Коментари - Радев и Макрон се разбраха за отбраната и миграцията | Днес.dir.bg

Радев и Макрон се разбраха за отбраната и миграцията

В лицето на Еманюел Макрон Европа има нови идеи, енергия и харизма, каза държавният глава Румен Радев след срещата му с френския президент Еманюел Макрон.

Обратно в новината

Коментари - Радев и Макрон се разбраха за отбраната и миграцията | Днес.dir.bg

Коментари

ПЪрво да се нАучи да управлява Деси и тогава да формулира мнения. Да не забравяме и дресурата чрез лелките ИЛ и КУР.

Та ние почти нямаме отбрана, а за миграцията е ясно:Макарона и другите страни от ЕС искат да ни натресат още бежанци-цигани. Ще ни унищожат държавата тези наши политици-продажници...........

България - вън от НАТО !

Мафията, мафията и отново мафията. Това ни е проблема, г-н Президент! Съдебната система.Всичко друго е второстепенно и от там ще започне развръзката на възела.

С една дума, мошеника Радев и глобалистката кукла Макарон са на едно мнение по всички въпроси! Нашия мошеник дори иска да ни прекара в Шенген, съвсем да нямаме граници и да смени лева с евро - национален предател и половина!

Бивши соцдържави искат разследване на престъпленията на комунизма, ние не сме сред тях 24.08.201750455 На състоялата се преди дни в Талин, Естония среща на представители на правосъдните министерства на европейските държави, представители на осем страни от Източна Европа, бивши съюзници на СССР поискаха разследване на престъпленията на комунизма. Това съобщи агенция BNS. Сред тези държави липсват България и Румъния. Представителите на Латвия, Естония, Литва, Полша, Хърватска, Словакия, Унгария и Чехия обаче са категорични, че такова разследване трябва да има. Мотивите им са, че 25 години след падането на комунистическите режими в Източна Европа международната общественост не е инициирала разследване или съдебен процес срещу виновните за престъпления срещу човечеството, както това стана след края на Втората световна война. Не са осъдени убийствата на хиляди хора, провалените животи на милиони, попаднали в концентрационни трудови лагери, лишаването на милиони европейци от елементарни човешки и политически права.

Вярно! "Комунистите" БКП=БСП.Разчитат все още, че ще се замажат следите. Трето поколение на славните блюдолизци управляват. Мнение: Когато пипне власт "комунист" всичко върви на провала. Мимикрията няма край. Лошотията е, че лъжат хората, родени след 1980г. Бих желал да ми разкаже КУРнелия Нинова как стана така, че е оглавява "социална партия"-смях. Най-големите т.н. "олигарси" дойдоха от въздуха... И на децата е ясно, че всичко се върти с КГБ , ДС..........

До Макрон и Бриджит, Гумен и Деса изглеждаха като техни камериери, никакъв финес и изискани обноски, кръчмарски манталитет.

Пълни глупости на френски лакей! Нашият президент стоеше много достойно пред джуджето Макрон!И говореше много съдържателно и премерено!

Има нещо много сбъркано в срещата на льотчика и Макрон, Франция е президентска република, президона има власт, България е парламентарна република и прецедента е декоративно дърво. Така, че той няма правомощия да преговаря и да се договаря за каквого и да е, а Деса не е първа дама, а първа дРама. Клепоушко ни е толкова ненужен, колкото на свинче звънче с цялата си администрация са за кастрация. Да вървят на "Посрано"20 да лъжат червените пенсионери, бивши АБПФК.

радев ,радев само плюскаш!!!

Защо президентът бяга от болните български теми 24.08.2017794510 Ще бъда президент, който безкомпромисно ще отстоява правата, интересите и достойнството на своя народ. Това каза уверено Румен Радев в стъпителната си реч през януари т. г. Истината е, че милиони българи се вързаха на обещанията му. Бързо спечели доверието им, защото тогава все още по нищо не личеше, че политико-мафиотският модел КОЙ диша във врата му. Седем месеца по-късно всичко изглежда съвсем различно. Въпреки претенциите за ораторски умения, през последните дни Румен Радев учудващо онемя по най-злободневните теми на страната. Остана безмълвен към бруталните атаките срещу ВПК и сезирането на американския сенат по закона Магнитски за фалита на КТБ и последващото й ограбване. Вече седмица се прави на разсеян и не коментира информацията на американския посланик Ерик Рубин, че проблемът КТБ и данните за корупция по най-високите етажи на властта са на бюрото на US президента Доналд Тръмп. Не коментира и последните изследвания на Евростат, че България харчи най-много за сигурност и ред, а секторът е в окаяно състояние.

Уфсътъ Курни , вероятно с цел увеличаване на млеконадоя, както и мериноската Вице са попрекалили с инструктажа на фелдфебела. /нагледния пример, как в една дума могат да се направят 4 правописни грешки го подарявам на драскачите в дира/. Карачите на ТИР да духат супата.

