Коментари - Радев и Макрон се разбраха за отбраната и миграцията | Днес.dir.bg

Радев и Макрон се разбраха за отбраната и миграцията

В лицето на Еманюел Макрон Европа има нови идеи, енергия и харизма, каза държавният глава Румен Радев след срещата му с френския президент Еманюел Макрон.

Обратно в новината

Коментари - Радев и Макрон се разбраха за отбраната и миграцията | Днес.dir.bg

Коментари

Само да не стане така, че да трябва със заеми да купуваме кораби от франция, че да разпродаваме държавата после.

а радев кога ще разбере, че в България президента може само да разхожда жена си на държавни разноски, и да чете новогодишното поздравление?

Явно Макрон му е обещал да командирова в Ивайловград сенегалци от Чуждестранният Легион да подобрят малко местният дамазлък

блаблабла... ууууникални тъпаци

''Радев и Макрон се разбраха''!?!? Но не са допитали до ЕС т. е. , САЩ ! С една дума , ПРОТОКОЛНА СБИРКА!

Тревожно е българин да се мазни на Ротшийлдска марионетка.Някак е против майката природа.

За пръв път имаме президент с позиция и практично мислене! Макрон беше като объркан ученик пред нашия президент и повтаряше стари заучени клишета!

За да пробута някое старо въоръжение , както направи САЩ , също и да накара управниците ни да ТЕГЛЯТ ЗАЕМИ ЗА НАТО /САЩ/. Каква е тая визита !?

Нови заеми, повече бежанци и бежански лагери , и ПОВЕЧЕ ПАРИ ЗА НАТО ! За народа , таратор без кисело мляко , че няма краставици.

Нашия мазник, яко лапа "макарона" на Макрона....само трябва да знае, че Макрон ще го е забравил още преди самолета му да е набрал височина. Но съвсем друг респект има към Бойко и с право. Макрон познава и оценя достойните хора !!! Аве няма ли в София някъде, където да пратят Радко, да му оправят малко фейса, че да добие човешки вид ??? Също и да му зашият устата, че откакто червените русофилистични овце го избраха за президент е изприказвал тонове тъпотии....заприлича на дядо Симо 2-и

Каква отбрана от терористи ! Най-добрата защита е нападението ! Изтребване до крак на всички талибани !

Никакъв респект няма към Борисов. Просто къде другаде ще се правят на идиоти пред камерите? А да пробва да се прегръща и целува с други европейски лидери? Не става, там се спазва протокол, етикет и т.н. След като мучиш срещу Радев за срещата му с Макрон, трябва да цвилиш за срещата на Борисов със същия. Ама то герберите по принцип трудно мислите.

ОК, всичко - хубаво... Само дето, обикновения човек, този протокол и общи приказки, изобщо не го греят...

Ей, ама мнооого си проЗд бе, цървул! А злобата ти те прави и жалък...

ЗАД ФАСАДАТА И УСМИВКИТЕ , МАКРОН ИСКА 3 НЕЩА : ДА ПРИЕМЕМ ПОВЕЧЕ МИГРТАНТИ , ДА НЕ ИМ ПРАЩАМЕ ЕВТИНА РАБОТНА РЪКА И ДА КУПИМ ФРЕНСКО ОРЪЖИЕ - ФРЕГАТИ !

МакАрон дойде да види, как живеят бройлерите в курника... Признателни сме му, все пак, за отделеното внимание... А сега, айде, чао и обратно при лисиците! ;-)

А Баце? Къде е? Да не се занимава с джобен тенис?

Накратко, в резюме - ТАКА Е!...

Най-после въпроса с отбраната е решен - отбрана няма да има! :)

А ЗА МАКРОН И ЖЕНА МУ да им направят крем карамел от яйчен жълтък на прах, замърсен с фипронил. внос от Белгия и Франция !

Макрон: " Разбра ли какво ти наредих?" Радев: "Уи, мосю, разбрах". Защо плащаме на политици, марионетки, които само препредават без изменения и допълнения нарежданията на Брюксел? Които пък изпълняват заповедите на САЩ?

