Проф. Близнашки дал съгласие да бъде служебен премиер

Преподавателят по конституционно право проф. Георги Близнашки може да оглави служебния кабинет. Това намекна самият той в предаването „Лице в лице” по bTV.

Обратно в новината

Коментари - Проф. Близнашки дал съгласие да бъде служебен премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и от мен става президент и на мен ми се иска. Ще ме направят ли?

Тоя пък що не се погледне в огледалото. Жалка и нищожна личност. Къде ли не опита да пробие и все се проваля. Не става за чеп на каца за зеле.

АБСУРД!!!!!!!!!!!!!Не става.

Ей ,така лъжете и мажете герберите,затова хората не Ви харесват!Герберството е свързано с изопачаване на факти,незачитане на чуждо мнение , освен вожда и приближените,дори и да се осират,фалшив антикомунизъм за заличаване на номенклатурното комунистическо минало ,тенденциозно омърсяване на опонента,с цел нечестно събиране на гласове,липса на професионализъм и тенденции за развитие и много други явни дисбаланси.

Неподходящ е !Свързан с кръга Капитал и подопечните му соросни политически структури!Още повече е наясно какво мисли президента,тоест в близък план е свързан с него,а организациите искаха хора извън приятелския кръг на Плевналиев,а това вероятно е под въпрос!

(протестните) маймуни на клона станат прекалено много, той се чупи и тогава всичките падат заедно с ирландските пастирки.

Боко каза на народа:"аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме" и народът го избра за премиер. Лизашки казал на президентчето: "аз бях партиец и ти си бил" и президентчето го избрал за служебен премиер. Краставите магарета...

От Сараите казали на тиквите: "нашият кокорбашия е бандит, а вашият още по-голям; ние крадем, а вие още повече", та се прегърнали и направили БОСТАН.

Никой не го е искал, но той дал съгласие. Дори в краен случай и за президент е съгласен. Типичен комунистически боклук - извърта се и на обратно ако има келепир. Боклук!

Когато по-възрастните говорят, редно е комсомолските секретари да замълчат!

Ако някой си мисли, че тия договорки, не са правени още миналата година, когато Плевнелиев насъскваше карсивите и добронамерени с/у правителството, е пълен наивник. Тоя Близнашки, както и Плевнелиев настанен с измама в президентството, на думи са мнооого за това "народа да имал думата", на дела са стани да седна и пълни службогонци и задкулистници. Всчико е разпределено още миналата година, иначе кой ще се зори да събира подписи, за някакъв си измислен референдум посред зимата.

така се прави "скок в кариерата". После да са му пълни залите и да издава мемоари, парички да валят. Аман от мишоци!!! Каква работа има един преподавател като управляващ? Държава с теория ли се управлява?

Искаме политически неангажирани професионалисти в служебния кабинет. Стига с тези комунисти. Други хора няма ли в тази държава. Дайте свобода на хората и те ще ни измъкнат от тази постоянна криза. От както се помня България е била винаги в криза. Този комунист беше и при Станишев член на ръководството.

Служебен кабинет Ако Чехльо срещне някой в цъфналата ръж, хоп, министър този някой, става изведнъж! Министерските сокаци, сал калинки- дръж! Чехльо търси фърфалаци, да цъфтят кат ръж! 12.03.2013г.

Пеевски не може, а Близнашки може.

И тоя е като ПлЕВНелиев, "демократ", но само за свои хора, дето не го питат от къде е крал и колко офшорни сметки и незаконни къщи има.

ВИЖТЕ АВТОРИТЕТА НА БЛИЗНАШКИ В АКАДЕМИЧНИТЕ СРЕДИ, СРЕД СВОИТЕ КОЛЕГИ И ПРЕЦЕНЕТЕ КАКЪВ ЧОВЕК НИ СЕ ПРОБУТВА ВЪВ ВЛАСТТА: "Какъв е авторитетът на протестърите и окупаторите вътре в Университета, които сега бабуват на новото дясно коалиционно управление и се канят да седнат в министерските кресла в служебния кабинет, може да се види и от още един факт: резултатите от изборите за университетски омбудсман по време на редовното Общо събрание на Университета, проведено на 26 март 2014 г. Протоколът от него е публикуван на вътрешната интранет страница на Университета. Протестърите и окупаторите са се опитали да бламират проф. Димитър Костов и са предложили за омбудсман на Университета да бъде избран проф. Георги Близнашки. Резултатите от гласуването са: 259 действителни гласа, от които 223 гласа за проф. Димитър Костов и само 36 гласа за проф. Близнашки!" И ЗА ОМБУДСМАН СЕ Е КАНДИДАТИРАЛ!!! МАЙ САМО ЗА КЛИСАР НА ХРАМА "АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ" МУ Е ОСТАНАЛО ДА СЕ КАНДИДАТИРА?

