Проданов: Трябва да подкрепим дребните и средни земеделци!

Срамно е 80 процента от продуктите в традиционната ни шопската салата да са внос, заяви лидерът на Алтернатива за българско възраждане.

Обратно в новината

Коментари - Проданов: Трябва да подкрепим дребните и средни земеделци! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДЯДОВЦИТЕ ТИ ОТ ПАРТИЙНАТА ЦЕНТРАЛА,ЗАЩО НЕ ГО ПОДКРЕПИХА ДО СЕГА-БИЗНЕСА ?! ЗАЩО СЕ СЕТИЛИ СЕГА А?! КАКТО СЕГА СТАНАХА ПАТРИОТИ-НАЦИОНАЛИСТИ ?! ЛИЦЕМЕРИ ГАДНИ !!!

Това ли е новото лице на младите у нас? А стига бе! Кажете го на стотиците хиляди, изнесли се скоропостижно по света. Стига ментета - от доматите до кабинетите!

мама ви злобна и глупава...до 15 години територията ще е свободна с "матрял" като вас,анатема,ако няма ад Господ ще го създаде заради вас нещастници...анатема нечовеци

Докато не се варнат АПKатата да се разkарат големите вериги дотогава ще ядем боклуците на ЕВРОПА

Пара в свирката... Няма лошо, човекът е длъжен да се обажда от време на време. Новичък е и трябва да му запомним поне името.

Кви ги плещи тоя ончо, няма ли кой да му каже, че македонските и турските домат нямат европейски субсидии???? Българските производители да си размърдат гъза и да бачкат, а повечето българи са потребители, които не искат да купуват скъпо, пък ако ще и да е българско!

мн изкуствен тоя, с женски крем за ръце ли се маже

България стана сериозна сила в производството на зърно, слънчоглед, етерично-маслени култури...., конкурентите ни от чужбина се притесниха и финансираха отново бедствието БСП. Така евтино отново ще разрушат България, за тях дюшеш, за нас к..! И ще леем сълзи горещи над празни надежди!

Говориш пълни глупости и дори знаеш, че е така!

Ще си правя салата от каквото искам, и не ме е срам. Със зеленчуците е като с хотелите по ЧМ, тук 3 м. сезон, там 6, и много по красиво, чисто и любезен персонал. За това ще ядем каквото ни харесма, и ще ходим където ни харесва.

Toз чиляк живее на друга планета. По селата останаха само цигани, а циганин да отглежда домати, краставици и прочие не иска. За това фермерите отглеждат само жито и рапица защото се събират с комбайни и не стават за крадене.

Мога да ти кажа едно семейство цигани в едно циганско село на 6км от автомагистрала Тракия до Пловдив. Домати, краставици, чушки, зеле, картофи - когато е сезона. Сега - пресен чесън, лук, салатки. Качество - чудо. Когато минавам от там, купувам с чували и нося към София за колеги и приятели. Ако веднъж идеш, ще си промениш мнението.

Много българи се занимават с това в Гърция. Защо да не го правят в България?

СЛЕД РЕВОЛЮЦИЯТА ТОЗ ВЛИЗА В КОНЦЛАГЕР БЕЛЕНЕ - МОТИКАТА И 8 ЧАСА НА ДЕН ЩЕ ПОДКРЕПЯ СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И ЩЕ СЕ УЧИ НА ТРУД :) ..

Проблемът е, че хубавото пак ше го изнасяте са Путин, пък за българите - кур и вноски за лада.

В Детройт има ли революции? Чувала съм само за фалити, но пък има логика след тях да дойдат и революциите. ;)

Абе, ти с чужди пари ли искаш да прайш нещо беееее? Тиквата ти явно нема грам хабер от земеделие бееееее? Доколкото бил знаел, в Унгария имало било "интересна система"... Нещасник и тоя, като и оная кака му от бсп-то! Одете гласувайте за те текиви, къде били дочули нещо! Изпълзяват, като дойдат избори!

Решила съм да гласувам за Кака и ще ти издам една тайна - за Баце никога не съм. :D

Проданов ако успееш да докараш гръцкото време на Каламата и Дросия през януари у нас тоест да е 12 градуса топло през чнуари ще гласувам за тебе и съм сигурна че и българските зеленчуци ще станат конкурентни ако у нас на 3 януари температурата е плюс 12 градуса

Остава да кажеш и как се борят с градушките в Гърция. Това също е важно за конкуренцията.

МАЛКИ ТРАКТОРИ, 100% ИЗПОЛЗВАНЕ НА ВОДИТЕ ЗА НАПОЯВАНЕ, ЕВТИНО ГОРИВО, ОЗЕМЛЯВАНЕ С ПО 100-150 ДКА ОТ ДЪРЖАВНИ И ОБЩИНСКИ ФОНДОВЕ, ЗАБРАНА НА ОКРУПНЯВАНЕТО НА ЗЕМЯТА, ИЗГОНВАНЕ НА ЧУЖДИТЕ ФОНДОВЕ ИЗКУПУВАЩИ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ - ЕВРЕЙСКИ!!!!!!!!!!!!! И ЧИСТИ РЪЦЕ!!!

