Коментари - Задържаха отново ”екстрасенса” Деси, представял се за полицай | dnes.dir.bg
назад

Задържаха отново ”екстрасенса” Деси, представял се за полицай

Известният от близкото минало измамник Десислав Велков-Деси, който се представяше за екстрасенс, е бил задържан за пореден път. Този път той е арестуван в Свищов, където опипвал 22-годишна жена, твърдейки, че е полицай.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха отново ”екстрасенса” Деси, представял се за полицай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се е представял за полицай , а беше към института по психология на МВР

Аз пък знам за един друг психопат с тежки девиации, и патологична шизофрения, който е физкултурник, а ходи и навякъде разправя, че е министър на МВР. Иначе две думи на кръст не може да каже свързано, и замества липсата на богат речник с думи-паразити като "който, тъй като, разбира се, поради което".

Екстрасенсът Деси е един типичен представител на БСП. Всички знаят, че е мошеник, крадец и измамник, но той си е на свобода.

ЩЕ СЕ ВЗЕМЕ ЛИ В РЪКА БЪЛГАРСКОТО ПРАВОСЪДИЕ И ЩЕ ГО ЗАТВОРИ ЛИ ТОЯ ИЗМАМНИК , ДОКОГА ЩЕ ГО ДЪРЖИТЕ НА СВОБОДА ТОЯ ЧОВЕК И САМО ЩЕ ПИШЕТЕ ПО ВЕСТНИЦИТЕ ЗА НЕГО , ИМА ЛИ ПРАВОСЪДИЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА ИЛИ НЯМА . ТОЗИ ЧОВЕК Е ОПАСЕН ЗА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО , КОЛКО НАРОД ИЗМАМИ 19 ПРИСЪДИ ИМА , НА КАКВО ПРИЛИЧА ТОВА .

в пелово през средата на 90 те години не можеше да се мине без СЕ СБЛЪСКАШ С КОЛИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА С ХОРА ДОШЛИ ДА ПОТЪРСЯТ ПОМОЩ ОТ НЕГОчакаш коли от цяла

Нали имаше и един извратен дядка - бай Ангел, и той същата стока, но пред къщата му - тълпи.

не съм млад човек,под 50 съм и помня навремето пред дома му в пелово/сега искър/ около 90 те години стотици хора и коли които чакаха реда си да го видят,колко е мошеник не знам,но помня стълпотворенията в пелово

България трьбвя дя кандидатства за книгата на рекордите "Гинес" като страна, в която има най-много осъждани за тежки престъпления, разхождащи се на свобода и без последствия.

Хахаха, сега всички екстрасенси трябва да са се обединят срещу този, който им разваля имиджа. Този психопат е оставен да

Ето това е пример за гражданско отношение и съвест. Да сигнализираш за нередности , които си видял . Ако всички сме на мястото си като граждани ще секнат и дребните кражби и джепчийките по улицата а за престъпленията на белите якички и организираната престъпност си има СРС от ония законните не на Станишев .

Този изрод ако ми падне някъде, ще му реша всичките проблеми и нагони. Докато е жив ще се храни със сламка. Дано Господ ми помогне да го срещна някъде, изобщо не ми пука дали е на обществено място или в някой парк през нощта.

На такива-олово!

Чиста предизборна манипулация изглежда.

изрод небесен-този си е за затвора

19 ПРИСЪДИ !!!!!! Е ,няма ли най-после да го приберат за по-дълго време,ако не в затвора то поне в някое заведение за неизлечимо болни!/ако все още има такива/.

този е явно болен. Но с какво се лекуват такива? Обикновенно те са импотентни. С бой не може, със затвор също. Може би трябва психиатрична помощ.

В България живеят цигани,които са човекоподобни същества с различен цвят на кожата и се характеризират с простотия, агресивност, мързел, паразитиране. Според редица антрополози, това е клон от неандерталецът (Homo neanderthalensis, или както сега е прието Homo sapiens ciganikus). Продължават изследванията на тези човекоподобни.