+++...+++...+ !

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - -- ............... - - - -

И кое е ДОСТОИНОТО в този човек да обикаля от партия в партия да слугува на недотам чисти олигархически интереси /справка опита да пробута подписка с една трета недеиствителни подписи/ само и само да се докопа до заветната службичка на народен език това което ти казваш "ДОСТОЕН" хората казват "ПЛУЖЕК"

ЧЕХЛЮ ЩЕ НАЗНАЧИ МУХЛЮ СЕГА НА НЯКОИ ДА НЕ МУ Е ЯСНО ЗАЩО ТОЯ НАПУСНА БСП И ТАКА ЯРАСТНО ПОДКРЕПЯШЕ ПРОТЕСТИ И ПРЕЗИДЕНСТКИ ГЛУПОСТИ ВСИЧКО ЗА ЕДНАТА СЛУЖБИЧКА ПОСЛЕ АКО ЧЕХЛЮ ГО НАПРАВИ И КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ ЩЕ Е ВЪРХА НА БЕЗГРЪБНАЧНОТО

тия убавци ще ви оправят така хубаво, че ще плачете за Орешарски. Нова година на свещи и без приветствие от скалистите планини, поради липса на ток.

Ба ! - та те тия 'наште' така-И Ще останат Навеки в историята ---> опитвайки-се да Ни 'оправят' !

Всички ренегати от бившата комунистическа партия сега се събраха в ГЕРБ.

доста прост, продажен и обича да ближе срещу заплащане и облаги. Достоен избор на Плевела, от една кръвна група са.

ШУТОВЕ!

на Дондуков 2 са протестери, само да припомня, Кристиан Таков, Румяна Коларова, Киселова и т.н. , а сега и тоя бояджия Близнашки. Лошото е, че освен да протестират красиво и да мятат павета добронамерено, предствата им за демокрация се изчерпва до тук, защото са си най-обикновенни комунисти и то от най-лошите.

В старите демокрации борбата за властта се води между: - консерватори vs републиканците; - либерали vs консерватори В милата ни родина войната се води между: - боядисани комунисти; - пребоядисани комунисти....

Един по един "независимите" борци за правата на народа си осигуряват удобни постове - след това плазмодо близнашки да очакваме и някои от лидерите на проституираща мрежа да заемат високи постове ! Защото имат качества де, не защото бяха платените подлоги на комсомолеца плевнелиев и мутрата борисов при създаването на хаос и безредици ! Жалка картинка - отново политически катили, вместо политически неангажирани професионалисти - е какъв ще е резултата освен нов провал ?

Плевнелиев, пази се от ренегата , той ще предаде и тебе.

можеш бе Плевнелиев. Основно изискване за служебния премиер било, да е под 1,50 та да може Плевню да изпъкне, а иначе всички са от БКП-то, то други на Дондуков 2 няма.

Въпрос за 100 EUR: Назовете един премиер или президент на България, който не е бил комунист?!

То и срещу една бира може човек да ти отговори - няма такъв! Всичките са по един или друг начин свързани с Държавна сигурност или комунистическия режим.

Ако този този бъде определен за премиер краха на България ще е пълен. Боклук президент, Боклук премиер а т. н. за всичко започващо с"Б".

забрави -боклук драскачи

Служебното правителство - куклен театър за малоумни!

Ура! И да падне правителството на Орешарски, с Близнашки, пак ще сме на власт!!!

Ако някой още не е разбрал - уродливите комундета са навсякъде и излизат от всички дупки!