Българския Президент се държа достойно като Президент на Европейска Държава ! Този път на България и провървя с Президента !

ха,ха, провървяло с тоя толуп???

Не зная колко му е акъла на Макрон, но мисля, че никак не е подходящо от тук да критикува Полша. Да си го прави от париж, но не от България. Или забравих, ние сме колония.

Радев стана голям военолюбец бе. Само това му в акъла, а че нещо да се променя в Булгаристан. Оръжие комисионни %%%%. С вашите пари.

Много просто и ясно. Срещата е протоколна. Радев не взима решенията за отбраната и за миграцията. Взима ги правителството.

абее, въобще президентство, ако ме питаш не трябва да има, при положение , че не сме президентска република! нищо не може да направи! вързани ръце!

Оуи мосю президанн.Оуи мосю президанн. Оуи мосю президанн. Една преди викаше йесс сър, йесс сър. Знаете коя е. Същото и днес. Ама балона на корумпираната, ялова държавност съществуваща само за кражби и лични облаги някой ден ще се спука. Тогава мосюто и съра само ще сочат с пръст, ще цъкат с език и ще хулят - ние ги залепихме даром на опашката на ЕС, а те изгризаха опашката от алчност и сега са у киреча. Брейй, тцтцтцт.

Г- н Президент! Европейския съюз е ясен. Залязва с пълна сила. По- важното е да се справите тук с мафията-Пеевски, Цацаров и списъка е много дълъг.Страната се тресе от проблеми.Приемат се реваншистки закони, глад, мизерия, кражби, корупция и т.н.Това ни е проблема.

КОЛКО Е ЗАБАВНО ДА ЧЕТА КАК РУСКИТЕ НАКОЛЕНКАДЖИИ КАК ОБВИНЯВАТ В НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО И СЛУГИНАЖ ХАХАХА МН. СТЕ ЗАБАВНИ, ПОДЛОГИ ПРОСТИ!

нещо май ти липсва връзка с главния мозък

ще сме слуги вечно! малка ни е територийката! ако не слушкаме и толкова няма да имаме!

Евро-евреите нареждат, гоите изпълняват.

Еврейопа я разпадат! да не сме ги гонили и концлагерували!

След многото приказки, които чух и гледах, аз тъпия си вадя следния извод: Макрон тук дойде , за да ни прецака нещо и си изпълни предизборните обещания. По физиономията му личеше, че повече се е навел Бойко, а Радев по- малко. От самолет си личи. Но.....загубиха българските превозвачи. Точка.

Ех Радев много бързо се завъртя към ''новите харизматични'' идеи на поредния евродебил дето играе по чужда свирка..Оправихте ли нещата в България та тръгнахте да разширявате еврогейския а не както казвате Европа, защото няма как континент да го разширите.. От такива измекяри сме на това дередже защото всичко до сега се прави в услуга и изпълнение на чужди интереси и задачи ама иначе голямо перчене пред хората правите с обратни приказки

Остава и да не се разберат при положение че от нас нищо не зависи. То май и от Франция много не зависи ама баба Меркел ги дундурка да не си помислим че Германия управлява Европа.

Все едно виждам как бай Тошо(по същия начин сочеше напред с ръката си)преди 50-60 г. посреща чужда делегация.Ако отляво беше не Макрон,а Хрушчов или пък Брежнев,аналогията щеше да е пълна.

дейба вашта мама дейба евро-политици дейба! " ... в каква степен това място е в сърцето на действителните залози ... " та ние тъпите неандерталци ясно осъзнаваме защо россия толкова ни освобождаваше - от турско, от фашистко! ама сега вие си мислите че много се натискаме да сме ви ограда, лъжете се! россия пак ще ни фърли в харема си, /а пък ние рускините/

Въпросът с миграцията трябва да бъде решен кардинално веднъж завинаги - който иска да живее в Европа е длъжен да се държи като европеец, приемайки безусловно европейските ценности. На първо място - равенство на жените, разумен брой деца и дискретно упражняване на религията, без никакви външни белези. Други не ни трябват! Не искам забрадки по улиците, защото това е остатък от минали времена и дразни образованите европейци.

лелееееее, каква изчерпателност!!!!

Който се радва на средновековни обичаи, да си седи в онези държави, в които това е политика. Европейките отдавна знаем, че нерядко жената е по-умна от съпруга си. Затова не се крием, увити в чаршафи, а имаме свободата да учим и да се доказваме в обществото като пълноценни граждани.

Румен Радев се е ухилил на снимката все едно,че си е взел партийния билет от БСП!

Ентусиазирани наивници гласувахме за Румен, с надежда да махнем завинаги срамните плевнелиевски петна и политкоректни подлеци, верни на Ценностите на злото. Сега бай ви Румен мълчи загадъчно и е "напълно съгласен" с най-дивите толеранти по "миграцията". Румен изглежда че се изплюва върху нас.