Всички подчертаваме и приемаме за естествени различията ни с циганите.Не зная защо обаче пропускаме една важна подробност-че и цигани и българи имат далечни корени от Индия.Това обаче в никакъв случай не ни прави близки.Имах щастието да се запозная с една истинска арийка в Щатите която нямаше нищо общо с останалите индиици.Попитах я какво я свързва с Индия след като беше почти бяла синеока красавица която отгоре на всичко имаше поразително излъчване на жена и интелект.Тя ми каза-само индийският паспорт .Инъче аз съм арийка.Няма да изпадам в подробности как се развиха отношенията ни после-не любовни разбира се.В резултат на това аз започнах да уважавам Хитлер който ни е наричал арийците на Балканите.И да съм голям националист.И расист разбира се.Като прибавим към това теорията на Волен Сидерав че сме и преки потомци на великите траки ми се плаче като гледам какъв живот живеем сега при тая история.

Сеньоре, този ми коментар беше бъзик-проверка на цензурата на Дир-а! Същият е по-надолу, от някъв си антрополог, в който по същия начин обижда Българите, гач не е и той Българин! Обаче от Дир-а вместо да го премахнат, ми баннаха айпито! От което ме боли фара, аз имам още айпита и никове!

човекът сигурно си има раздвоение на личността, ами тогава задръжте и Цветанов и Борисов, чието раздвоение е далеч по пагубно за държавата и дори и по-опасно, те все още се представят като премиер -Борисов ходи да и докъде са стигнали разни строежите на разни обекти в Благоевград, а Цветанов дава акъл за МВР като министър.....

Има и полицаи които опипват жените, но никой не ги съди. А и не само полицаи, а и данъчни, митничари. Просто някои си мислят, че като са " стари роднини на Тодор Живков" или на "шефа на Лукоил- Валентин Златев", и всичко им е позволено.

Гледаай го ти него! Полицай, а? Да няма нещо общо с един друг....?

С пълна сила доказва колко е вярна народната поговорка : Луд умора няма.

Психопати и откачени вече има бол - както измежду народа, така и в управлението на държавата !Лошото е, че нищо не ни е като хората. Психоболните отдавна са останали извън системата на здравеопазването!Как да е друго? Нито здравеопазването, нито съдопроизводството са в час! Да не забравяме прогнозата на един ЕВРЕИН- Едмон Ротшилд, женен за българка, който след развода с нея през 1997 г. изрекъл проклятието: "През 2030 г. няма да има нито държава България, нито живи българи"! Е, ще го позволим ли?

и така докато тоя съвсем изперка и накрая убие някой та чак тогава ще се сетят. абе какви са тия закони бе? "Срещу него вищов е започнато бързо производство за извършване на действия на длъжностно лице, каквото той не е. " какво значи думата вищов и защо му е повдигнато обвинение само за ползване на лъжлив статут. ами опипването? то не се ли води за сексуално насилие?

Защо подобни откачалки са все още на свобода??? Защо ли и питам...

Така и така в БГ МВР бият яко , защо не назначат и Педераси , да го изклатят този .

В България живеят няколко човека. Останалото население е от човекоподобни същества с различен цвят на кожата и се характеризират с простотия, агресивност, мързел, паразитиране. Според редица антрополози, това е клон от неандерталецът (Homo neanderthalensis, или както сега е прието Homo sapiens bulgaricus). Продължават изследванията на тези човекоподобни.

Същия коментар си пуснал и на статията за културния министър! Прочети ми отговора и прочети нещо в нет-а, за да разбереш, че неандерталски черти имат предимно европейците - скандинавци и англичани най-вече!!!

Именно. Това е КЛОН от неандерталец.

Този психопат, защо не го вкарате най-накрая при старите пандизчии за десетина годинки да го полекуват и да се свърши веднъж завинаги! Егати правосъдието българско, смотано!

Колега, този не е за затвор а за лудницата според мен.... Да си му дават хапченца и да не прави глупости и щуротии....

МВР регистрира всички тези престъпления, за да могат медиите в момента да ги изброяват. Съдът постановява присъди... кой пак е виновен ? МВР , че не е събрало достатъчно доказателства или този Народния съд ?