Кой отрича, че ТИКВАТА е комунист... На ЧЕХЛьо му изкопаха документи, че е бил ЧЛЕН НА БКП, член на Вузовски комитет на БКП и делегатин на районни конференции... За тетка Цачевица да ти припомням ли - ПАРТИЙНА СЕКРЕТАРКА... А тоз от снимката - той и заслуги пред Чехльото си има... Я как му провали подписката за референдума... Мъртви души, фалшифицирани подписи.... Та и при служебното правителство трябва да се краде... КОМУНИСТИТЕ РЕНЕГАТИ туй най го могат.......

Интелектулалците винаги имат собствено мнение за разлика от овцете!Такижа хора променят света!

Ако Близнашки е интелектуалец,то някой е трамвай.Виж,да го определиш като фекалоядец бих се съгласил.

Умните хора не гласуват, като по този начин наказват самозабравилите се политици!

Господа, в изказа на г-н професора личи необикновено тъпата надменност, свойствена на соц - върхушката: "... но нека президентът има пълна свобода през тези няколко дни, за да намери най-правилното решение". Г-н професорът по конституционно право дава на Президента на Републиката ни свобода... Пълна свобода... Та и "... но нека", демек "от мен да мине"...

Дано разума да надделее и този хамелеон да не бъде назначен на това място за което драпа с пълна сила. Пази боже сляпо да прогледа.

А бе що не си .....майката всички... изроди!

Този пише двойки, ако не си си купил неговия учебник и си учил от учебник от друг автор.

Толкова си учил и ти... проф. Близнашки учебник няма, има 4 монографии, в които е разгледал задълбочено около 10-15 въпроса ( конспектът е петорно по-голям). Още повече професорът пише двойки само на индивиди, които не знаят например кои са трите власти и като цяло при него оценяването започва от слаб 4 :) В моя курс в СУ двойки при него нямаше. Някога се подготвях по учебника на Емилия Друмева, Близнашки ме изпита и имам впечатления от него като изключително спокоен и коректен екзаминатор.

Хора ама какво се учудвате, та нима президента и Бойко Борисов не са комунисти, та те нали за това си направиха партия ГЕРБ, само и само да се докопат до власта. Преоблякъл се Илия и пак в тия....манталитета им е същия като на тези от БСП!

Мнооого прост народ в тази БГ.Искате свинари ли да ви управляват?Излезе някой афторитет и плюнките започват.Умници що не си стоите в свинарника!Книжки трябва да четете! Книиижки!

А ти умнико се научи да пишеш:АВТОРИТЕТ се пише!

Без да иска го е написал правилно - година след година се нижат аФторитет след аФторитет...

АФторитете, авторитете, чел си книжки ама май буквите са останали по зъбите ти.А първо научи поне правописа пък после лей тъпни.Не съм за свинарите, но и от тези мазни мекерета-юристите ми е писнала оная работа.В Парламент поне трябва да има представители на всички прослойки на населението, а не само юристи и икономисти крадливи.

Тоя боклук, още щом беше секретар на Гк на БКП на София и не беше избран в за Председател на ВС на БСП, премина в редците на ПРОТИВНИКА. ПЪЛЕН РЕНЕГАТ И КАРИЕРИСТ!

Това е така нареченият службогонец, готов да смени хиляди партии за да постигне своята грандоманска цел. Такива хора никога не трябва да бъдат лицето на държавата!

Той не е само службогонец.Още не встъпил в длъжност,но това не му пречи да обяви в компания как венага ще уволни шеф на една държавна фирма ,за да назначи на мястото свой състудент............От който чеп за зеле не става,както и от самия Близнашки !

Е, направете си заключение за президента и за тези които стоят зад него като партия. Ако не можете, значи половината българи са за тоталитарно управление т. е. трябва да ги управлява една партия, един ръководител, един.....спечелил изборите. Ами не сме узряли за коалиции както е във всички държави в Европа защото воюваме а не търсиме нормален диалог помежду си.

Този червен бастун, прелитал като прелетна птица от партия в партия. От 1977г. член на БКП ...1990 член на БСП... и сега сигурно ще е член на друга партия. Такива нагаждачи не трябва да заемат важни държавни постове в държавата!

Явно бившите комунисти са най-добрите.Предлагам цялото управление на държавата да се поеме от тях.Ха-ха ха!!!

