Проф. Близнашки дал съгласие да бъде служебен премиер

Преподавателят по конституционно право проф. Георги Близнашки може да оглави служебния кабинет. Това намекна самият той в предаването „Лице в лице” по bTV.

Обратно в новината

Коментари - Проф. Близнашки дал съгласие да бъде служебен премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужас и безумие.

xaxaxaxaxaxaxaxaxax

Ами то е ясно като бял ден, тея дето скачаха и крещяха по улиците сега ще се насочат към топлите местенца в държавата и ще почнат напоително да смучат! Нищо ново под слънцето, пак същата история, после други ще се намерят да скачат и пак ще ни очакват избори, защото тези ще почнат да преяждат с власта си, като обикновените хора ще тънат в мизерия!

Не го познавам човека,но щом "прелита" от партия в "партия"/независимо по какъв начин/ и носи званието ПРОФЕСОР,то значи НЕ е ОБИКНОВЕН човек! ТОЙ е" НАШ" човек!

Близнашки служебен премиер?Почнаха простотиите.Кога обаче ще свършат?

що да не? какви тъпаци бяха министри 1 година...

Те тези нещастници, които прелитат от партия в партия-като тоя"професор", търсят винаги облагодетелстване и нищо друго не е по важно за тях, сега сигурно ще назначи и своята рода в етажите на власта ...отвращавам се от такива демократи!

а честито! Този една подписка не можа да организира, три месеца ще управлява държавата! Браво, браво!

А какво стана с референдума? Въпроси? Подписи? Мажоритарен вот? Задължително гласуване? Гласуване по интернет?

ти първо виж твоите хора каква дупка от 10-12 млрд ни оставиха, и тогва казвай кой е измет. Наистина Ореха може и вече да ни довел до гражданска война !! Гаси добитъка

Дреме му на хурката на "професора...нали той вече ще е във власта! Това с подписите беше, вижте и ме запомнете, на следващите избори искам местенце при вас!

Съжалявам, че ще обидя някого, но професор + преподавател = не е много за енергична работа. Професионалните изкривявания са в друга посока. Може би това е целта на занятието - да не се случва нищо по време на служебния кабинет.

Tодоре , Tодорееее ти си по -прост и от тато Tотио

ЗАЩО ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ. ПРОФ.БЛИЗНАШКИ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОЧТЕН ЧОВЕК, КОЙТО ЗАРАДИ ВЪЗГЛЕДИТЕ СИ БЕ ИЗКЛЮЧЕН ОТ БСП. А ИЗБОРЪТ НА ПОЧТЕН ЮРИСТ, КОЙТО ПОЗНАВА ЗАКОНА И ДЪРЖАВНАТА СИСТЕМА ДОБРЕ Е МНОГО ПРАВИЛНО И ТОЧНО НА МЯСТО. НАГЛЕДАХМЕ СЕ НА ЮРИДИЧЕСКИ НЕГРАМОТНИ ПРЕМИЕРИ И ПРЕЗИДЕНТИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ. ЖАЛКО, ЧЕ ТАКИВА КАТО НЕГО НЕ СТАВАТ РЕДОВНИ, А СЛУЖЕБНИ ПРЕМИЕРИ НАЙ- МНОГО.

По-добре унука на дедо Прокопи, отколкото този ренегат !

Ще го видим и този плужек какъв тонеядец ще е. Такива като него после от преяждане няма да могат и да си вържат връзките на обувките.

изключително почтените хора не сменят партиите като носни кърпички.

Подлога на тиква,ренегат-отличен избор на безгръбначното.

Най-почтения човек в Българската политика ,любимец на своите студенти! Ако бъде служебен премиер ,добро начало на България. Много от политиците не го признават но това е защото е по-умен и честен от тях!

Какви граждански войни бълнуваш-ти ще си заложиш ли децата на амбразурата бе, идиот!

И за Софиянски така разправяха ама какво лайно излезе.

По твоята логика излиза, че Борисов и Плевнелив са по-тъпи от него и затова го признават.

Флиртуването със студентите и управлението на държавата са различни неща.

Ами да предложат мутра + полицай тогава, щом искаш много енергичен. Или калинка + мутреса.

""Много от политиците не го признават но това е защото е по-умен и честен от тях!"" - по-тъпи биха били ако не го признават. Четеш ли изобщо, преди да пишеш?

Помня когато хората не можеха да си плащат тока, как този се переше в сутрешният блог на БТВ и оплюваше исканията на хората. Наричаше ги профани. Този е подлога на всички с пари, но не и на собствените си сьграждани. Поп Крьстьо в 21 век.

Предишното служебно правителство, открадна около 1 милиард... по заръките на Бориславова и Боко Рапоня... точно след него - Бориславова си купи имота в Гърция... за няколко стотин милиона евро... Да видим сега това, с колко ще ни оскубе!

Знаете ли кое е общото между професора и евнуха? И двамата знаят отлично как се прави...

ДИР ЗА Бареков и документите за Б.Б..няма ли да ни информирате?

Такова ме за да зема изпита!

ВСЕКИ ОСЪЗНАЛ СЕ ЧОВЕШКИ ИНДИВИД, И НАПУСНАЛ ЗАВИНАГИ КОМУНОИДИОТСКАТА ПАСМИНА, МАЛКО ИЛИ МНОГО ЗАСЛУЖАВА ВНИМАНИЕ. ХРИСТИЯНСКО Е ДА ПРОСИШ НА ОДЛЪЧИЛИЯ СЕ ОТ СТАДОТО!!

Прав е! Виж земеделския.

Е ако тоя е премиер - жалко за Плевнелиев. С назначаването му ще се докаже, че кабинета е политически.

Поредната простотия !!!!

проф.Близалков е един посредствен смешник ренегат.Бивш негър и бивш комуникт няма и няма да има.

Да, сфабрикувани са на Позитано, по нареждане на Гей Станишеф и Ахмед Доган. Затваряй си устата и продължавай да служиш!

Голям цирк в тази държава! Блюдолисците са на почит и уважениер, дори министри стават... Срам за Президентчето, може да продалжава да онанира....

Ти предпочигаш пед*расите?

Този пьт Аз сьм на ред да бьда служебен премиер! Да ги нямаме такива. Мой ред е. Никой да не се прережда. 25 години чакам, повече отколкото за Лада. Айде, кьш, кьш.....

Предателите си остават предатели, великите държавници на такива не са им прощавали

Ееее баси...

БлюдолиЗец. От блюдо и лиже, не от блюдо и лисица.

И аз, и аз си давам съгласието :)

Не "ПРОСИШ" а простиш и не на "ОДЛЪЧИЛИЯ СЕ" , а на отлъчилия се!

Достоен професионалист,отдал воля,сили и храброст в борбата по изтребването на пидалските шайки на кърджалиите дудука,сергуня,фикуса и доган от лицето на България!

Не! Няма да го видим!