1. Макрон дойде в България с нагласата, че идва в колония на ЕС. Усмивките и поведението му са добре школувани театрални мимики. 2. По време на прес-конференцията ясно проличаха 2 неща - Макрон на няколко пъти повтори думите "точките, по които постигнахме съгласие" , а това означава, че има и други точки, по които не е постигнато съгласие и другото: Радев определено беше без настроение. 3. Макрон ясно навря Полша в дупката, а такова поведение за важен анти-руски член като Полша, с население 40 млн. и стратегическа позиция в Централна Европа, като послание означава само едно: "Българи , трябва да приемете, че ние определяме правилата, а вие изпълнявате!" И той си го каза: " Полша не е член на ЕС, от който зависи бъдещето му" . По-ясно не може да се каже! Ние сме колония!

и парливия въпрос за "социалния дъмпинг"редактора тук го е подминал...Защо?

ПРЕНАЧЕРТАВАНЕ НА ЕВРОПА !!! ТОВА ОЗНАЧАВА САМО ЕДНО : ПРИЕМАНЕ НА МИГРАНТИ, НЕ КВОТИ, А КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ !!! И ПАРТИЯ НА "АЛБАНСКОТО" МАЛЦИНСТВО У НАС !!! ВСИЧКО ДРУГО Е ДЕКОР !!!

Мога да си представя каква неприятна изненада са ни приготвили!!!

Е, това вече е нагла, необяснима ЛЪЖА. Ти слуша ли нещо? А разбра ли нещо? Или си болен от тази "функционална неграмотност" , която залива булгарите. Радев съвсем определено каза. че измишлцотината на Макрон за командированите може и да е важна, но има други, по-важни неща за решаване в ЕС, които България иска да предложи, включително и това да участва, да предлага и да взема решения по най важните проблеми, свързани с бъдещето на сСъюза. Но ИДОТЪТ , дори без да е разбрал нещо, се изказва тук нАЙ-МАЛКО ПЪК рАДЕВ, ПОНЕ В ТОВА, КОЕТО КАЗА, МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАПОДОЗРЯН ВyED, OUI ILI , KAKTO SI TI - IZRAZITEL NA LYVI.

Какъв респект към Бойко ,бе идиот!Даже на снимките се вижда как Бойко се държи угоднически !А пък за това ,че знае само стотина думи на чужд език е допълнително притеснение!И последната слабост на Бойко в случая е неспособността му да мисли и разговаря мащабно и със стил!"Вие сте прости и аз съм прост"- това при Макрон няма да мине!?

Радев май са му обещали да го направят Радефф от племето на Макрони. Подписвайки римската декларация вече веднъж предаде България, сега с командировките е готов да предаде малкото възможности, които има българския бизнес да изнася в Европа а със натовския си хъс, краварско възпитание иска някяк си да ни продаде за стари железа на най-големите националисти в Европа, чийто колонии винаги стадат от хронични преврати и граждански войни. Интересно дали са се разбрали за герантофилията и другите перверзии, с които оста Берлин Париж искат да заразят и разрушат християнските народи в Европа.

Преначертаване на Европа!!! Това е то. Европа се дели и ние трябва да застанем от "правилната " страна. Ние трябва да застанем на страната на Меркел и Макрон и да подкрепим "интеграцията" на бежанците. Да дадем всичко от себе си и съм сигурен, че ще го направим. За час, два постигнахме единомислие с високия гост. Тоест тай е дошъл. Казал е каво нашите продажници трябва да направят и те са казали YES. Всички парле ву франсе!!! Да ама ние не парле ву франсе.

макрон е харизматичен. европа има нужда от преначертаване.национализма принадлежи на миналото.ръка за ръка,всички заедно,за едно общо бъдеще.

то отдавна има голямо население от албанци у нас

ти наистина ли си мислиш, че някой ти мисли доброто?

