогава да си прави кабинета,въоръжени сме с търпение!

Хубаво, чакайте! Но не призовавайте към престъпления. Дали Плевнелиев би слушал Радев, си е негов избор. Може да се изкара и намеса в работата на настоящият президент.

Действащ президент до 20 ти Януари категорично е Чехльо! Отговорността по закон е негова. Защо Борисов призовава да се наруши конституция и закон, не е ясно, но за това трябва да има съответна реакция от прокуратурата!!!???