Красиви думи, нека да видим делата, пък тогава ще оценим колко е разбирателството и кой е прекаран!!! Да не съм лош пророк, но май ние ще бъдем прекараните!!!

ха ха ха хаааа хааааааа хаааааа пич много те харесват, ве! велико умозаключение! та ние си знаем това, че какво толкова казваш.... хай дейба мама му дейба! та "лумпен" е написал много по съдържателни неща. Пиши на редакторите да те изтрият от избрани! ок!

Пожарникарят показа на пресконференцията стария кашишки номер, как се спи прав в работно време. Жалко, че нямаше някой старшина да викне: "Всички заспали, стани!"

ха ха ха хаааа хааааааа хаааааа браво, пич! велико!

Макрон пи една ПЕЩЕРСКА а РАДЕВ пи пак една вода студена .

Интересно какво са се разбрали "на четири очи" за миграцията, предвид позицията на франсето на пресконференцията му с Меркел, излъчена по BFM TV: "Макрон: ние трябва да приемем бежанците, това е наша традиция и наша чест" ("Macron: "Nous devons accueillir des réfugiés car c'est notre tradition et notre honneur", 23/06/2017, BFMTV). И предвид че нашият е бесепар и натовец: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа, и "НАТО наводнява Европа с мигранти през Италия", писа френската Медия-прес на 28 февруари 2016г. ("L'OTAN inonde d'immigrés l'Europe", par Francesca de Villasmundo, 28 février 2016, Médias-Presse-Info). И като знаем, че шефът на ООН също е бесепар: "Миграции: те са премислени, планирани, организирани от ООН! ("Migrations : elles sont pensées, planifiées, organisées par l'ONU !", 20 février 2017, AgoraVox). С Румен Радев имаме съвпадение по 3 основни теми командироване на работници, отбрана и миграция. и "Заместващата миграция: когато ООН и ЕС организират изчезването на народите" ("L'immigration de remplacement : quand l'ONU et l'UE organisent la disparition des peuples", 2 janvier 2014, Crashdebug). а във Франция: "Мертсвиллер: принудени (семейства) да освободят жилища си за да настанят мигранти" писаха Елзаските медии на 21 август т.г. ("Mertzwiller : forcés à déménager pour loger des migrants", 21 août 2017, Alsace Actu).

Когато човек е на висока позиция, често се налага да говори определени неща, за да спази добрия тон. Когато народът не спи, а реагира на всеки опит да се посегне на интересите му, става съвсем друго. Ние показваме колко желаем квоти и неканени гости с реакциите на всяко селище, където се опитат да внедрят такива. Вярвам, че това го виждат и онези, които се опитват да ни превърнат в разпределителен център за бежанци. Няма да им се получи.

ще се получи! нали с нашите гласове е приета резолюцията. но кой я предлага! евреин ли е!

Даа, виждам, че си вярвате! А знаете ли, какво пишат за Макрон във Франция? Е, ясно е, че не знаете: "Макрон: идеалният кандидат на мюсюлманите за ислямизацията на Франция!" ("Macron : Le candidat idéal des musulmans pour islamiser la France !" (Vidéo 6), Publié le 2 mai 2017, Riposte laïque). "С Макрон мюсюлманите ще нахлуват във Франция с милиони" ("Avec Macron, les musulmans vont envahir la France par millions !" (Vidéo 4), Publié le 21 avril 2017 Riposte laïque).

Главната цел на Макрони е да търси предатели в източна Европа и намира ентусиазирани такива сред "българските" "политици".

Ако искате да заспите, въпреки вече приетите 16 броя приспивателни, гледайте по БНТ пресконференцията на пожарникаря. Ще ... ох ... заспивам ...

Ти откъде знаеш какви са доходите на Радеф? То всеки гледа от неговото си минаре.

Не можах да разбера какво точно са се разбрали в областта на отбраната? Да не би Радев да е обещал селяните ни да не бият повече френските командоси?

Свободното движение на работници е основен принцип на Договора за функционирането на ЕС, чл.45. Ако Радев има някакви други виждания е редно да ги изложи детайлно. Това, какво се е разбирал с Маркон няма съществено значение. Всяка една промяна, ако изобщо това е идеята, подлежи на съгласие и ратификация на страните членки.

Преначертаването на Европа може да стане само ако се направят 3 стъпки. Да се спре мигрантската вълна, съобразяване с вишеградската четворка и балканите, а не само със западна Европа и Меркел и не на последно място смяна на насоката на еврочиновниците и за истински независим и обединен ЕС защитаващ интересите на всички граждани.

Тоя Макрон е големо дрънкало! Като тръгне - няма спиране. Искрено съжалих преводачката, която трябваше да се справя с думите му , скачащи от тема в тема без връзка и беа пауза. СИГУРНО ЛИТЕРАТОРКАТА бРИЖИТ МУ ПИШЕ ТЕЗИ ИЗКАЗВАНИЯ, ДЕТО НЯМАТ НИТО НАЧАЛО, НИТО КРАЙ.