Тоя Макрон е големо дрънкало! Като тръгне - няма спиране. Искрено съжалих преводачката, която трябваше да се справя с думите му , скачащи от тема в тема без връзка и беа пауза. СИГУРНО ЛИТЕРАТОРКАТА бРИЖИТ МУ ПИШЕ ТЕЗИ ИЗКАЗВАНИЯ, ДЕТО НЯМАТ НИТО НАЧАЛО, НИТО КРАЙ.

ти сигурно си губиш смисъла ако изречението е по-дълго от три думи.

И още Радев заяви още в самото начало. че предложенията на Макрон са в прерогативите на българското правителство и той няма право да се меси и д а поема конкретни задължения и обещания. Но горкият драскач явно много е закъсал за пари, та пише лъжи. Те всъщност именно за лъжи му плащат.

да.и аз мисля твоето добро.така е устроен света.

Преначертаването на Европа може да стане само ако се направят 3 стъпки. Да се спре мигрантската вълна, съобразяване с вишеградската четворка и балканите, а не само със западна Европа и Меркел и не на последно място смяна на насоката на еврочиновниците и за истински независим и обединен ЕС защитаващ интересите на всички граждани.

Ако си слушал и ако разбираш френски, щеше да знаеш. че дори самият Макрон, макар като шега , в края на изказването си каза това за преводачката. Ама нали трябва да нападнеш някого, за да избиеш собствените си комплекси на малоценност и парвеню.

Свободното движение на работници е основен принцип на Договора за функционирането на ЕС, чл.45. Ако Радев има някакви други виждания е редно да ги изложи детайлно. Това, какво се е разбирал с Маркон няма съществено значение. Всяка една промяна, ако изобщо това е идеята, подлежи на съгласие и ратификация на страните членки.

Не можах да разбера какво точно са се разбрали в областта на отбраната? Да не би Радев да е обещал селяните ни да не бият повече френските командоси?

Ти откъде знаеш какви са доходите на Радеф? То всеки гледа от неговото си минаре.

Ако искате да заспите, въпреки вече приетите 16 броя приспивателни, гледайте по БНТ пресконференцията на пожарникаря. Ще ... ох ... заспивам ...

Главната цел на Макрони е да търси предатели в източна Европа и намира ентусиазирани такива сред "българските" "политици".

Интересно какво са се разбрали "на четири очи" за миграцията, предвид позицията на франсето на пресконференцията му с Меркел, излъчена по BFM TV: "Макрон: ние трябва да приемем бежанците, това е наша традиция и наша чест" ("Macron: "Nous devons accueillir des réfugiés car c'est notre tradition et notre honneur", 23/06/2017, BFMTV). И предвид че нашият е бесепар и натовец: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа, и "НАТО наводнява Европа с мигранти през Италия", писа френската Медия-прес на 28 февруари 2016г. ("L'OTAN inonde d'immigrés l'Europe", par Francesca de Villasmundo, 28 février 2016, Médias-Presse-Info). И като знаем, че шефът на ООН също е бесепар: "Миграции: те са премислени, планирани, организирани от ООН! ("Migrations : elles sont pensées, planifiées, organisées par l'ONU !", 20 février 2017, AgoraVox). С Румен Радев имаме съвпадение по 3 основни теми командироване на работници, отбрана и миграция. и "Заместващата миграция: когато ООН и ЕС организират изчезването на народите" ("L'immigration de remplacement : quand l'ONU et l'UE organisent la disparition des peuples", 2 janvier 2014, Crashdebug). а във Франция: "Мертсвиллер: принудени (семейства) да освободят жилища си за да настанят мигранти" писаха Елзаските медии на 21 август т.г. ("Mertzwiller : forcés à déménager pour loger des migrants", 21 août 2017, Alsace Actu).

Ако е дипломатически ход то това е добре. Един вид приет е от покварата си президент. И може точнодасе знае касвоиска и Борисов да приема или отказва. Ама не вярвам да са толкоз отракани.

Макрон пи една ПЕЩЕРСКА а РАДЕВ пи пак една вода студена .