дообре. И догодина да чакаме да ни залееш с домати от твоите, така ли?

Ти си икономически и политически неграмотен!

мнооого е закъснял господинът на умрял кон зоб да дава. Трябвало е д ги подкрепят когато ги е имало все още.

Уважавам вашата коалиция ,но искам да поясня субсидиите които получаваме на дка. земя на практика отиват в собствениците на земя като рента.Конкуренцията при наемане на земя го налага ако доходите ни са повече всеки дава повече рента за да привлече повече земя в стопанството си пзарна икономикаа това финансиране трябва да спре и да се финансират закупуването на техника иновации с които да сме конкурентно способни пред вносителите.

баш доматите и краставиците не искат чак толкова много декари. Искат топло време. Гърците и турците го имат.

правилно в сряда в Патра и Риргос беше 21 градуса затова гледат домати краставици когато у нас имаше преспи там беше 12 градуса нормално за зеленчуци така че не може да ги топлиш и да искаш да се конкурираш с гърците те не дават пари за отопление

Проданов дрънка празни приказки. В момента във всички програми дребните земеделци се ползват с редица предимства. Това е популистка стъкмистика и умишлено въвеждане в заблуждение на хората, които са далече от фактите. Каква е целта на умишленото подвеждане на избирателите, защо хората не казват истината, обикновено хората не казват истината, за да изкярят нещо за себе си?! И какво иска да изкяри господина за сметка на избирателя?!

Колегата е прав ГЕРБ въведоха правила които наистина облагодетелстват секторите с по дребно производство.Според мен трябва да има промени не за дребните а в самото финансиране.

Кое е грешно от изложеното ? Звучи добре като цяло. Макар и групировката зад тоя тип да не ми е особено симпатична все пак имат мозък, което за страна като нашата е по-скоро изключение.

Кое звучи добре? Че ни обещават български домати зимата ли...?

Шилo

Ооо, да, имат мозък! Като става въпрос за крадене и за обслужване не руските интереси, нямат равни!

Проданов и децата май вече знаят че не може нашите фермери да се борят със силно субсидираните колеги от другите страни от ЕС.Какво вече не внасяме от там, и яйца и картофи и каквото се сети човек.А защо е така трябва да се пита една госпожа Куневица / г-жа Йес сър / дали и как защити и дали въобще го направи когато НИ вкарваха в ЕС ?! Поляците не клекнаха и до последно си защитиха фермерите и производителите и не казваха на всичко и всеки Йес сър та така там е заровено кучето !

Милен Велчев.Още едно юпи което накрая ще излезе и то едно дупе.

Срамно е да не знаеш от кога до кога има български домати? Срамно е да твърдиш, че разбираш от икономика, а да не знаеш основни неща за продуктите. Дори отглежданите в парник. От средата на октомври до началото на юни всичко е внос и няма нищо чудно в това. Първите зелени салати и лук излизат сега от парник. Навън нищо не е поникнало- а той говори за чудеса! Потресаващото е, че този човек иска власт, за да осигури български домати през всички сезони на преференциална цена. Това е невъзможно, а той или няма квалификация за това или лъже. Изявленията му са невъобразимо изпитание за търпението на минимално грамотен човек. Наскоро едни подобни, ни лъгаха колко полезно и значимо е външното измазване на сградите и ни убеждаваха, че то е истинското саниране на конструкциите на същите тези сгради. Пълна лъжа за дебили на висока цена с малък срок на годност. Подобни икономисти ни докараха икономическата криза от 90-те на безкрайно болезнена и унизителна цена.

Про-дънов вЪри цункай гъзО на твойъ бог - Гоци досонико

Тоя смотаняк мисли, че доматите и краставиците растат по дървета, щял да оправя земеделието. Аман от идиоти борещи се за място под прожекторите.

Проблемът е, че нашите селски тарикати изнасят малкото наша качествена продукция и внасят долнопробно ГМО отвън, което ни продават на ултра цена, сякаш е топ качество. Трябва да бъдат следени и който направи така - директно в трудовия лагер. Във всяка нормална държава хората отделят най-качественото за сънародниците си и изнасят отпадъчното, само нашите селяци с недоразвитите мозъци правят обратното.

Най-качественото отива при този, който плаща най-добре. Бедните мизерници като тебе ядат шкартото. Не само за селскостопанската продукция е така. Научи се и ти да плащаш и ще имаш от доброто.

neXus

Щом мога да плащам по 3.50 за чуждестранен розов домат, то защо да не мога и за български? Проблемът е, че нашите ганьовци изнасят навън родната продукция, тъй като са алчни гъзове. Липса на морал, селяшки манталитет.

Не пиши глупости! "Селски тарикати и селяци'' по твойта терминология само бачкат. Други, софийски тарикати заливат бг пазара с евтини боклуци!

neXus

Ако бачкахте, нямаше да се тътрите да слугувате на фирмите по градовете. Ако бачкахте, нямаше да внасяме отвън.

Абе боклук, ти какво си направил за някой твой сънародник?

neXus

Повече от теб, боклук!

Е па ас си купувам по евтино за да преживявам а не да печелят партиите .

Шилo

Поредния червен спасител! Аман бе!!!