ти сигурно си губиш смисъла ако изречението е по-дълго от три думи.

Ако си слушал и ако разбираш френски, щеше да знаеш. че дори самият Макрон, макар като шега , в края на изказването си каза това за преводачката. Ама нали трябва да нападнеш някого, за да избиеш собствените си комплекси на малоценност и парвеню.

Айде стига! То твоето "изречение" е 10 пъти по-маЛКО, С ПРАВОПИСНИ И СМИСЛОВИ ГРЕШКИ. И ти си седнал да обсъждаш другите.

макрон е харизматичен. европа има нужда от преначертаване.национализма принадлежи на миналото.ръка за ръка,всички заедно,за едно общо бъдеще.

ти наистина ли си мислиш, че някой ти мисли доброто?

да.и аз мисля твоето добро.така е устроен света.

Преначертаване на Европа!!! Това е то. Европа се дели и ние трябва да застанем от "правилната " страна. Ние трябва да застанем на страната на Меркел и Макрон и да подкрепим "интеграцията" на бежанците. Да дадем всичко от себе си и съм сигурен, че ще го направим. За час, два постигнахме единомислие с високия гост. Тоест тай е дошъл. Казал е каво нашите продажници трябва да направят и те са казали YES. Всички парле ву франсе!!! Да ама ние не парле ву франсе.

Ще подкрепя само онези, които приемат да не се различават от нас. Те и арменците са били бежанци, но сега са равнопоставена част от българския народ. Имам приятели арменци - чудесни хора, които изобщо не чувствам различни от себе си. Ако и тези хвърлят шамиите, научат български, работят и започнат да ядат свинско - нека си живеят тук, няма да пречят на никого.

Мога да си представя каква неприятна изненада са ни приготвили!!!

ПРЕНАЧЕРТАВАНЕ НА ЕВРОПА !!! ТОВА ОЗНАЧАВА САМО ЕДНО : ПРИЕМАНЕ НА МИГРАНТИ, НЕ КВОТИ, А КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ !!! И ПАРТИЯ НА "АЛБАНСКОТО" МАЛЦИНСТВО У НАС !!! ВСИЧКО ДРУГО Е ДЕКОР !!!

то отдавна има голямо население от албанци у нас

и парливия въпрос за "социалния дъмпинг"редактора тук го е подминал...Защо?

1. Макрон дойде в България с нагласата, че идва в колония на ЕС. Усмивките и поведението му са добре школувани театрални мимики. 2. По време на прес-конференцията ясно проличаха 2 неща - Макрон на няколко пъти повтори думите "точките, по които постигнахме съгласие" , а това означава, че има и други точки, по които не е постигнато съгласие и другото: Радев определено беше без настроение. 3. Макрон ясно навря Полша в дупката, а такова поведение за важен анти-руски член като Полша, с население 40 млн. и стратегическа позиция в Централна Европа, като послание означава само едно: "Българи , трябва да приемете, че ние определяме правилата, а вие изпълнявате!" И той си го каза: " Полша не е член на ЕС, от който зависи бъдещето му" . По-ясно не може да се каже! Ние сме колония!

Макрон: " Разбра ли какво ти наредих?" Радев: "Уи, мосю, разбрах". Защо плащаме на политици, марионетки, които само препредават без изменения и допълнения нарежданията на Брюксел? Които пък изпълняват заповедите на САЩ?

Е, това вече е нагла, необяснима ЛЪЖА. Ти слуша ли нещо? А разбра ли нещо? Или си болен от тази "функционална неграмотност" , която залива булгарите. Радев съвсем определено каза. че измишлцотината на Макрон за командированите може и да е важна, но има други, по-важни неща за решаване в ЕС, които България иска да предложи, включително и това да участва, да предлага и да взема решения по най важните проблеми, свързани с бъдещето на сСъюза. Но ИДОТЪТ , дори без да е разбрал нещо, се изказва тук нАЙ-МАЛКО ПЪК рАДЕВ, ПОНЕ В ТОВА, КОЕТО КАЗА, МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАПОДОЗРЯН ВyED, OUI ILI , KAKTO SI TI - IZRAZITEL NA LYVI.

И още Радев заяви още в самото начало. че предложенията на Макрон са в прерогативите на българското правителство и той няма право да се меси и д а поема конкретни задължения и обещания. Но горкият драскач явно много е закъсал за пари, та пише лъжи. Те всъщност именно за лъжи му плащат.

А ЗА МАКРОН И ЖЕНА МУ да им направят крем карамел от яйчен жълтък на прах, замърсен с фипронил. внос от Белгия и Франция !

та сигурно са им направили!

Най-после въпроса с отбраната е решен - отбрана няма да има! :)

А Баце? Къде е? Да не се занимава с джобен тенис?