За разлика от тебе, жалко гейче, Радев е мъж. От нещата, които Радев прави, ти можеш само да напълниш гащите, посе рко

Коментари - Радев и Макрон се разбраха за отбраната и миграцията | Днес.dir.bg

Радев и Макрон се разбраха за отбраната и миграцията

В лицето на Еманюел Макрон Европа има нови идеи, енергия и харизма, каза държавният глава Румен Радев след срещата му с френския президент Еманюел Макрон.

Обратно в новината

Коментари - Радев и Макрон се разбраха за отбраната и миграцията | Днес.dir.bg

Коментари

Само да не стане така, че да трябва със заеми да купуваме кораби от франция, че да разпродаваме държавата после.

а радев кога ще разбере, че в България президента може само да разхожда жена си на държавни разноски, и да чете новогодишното поздравление?

Явно Макрон му е обещал да командирова в Ивайловград сенегалци от Чуждестранният Легион да подобрят малко местният дамазлък

блаблабла... ууууникални тъпаци

''Радев и Макрон се разбраха''!?!? Но не са допитали до ЕС т. е. , САЩ ! С една дума , ПРОТОКОЛНА СБИРКА!

Тревожно е българин да се мазни на Ротшийлдска марионетка.Някак е против майката природа.

За пръв път имаме президент с позиция и практично мислене! Макрон беше като объркан ученик пред нашия президент и повтаряше стари заучени клишета!

За да пробута някое старо въоръжение , както направи САЩ , също и да накара управниците ни да ТЕГЛЯТ ЗАЕМИ ЗА НАТО /САЩ/. Каква е тая визита !?

Нови заеми, повече бежанци и бежански лагери , и ПОВЕЧЕ ПАРИ ЗА НАТО ! За народа , таратор без кисело мляко , че няма краставици.

Нашия мазник, яко лапа "макарона" на Макрона....само трябва да знае, че Макрон ще го е забравил още преди самолета му да е набрал височина. Но съвсем друг респект има към Бойко и с право. Макрон познава и оценя достойните хора !!! Аве няма ли в София някъде, където да пратят Радко, да му оправят малко фейса, че да добие човешки вид ??? Също и да му зашият устата, че откакто червените русофилистични овце го избраха за президент е изприказвал тонове тъпотии....заприлича на дядо Симо 2-и

Каква отбрана от терористи ! Най-добрата защита е нападението ! Изтребване до крак на всички талибани !

Никакъв респект няма към Борисов. Просто къде другаде ще се правят на идиоти пред камерите? А да пробва да се прегръща и целува с други европейски лидери? Не става, там се спазва протокол, етикет и т.н. След като мучиш срещу Радев за срещата му с Макрон, трябва да цвилиш за срещата на Борисов със същия. Ама то герберите по принцип трудно мислите.

ОК, всичко - хубаво... Само дето, обикновения човек, този протокол и общи приказки, изобщо не го греят...

Ей, ама мнооого си проЗд бе, цървул! А злобата ти те прави и жалък...

ЗАД ФАСАДАТА И УСМИВКИТЕ , МАКРОН ИСКА 3 НЕЩА : ДА ПРИЕМЕМ ПОВЕЧЕ МИГРТАНТИ , ДА НЕ ИМ ПРАЩАМЕ ЕВТИНА РАБОТНА РЪКА И ДА КУПИМ ФРЕНСКО ОРЪЖИЕ - ФРЕГАТИ !

МакАрон дойде да види, как живеят бройлерите в курника... Признателни сме му, все пак, за отделеното внимание... А сега, айде, чао и обратно при лисиците! ;-)

А Баце? Къде е? Да не се занимава с джобен тенис?

Накратко, в резюме - ТАКА Е!...

Най-после въпроса с отбраната е решен - отбрана няма да има! :)

А ЗА МАКРОН И ЖЕНА МУ да им направят крем карамел от яйчен жълтък на прах, замърсен с фипронил. внос от Белгия и Франция !

Макрон: " Разбра ли какво ти наредих?" Радев: "Уи, мосю, разбрах". Защо плащаме на политици, марионетки, които само препредават без изменения и допълнения нарежданията на Брюксел? Които пък изпълняват заповедите на САЩ?