Протестът срещу правителството няма да затихне - през зимата ще стане още по-настойчив. Това е категоричното мнение на един от преподавателите, който пръв подкрепи "Ранобудните студенти" и който посещаваше редовно протестът ДАНСwithme професор по конституционно право Георги Близнашки. Близнашки беше един от многото университетски преподаватели, които вчера излязоха на протест срещу правителството на Пламен Орешарски. Днес някои от тях, начело с Близнашки, гостуваха в студиото на bTV. По думите на Близнашки, каузата на преподавателите, подкрепящи Ранобудните студенти е морна, но има политически последици. Ние имаме нелегитимна власт, некомпетентна и безотговорна, защото все още никой не е дал отговор на въпроса Кой назначи Пеевски. Нашата общност бе създадена в подкрепа на студентите. Нашето дело сега, 20 и няколко години след промените, е процесът да бъде завършен. На улицата излиза светът на академичната общност, коментира проф. Близнашки. И колегата му Георги Ганев изрази мнението, че вкарването на морал в политиката е политически процес. Акцията Книги срещу властта в сряда била поредният опит за натиск над политиците и се осъществила по предложение на няколко млади колеги асистенти. Според историка Пламен Цветков пък вече няма яхване на протеста от някоя партия. Но това не значи че протестът не е политически става въпрос за демонтажа на посткомунизма. Искаме оставка на правителството. Управляващите дълбоко усещат, че вършат нещо нередно и ги е страх, смята преподавателят, също подкрепящ студентите демонстранти.

Този кариерист, след като не стана депутат от БСП се изправи срещу нея и застана без да му мигне окото на страната на БУДА, ПЛевнелиев и Протестна мрежа. Там има лапачка- пари за участие в протестите, пари за подстрекаване на късносъбудилите се студенти, пари за организиране на фалшив референдум и сега пак ще има някой лев, за да организира "правилно" изборите. Ей от такива негодници, готови за пари да сринат държавата сме на това дередже. Как ли се чувства в услуга на един наркотрафикант, който се гласи за втори път да ни управлява? А иначе дир. бързо пишат всяка глупост на БУДА, а все още не са написали и ред за документите, които излязоха вчера свързани с него и да покажат позиция по темата.

Още един червен професор. По време на миналогодишните студентски протести такива като него се оказаха на всички административни постове. Къде е българският сенатор МакКарти да прочисти държавата ?!?

не случайно ви питах, какво правите в редиците на тия, които поддържат номенклатурите!

ТОЯ ТЪПАНАР ИЗГОНЕН ГЛЕДА ДА СЕ НАМЕСТИ НЯКЪДЕ И НАМИРА ПРИ ТАКИВА КАТО НЕГО. ТОВА ЩЕ Е НАЙ ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ КОЯТО ЩЕ НАПРАВИ ПРЕЗИДЕНТА.

БОМБА! ГЕОРГИ ИЛИЕВ /ВИС -2/: НОВИЯТ БОС НА КОКАИНА СЕ КАЗВА БОЙКО БОРИСОВ. ИМАЛ СТРАШНИ ХОРАНА РАЗПОЛОЖЕНИЕ! В сензационния документ пише как МВР през 1999 г. засича едни и същи лица в няколко операции свързани с наркотици. Сред видни фигури от ъндърграунда, повечето от които не са между живите, личи името на Бойко Борисов. Борисов щял да става голяма фигура, а според Георги Илиев държал венецуелската връзка с трафика на кокаин в България. Документът е на основата на информатор с агентурното име Пламен, който от 1998 г. доверява информация на МВР. Въпросната оперативна разработка вероятно е част от сериозен архив в МВР, който проследява криминалното минало на Бойко Борисов.

Много ти е стара опорната точка!!!

ОЛЕБАРЕКА АКО ГОПРОЧЕТЕ ТОВА- СТАВА ЦИРК НА КОЛЕЛА

бомба ли-поредната дирия на страдащ от раздвоение на личността малоумник,който ще трябва сега да си изяде изаканото

Днес в парламента се организира законен грабеж от страна на ГЕРБ и ДПС - променяйки бюджета искат ние чрез данъците си да върнем милиардите, които ТЕ заедно откраднаха!!!! КЪДЕ са умните, красивите и интелигентните???? КЪДЕ??? КЪДЕ???? КЪДЕ???? Насраха ли се от страх ??? Или вече си харчат мутренските мангизи по морета и ваканции?