МакАрон дойде да види, как живеят бройлерите в курника... Признателни сме му, все пак, за отделеното внимание... А сега, айде, чао и обратно при лисиците! ;-)

Коментари - Радев и Макрон се разбраха за отбраната и миграцията | Днес.dir.bg

Радев и Макрон се разбраха за отбраната и миграцията

В лицето на Еманюел Макрон Европа има нови идеи, енергия и харизма, каза държавният глава Румен Радев след срещата му с френския президент Еманюел Макрон.

Обратно в новината

Коментари - Радев и Макрон се разбраха за отбраната и миграцията | Днес.dir.bg

Коментари

ПЪрво да се нАучи да управлява Деси и тогава да формулира мнения. Да не забравяме и дресурата чрез лелките ИЛ и КУР.

Та ние почти нямаме отбрана, а за миграцията е ясно:Макарона и другите страни от ЕС искат да ни натресат още бежанци-цигани. Ще ни унищожат държавата тези наши политици-продажници...........

България - вън от НАТО !

Мафията, мафията и отново мафията. Това ни е проблема, г-н Президент! Съдебната система.Всичко друго е второстепенно и от там ще започне развръзката на възела.

С една дума, мошеника Радев и глобалистката кукла Макарон са на едно мнение по всички въпроси! Нашия мошеник дори иска да ни прекара в Шенген, съвсем да нямаме граници и да смени лева с евро - национален предател и половина!

Бивши соцдържави искат разследване на престъпленията на комунизма, ние не сме сред тях 24.08.201750455 На състоялата се преди дни в Талин, Естония среща на представители на правосъдните министерства на европейските държави, представители на осем страни от Източна Европа, бивши съюзници на СССР поискаха разследване на престъпленията на комунизма. Това съобщи агенция BNS. Сред тези държави липсват България и Румъния. Представителите на Латвия, Естония, Литва, Полша, Хърватска, Словакия, Унгария и Чехия обаче са категорични, че такова разследване трябва да има. Мотивите им са, че 25 години след падането на комунистическите режими в Източна Европа международната общественост не е инициирала разследване или съдебен процес срещу виновните за престъпления срещу човечеството, както това стана след края на Втората световна война. Не са осъдени убийствата на хиляди хора, провалените животи на милиони, попаднали в концентрационни трудови лагери, лишаването на милиони европейци от елементарни човешки и политически права.

Вярно! "Комунистите" БКП=БСП.Разчитат все още, че ще се замажат следите. Трето поколение на славните блюдолизци управляват. Мнение: Когато пипне власт "комунист" всичко върви на провала. Мимикрията няма край. Лошотията е, че лъжат хората, родени след 1980г. Бих желал да ми разкаже КУРнелия Нинова как стана така, че е оглавява "социална партия"-смях. Най-големите т.н. "олигарси" дойдоха от въздуха... И на децата е ясно, че всичко се върти с КГБ , ДС..........

До Макрон и Бриджит, Гумен и Деса изглеждаха като техни камериери, никакъв финес и изискани обноски, кръчмарски манталитет.

Пълни глупости на френски лакей! Нашият президент стоеше много достойно пред джуджето Макрон!И говореше много съдържателно и премерено!

Има нещо много сбъркано в срещата на льотчика и Макрон, Франция е президентска република, президона има власт, България е парламентарна република и прецедента е декоративно дърво. Така, че той няма правомощия да преговаря и да се договаря за каквого и да е, а Деса не е първа дама, а първа дРама. Клепоушко ни е толкова ненужен, колкото на свинче звънче с цялата си администрация са за кастрация. Да вървят на "Посрано"20 да лъжат червените пенсионери, бивши АБПФК.

радев ,радев само плюскаш!!!

Защо президентът бяга от болните български теми 24.08.2017794510 Ще бъда президент, който безкомпромисно ще отстоява правата, интересите и достойнството на своя народ. Това каза уверено Румен Радев в стъпителната си реч през януари т. г. Истината е, че милиони българи се вързаха на обещанията му. Бързо спечели доверието им, защото тогава все още по нищо не личеше, че политико-мафиотският модел КОЙ диша във врата му. Седем месеца по-късно всичко изглежда съвсем различно. Въпреки претенциите за ораторски умения, през последните дни Румен Радев учудващо онемя по най-злободневните теми на страната. Остана безмълвен към бруталните атаките срещу ВПК и сезирането на американския сенат по закона Магнитски за фалита на КТБ и последващото й ограбване. Вече седмица се прави на разсеян и не коментира информацията на американския посланик Ерик Рубин, че проблемът КТБ и данните за корупция по най-високите етажи на властта са на бюрото на US президента Доналд Тръмп. Не коментира и последните изследвания на Евростат, че България харчи най-много за сигурност и ред, а секторът е в окаяно състояние.

Уфсътъ Курни , вероятно с цел увеличаване на млеконадоя, както и мериноската Вице са попрекалили с инструктажа на фелдфебела. /нагледния пример, как в една дума могат да се направят 4 правописни грешки го подарявам на драскачите в дира/. Карачите на ТИР да духат супата.