1. Макрон дойде в България с нагласата, че идва в колония на ЕС. Усмивките и поведението му са добре школувани театрални мимики. 2. По време на прес-конференцията ясно проличаха 2 неща - Макрон на няколко пъти повтори думите "точките, по които постигнахме съгласие" , а това означава, че има и други точки, по които не е постигнато съгласие и другото: Радев определено беше без настроение. 3. Макрон ясно навря Полша в дупката, а такова поведение за важен анти-руски член като Полша, с население 40 млн. и стратегическа позиция в Централна Европа, като послание означава само едно: "Българи , трябва да приемете, че ние определяме правилата, а вие изпълнявате!" И той си го каза: " Полша не е член на ЕС, от който зависи бъдещето му" . По-ясно не може да се каже! Ние сме колония!

и парливия въпрос за "социалния дъмпинг"редактора тук го е подминал...Защо?

ПРЕНАЧЕРТАВАНЕ НА ЕВРОПА !!! ТОВА ОЗНАЧАВА САМО ЕДНО : ПРИЕМАНЕ НА МИГРАНТИ, НЕ КВОТИ, А КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ !!! И ПАРТИЯ НА "АЛБАНСКОТО" МАЛЦИНСТВО У НАС !!! ВСИЧКО ДРУГО Е ДЕКОР !!!

Мога да си представя каква неприятна изненада са ни приготвили!!!

Е, това вече е нагла, необяснима ЛЪЖА. Ти слуша ли нещо? А разбра ли нещо? Или си болен от тази "функционална неграмотност" , която залива булгарите. Радев съвсем определено каза. че измишлцотината на Макрон за командированите може и да е важна, но има други, по-важни неща за решаване в ЕС, които България иска да предложи, включително и това да участва, да предлага и да взема решения по най важните проблеми, свързани с бъдещето на сСъюза. Но ИДОТЪТ , дори без да е разбрал нещо, се изказва тук нАЙ-МАЛКО ПЪК рАДЕВ, ПОНЕ В ТОВА, КОЕТО КАЗА, МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАПОДОЗРЯН ВyED, OUI ILI , KAKTO SI TI - IZRAZITEL NA LYVI.

Какъв респект към Бойко ,бе идиот!Даже на снимките се вижда как Бойко се държи угоднически !А пък за това ,че знае само стотина думи на чужд език е допълнително притеснение!И последната слабост на Бойко в случая е неспособността му да мисли и разговаря мащабно и със стил!"Вие сте прости и аз съм прост"- това при Макрон няма да мине!?

Радев май са му обещали да го направят Радефф от племето на Макрони. Подписвайки римската декларация вече веднъж предаде България, сега с командировките е готов да предаде малкото възможности, които има българския бизнес да изнася в Европа а със натовския си хъс, краварско възпитание иска някяк си да ни продаде за стари железа на най-големите националисти в Европа, чийто колонии винаги стадат от хронични преврати и граждански войни. Интересно дали са се разбрали за герантофилията и другите перверзии, с които оста Берлин Париж искат да заразят и разрушат християнските народи в Европа.

Преначертаване на Европа!!! Това е то. Европа се дели и ние трябва да застанем от "правилната " страна. Ние трябва да застанем на страната на Меркел и Макрон и да подкрепим "интеграцията" на бежанците. Да дадем всичко от себе си и съм сигурен, че ще го направим. За час, два постигнахме единомислие с високия гост. Тоест тай е дошъл. Казал е каво нашите продажници трябва да направят и те са казали YES. Всички парле ву франсе!!! Да ама ние не парле ву франсе.

макрон е харизматичен. европа има нужда от преначертаване.национализма принадлежи на миналото.ръка за ръка,всички заедно,за едно общо бъдеще.

то отдавна има голямо население от албанци у нас

ти наистина ли си мислиш, че някой ти мисли доброто?