Българския Президент се държа достойно като Президент на Европейска Държава ! Този път на България и провървя с Президента !

ха,ха, провървяло с тоя толуп???

Не зная колко му е акъла на Макрон, но мисля, че никак не е подходящо от тук да критикува Полша. Да си го прави от париж, но не от България. Или забравих, ние сме колония.

Радев стана голям военолюбец бе. Само това му в акъла, а че нещо да се променя в Булгаристан. Оръжие комисионни %%%%. С вашите пари.

Много просто и ясно. Срещата е протоколна. Радев не взима решенията за отбраната и за миграцията. Взима ги правителството.

абее, въобще президентство, ако ме питаш не трябва да има, при положение , че не сме президентска република! нищо не може да направи! вързани ръце!

Оуи мосю президанн.Оуи мосю президанн. Оуи мосю президанн. Една преди викаше йесс сър, йесс сър. Знаете коя е. Същото и днес. Ама балона на корумпираната, ялова държавност съществуваща само за кражби и лични облаги някой ден ще се спука. Тогава мосюто и съра само ще сочат с пръст, ще цъкат с език и ще хулят - ние ги залепихме даром на опашката на ЕС, а те изгризаха опашката от алчност и сега са у киреча. Брейй, тцтцтцт.

Г- н Президент! Европейския съюз е ясен. Залязва с пълна сила. По- важното е да се справите тук с мафията-Пеевски, Цацаров и списъка е много дълъг.Страната се тресе от проблеми.Приемат се реваншистки закони, глад, мизерия, кражби, корупция и т.н.Това ни е проблема.

КОЛКО Е ЗАБАВНО ДА ЧЕТА КАК РУСКИТЕ НАКОЛЕНКАДЖИИ КАК ОБВИНЯВАТ В НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО И СЛУГИНАЖ ХАХАХА МН. СТЕ ЗАБАВНИ, ПОДЛОГИ ПРОСТИ!

нещо май ти липсва връзка с главния мозък

ще сме слуги вечно! малка ни е територийката! ако не слушкаме и толкова няма да имаме!

Евро-евреите нареждат, гоите изпълняват.

Еврейопа я разпадат! да не сме ги гонили и концлагерували!

След многото приказки, които чух и гледах, аз тъпия си вадя следния извод: Макрон тук дойде , за да ни прецака нещо и си изпълни предизборните обещания. По физиономията му личеше, че повече се е навел Бойко, а Радев по- малко. От самолет си личи. Но.....загубиха българските превозвачи. Точка.

Ех Радев много бързо се завъртя към ''новите харизматични'' идеи на поредния евродебил дето играе по чужда свирка..Оправихте ли нещата в България та тръгнахте да разширявате еврогейския а не както казвате Европа, защото няма как континент да го разширите.. От такива измекяри сме на това дередже защото всичко до сега се прави в услуга и изпълнение на чужди интереси и задачи ама иначе голямо перчене пред хората правите с обратни приказки

Остава и да не се разберат при положение че от нас нищо не зависи. То май и от Франция много не зависи ама баба Меркел ги дундурка да не си помислим че Германия управлява Европа.

Все едно виждам как бай Тошо(по същия начин сочеше напред с ръката си)преди 50-60 г. посреща чужда делегация.Ако отляво беше не Макрон,а Хрушчов или пък Брежнев,аналогията щеше да е пълна.

дейба вашта мама дейба евро-политици дейба! " ... в каква степен това място е в сърцето на действителните залози ... " та ние тъпите неандерталци ясно осъзнаваме защо россия толкова ни освобождаваше - от турско, от фашистко! ама сега вие си мислите че много се натискаме да сме ви ограда, лъжете се! россия пак ще ни фърли в харема си, /а пък ние рускините/

Въпросът с миграцията трябва да бъде решен кардинално веднъж завинаги - който иска да живее в Европа е длъжен да се държи като европеец, приемайки безусловно европейските ценности. На първо място - равенство на жените, разумен брой деца и дискретно упражняване на религията, без никакви външни белези. Други не ни трябват! Не искам забрадки по улиците, защото това е остатък от минали времена и дразни образованите европейци.

лелееееее, каква изчерпателност!!!!

Който се радва на средновековни обичаи, да си седи в онези държави, в които това е политика. Европейките отдавна знаем, че нерядко жената е по-умна от съпруга си. Затова не се крием, увити в чаршафи, а имаме свободата да учим и да се доказваме в обществото като пълноценни граждани.

Румен Радев се е ухилил на снимката все едно,че си е взел партийния билет от БСП!

Ентусиазирани наивници гласувахме за Румен, с надежда да махнем завинаги срамните плевнелиевски петна и политкоректни подлеци, верни на Ценностите на злото. Сега бай ви Румен мълчи загадъчно и е "напълно съгласен" с най-дивите толеранти по "миграцията". Румен изглежда че се изплюва върху нас.

Красиви думи, нека да видим делата, пък тогава ще оценим колко е разбирателството и кой е прекаран!!! Да не съм лош пророк, но май ние ще бъдем прекараните!!!

ха ха ха хаааа хааааааа хаааааа пич много те харесват, ве! велико умозаключение! та ние си знаем това, че какво толкова казваш.... хай дейба мама му дейба! та "лумпен" е написал много по съдържателни неща. Пиши на редакторите да те изтрият от избрани! ок!

Пожарникарят показа на пресконференцията стария кашишки номер, как се спи прав в работно време. Жалко, че нямаше някой старшина да викне: "Всички заспали, стани!"

ха ха ха хаааа хааааааа хаааааа браво, пич! велико!

Макрон пи една ПЕЩЕРСКА а РАДЕВ пи пак една вода студена .

Интересно какво са се разбрали "на четири очи" за миграцията, предвид позицията на франсето на пресконференцията му с Меркел, излъчена по BFM TV: "Макрон: ние трябва да приемем бежанците, това е наша традиция и наша чест" ("Macron: "Nous devons accueillir des réfugiés car c'est notre tradition et notre honneur", 23/06/2017, BFMTV). И предвид че нашият е бесепар и натовец: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа, и "НАТО наводнява Европа с мигранти през Италия", писа френската Медия-прес на 28 февруари 2016г. ("L'OTAN inonde d'immigrés l'Europe", par Francesca de Villasmundo, 28 février 2016, Médias-Presse-Info). И като знаем, че шефът на ООН също е бесепар: "Миграции: те са премислени, планирани, организирани от ООН! ("Migrations : elles sont pensées, planifiées, organisées par l'ONU !", 20 février 2017, AgoraVox). С Румен Радев имаме съвпадение по 3 основни теми командироване на работници, отбрана и миграция. и "Заместващата миграция: когато ООН и ЕС организират изчезването на народите" ("L'immigration de remplacement : quand l'ONU et l'UE organisent la disparition des peuples", 2 janvier 2014, Crashdebug). а във Франция: "Мертсвиллер: принудени (семейства) да освободят жилища си за да настанят мигранти" писаха Елзаските медии на 21 август т.г. ("Mertzwiller : forcés à déménager pour loger des migrants", 21 août 2017, Alsace Actu).

Когато човек е на висока позиция, често се налага да говори определени неща, за да спази добрия тон. Когато народът не спи, а реагира на всеки опит да се посегне на интересите му, става съвсем друго. Ние показваме колко желаем квоти и неканени гости с реакциите на всяко селище, където се опитат да внедрят такива. Вярвам, че това го виждат и онези, които се опитват да ни превърнат в разпределителен център за бежанци. Няма да им се получи.

ще се получи! нали с нашите гласове е приета резолюцията. но кой я предлага! евреин ли е!

Даа, виждам, че си вярвате! А знаете ли, какво пишат за Макрон във Франция? Е, ясно е, че не знаете: "Макрон: идеалният кандидат на мюсюлманите за ислямизацията на Франция!" ("Macron : Le candidat idéal des musulmans pour islamiser la France !" (Vidéo 6), Publié le 2 mai 2017, Riposte laïque). "С Макрон мюсюлманите ще нахлуват във Франция с милиони" ("Avec Macron, les musulmans vont envahir la France par millions !" (Vidéo 4), Publié le 21 avril 2017 Riposte laïque).

Главната цел на Макрони е да търси предатели в източна Европа и намира ентусиазирани такива сред "българските" "политици".

Ако искате да заспите, въпреки вече приетите 16 броя приспивателни, гледайте по БНТ пресконференцията на пожарникаря. Ще ... ох ... заспивам ...

Ти откъде знаеш какви са доходите на Радеф? То всеки гледа от неговото си минаре.

Не можах да разбера какво точно са се разбрали в областта на отбраната? Да не би Радев да е обещал селяните ни да не бият повече френските командоси?

Свободното движение на работници е основен принцип на Договора за функционирането на ЕС, чл.45. Ако Радев има някакви други виждания е редно да ги изложи детайлно. Това, какво се е разбирал с Маркон няма съществено значение. Всяка една промяна, ако изобщо това е идеята, подлежи на съгласие и ратификация на страните членки.

Преначертаването на Европа може да стане само ако се направят 3 стъпки. Да се спре мигрантската вълна, съобразяване с вишеградската четворка и балканите, а не само със западна Европа и Меркел и не на последно място смяна на насоката на еврочиновниците и за истински независим и обединен ЕС защитаващ интересите на всички граждани.

Тоя Макрон е големо дрънкало! Като тръгне - няма спиране. Искрено съжалих преводачката, която трябваше да се справя с думите му , скачащи от тема в тема без връзка и беа пауза. СИГУРНО ЛИТЕРАТОРКАТА бРИЖИТ МУ ПИШЕ ТЕЗИ ИЗКАЗВАНИЯ, ДЕТО НЯМАТ НИТО НАЧАЛО, НИТО КРАЙ.