Тоя Макрон е големо дрънкало! Като тръгне - няма спиране. Искрено съжалих преводачката, която трябваше да се справя с думите му , скачащи от тема в тема без връзка и беа пауза. СИГУРНО ЛИТЕРАТОРКАТА бРИЖИТ МУ ПИШЕ ТЕЗИ ИЗКАЗВАНИЯ, ДЕТО НЯМАТ НИТО НАЧАЛО, НИТО КРАЙ.

ти сигурно си губиш смисъла ако изречението е по-дълго от три думи.

И още Радев заяви още в самото начало. че предложенията на Макрон са в прерогативите на българското правителство и той няма право да се меси и д а поема конкретни задължения и обещания. Но горкият драскач явно много е закъсал за пари, та пише лъжи. Те всъщност именно за лъжи му плащат.

да.и аз мисля твоето добро.така е устроен света.

Преначертаването на Европа може да стане само ако се направят 3 стъпки. Да се спре мигрантската вълна, съобразяване с вишеградската четворка и балканите, а не само със западна Европа и Меркел и не на последно място смяна на насоката на еврочиновниците и за истински независим и обединен ЕС защитаващ интересите на всички граждани.

Ако си слушал и ако разбираш френски, щеше да знаеш. че дори самият Макрон, макар като шега , в края на изказването си каза това за преводачката. Ама нали трябва да нападнеш някого, за да избиеш собствените си комплекси на малоценност и парвеню.

Свободното движение на работници е основен принцип на Договора за функционирането на ЕС, чл.45. Ако Радев има някакви други виждания е редно да ги изложи детайлно. Това, какво се е разбирал с Маркон няма съществено значение. Всяка една промяна, ако изобщо това е идеята, подлежи на съгласие и ратификация на страните членки.

Не можах да разбера какво точно са се разбрали в областта на отбраната? Да не би Радев да е обещал селяните ни да не бият повече френските командоси?

Ти откъде знаеш какви са доходите на Радеф? То всеки гледа от неговото си минаре.

Ако искате да заспите, въпреки вече приетите 16 броя приспивателни, гледайте по БНТ пресконференцията на пожарникаря. Ще ... ох ... заспивам ...

Главната цел на Макрони е да търси предатели в източна Европа и намира ентусиазирани такива сред "българските" "политици".

Интересно какво са се разбрали "на четири очи" за миграцията, предвид позицията на франсето на пресконференцията му с Меркел, излъчена по BFM TV: "Макрон: ние трябва да приемем бежанците, това е наша традиция и наша чест" ("Macron: "Nous devons accueillir des réfugiés car c'est notre tradition et notre honneur", 23/06/2017, BFMTV). И предвид че нашият е бесепар и натовец: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа, и "НАТО наводнява Европа с мигранти през Италия", писа френската Медия-прес на 28 февруари 2016г. ("L'OTAN inonde d'immigrés l'Europe", par Francesca de Villasmundo, 28 février 2016, Médias-Presse-Info). И като знаем, че шефът на ООН също е бесепар: "Миграции: те са премислени, планирани, организирани от ООН! ("Migrations : elles sont pensées, planifiées, organisées par l'ONU !", 20 février 2017, AgoraVox). С Румен Радев имаме съвпадение по 3 основни теми командироване на работници, отбрана и миграция. и "Заместващата миграция: когато ООН и ЕС организират изчезването на народите" ("L'immigration de remplacement : quand l'ONU et l'UE organisent la disparition des peuples", 2 janvier 2014, Crashdebug). а във Франция: "Мертсвиллер: принудени (семейства) да освободят жилища си за да настанят мигранти" писаха Елзаските медии на 21 август т.г. ("Mertzwiller : forcés à déménager pour loger des migrants", 21 août 2017, Alsace Actu).

Ако е дипломатически ход то това е добре. Един вид приет е от покварата си президент. И може точнодасе знае касвоиска и Борисов да приема или отказва. Ама не вярвам да са толкоз отракани.

Макрон пи една ПЕЩЕРСКА а РАДЕВ пи пак една вода студена .

За разлика от тебе, жалко гейче, Радев е мъж. От нещата, които Радев прави, ти можеш само да напълниш гащите, посе рко