ти сигурно си губиш смисъла ако изречението е по-дълго от три думи.

Ако си слушал и ако разбираш френски, щеше да знаеш. че дори самият Макрон, макар като шега , в края на изказването си каза това за преводачката. Ама нали трябва да нападнеш някого, за да избиеш собствените си комплекси на малоценност и парвеню.

Айде стига! То твоето "изречение" е 10 пъти по-маЛКО, С ПРАВОПИСНИ И СМИСЛОВИ ГРЕШКИ. И ти си седнал да обсъждаш другите.

макрон е харизматичен. европа има нужда от преначертаване.национализма принадлежи на миналото.ръка за ръка,всички заедно,за едно общо бъдеще.

ти наистина ли си мислиш, че някой ти мисли доброто?

да.и аз мисля твоето добро.така е устроен света.

Преначертаване на Европа!!! Това е то. Европа се дели и ние трябва да застанем от "правилната " страна. Ние трябва да застанем на страната на Меркел и Макрон и да подкрепим "интеграцията" на бежанците. Да дадем всичко от себе си и съм сигурен, че ще го направим. За час, два постигнахме единомислие с високия гост. Тоест тай е дошъл. Казал е каво нашите продажници трябва да направят и те са казали YES. Всички парле ву франсе!!! Да ама ние не парле ву франсе.

Ще подкрепя само онези, които приемат да не се различават от нас. Те и арменците са били бежанци, но сега са равнопоставена част от българския народ. Имам приятели арменци - чудесни хора, които изобщо не чувствам различни от себе си. Ако и тези хвърлят шамиите, научат български, работят и започнат да ядат свинско - нека си живеят тук, няма да пречят на никого.

Мога да си представя каква неприятна изненада са ни приготвили!!!

ПРЕНАЧЕРТАВАНЕ НА ЕВРОПА !!! ТОВА ОЗНАЧАВА САМО ЕДНО : ПРИЕМАНЕ НА МИГРАНТИ, НЕ КВОТИ, А КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ !!! И ПАРТИЯ НА "АЛБАНСКОТО" МАЛЦИНСТВО У НАС !!! ВСИЧКО ДРУГО Е ДЕКОР !!!

то отдавна има голямо население от албанци у нас

и парливия въпрос за "социалния дъмпинг"редактора тук го е подминал...Защо?

1. Макрон дойде в България с нагласата, че идва в колония на ЕС. Усмивките и поведението му са добре школувани театрални мимики. 2. По време на прес-конференцията ясно проличаха 2 неща - Макрон на няколко пъти повтори думите "точките, по които постигнахме съгласие" , а това означава, че има и други точки, по които не е постигнато съгласие и другото: Радев определено беше без настроение. 3. Макрон ясно навря Полша в дупката, а такова поведение за важен анти-руски член като Полша, с население 40 млн. и стратегическа позиция в Централна Европа, като послание означава само едно: "Българи , трябва да приемете, че ние определяме правилата, а вие изпълнявате!" И той си го каза: " Полша не е член на ЕС, от който зависи бъдещето му" . По-ясно не може да се каже! Ние сме колония!

Макрон: " Разбра ли какво ти наредих?" Радев: "Уи, мосю, разбрах". Защо плащаме на политици, марионетки, които само препредават без изменения и допълнения нарежданията на Брюксел? Които пък изпълняват заповедите на САЩ?

Е, това вече е нагла, необяснима ЛЪЖА. Ти слуша ли нещо? А разбра ли нещо? Или си болен от тази "функционална неграмотност" , която залива булгарите. Радев съвсем определено каза. че измишлцотината на Макрон за командированите може и да е важна, но има други, по-важни неща за решаване в ЕС, които България иска да предложи, включително и това да участва, да предлага и да взема решения по най важните проблеми, свързани с бъдещето на сСъюза. Но ИДОТЪТ , дори без да е разбрал нещо, се изказва тук нАЙ-МАЛКО ПЪК рАДЕВ, ПОНЕ В ТОВА, КОЕТО КАЗА, МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАПОДОЗРЯН ВyED, OUI ILI , KAKTO SI TI - IZRAZITEL NA LYVI.

И още Радев заяви още в самото начало. че предложенията на Макрон са в прерогативите на българското правителство и той няма право да се меси и д а поема конкретни задължения и обещания. Но горкият драскач явно много е закъсал за пари, та пише лъжи. Те всъщност именно за лъжи му плащат.

А ЗА МАКРОН И ЖЕНА МУ да им направят крем карамел от яйчен жълтък на прах, замърсен с фипронил. внос от Белгия и Франция !

та сигурно са им направили!

Най-после въпроса с отбраната е решен - отбрана няма да има! :)

А Баце? Къде е? Да не се занимава с джобен тенис?

МакАрон дойде да види, как живеят бройлерите в курника... Признателни сме му, все пак, за отделеното внимание... А сега, айде, чао и обратно при лисиците! ;-)