Близнашки обвини Плевнелиев за орязването на референдума

Голям провал е гласуването за референдума, аз самият съм много разочарован. Президентът Росен Плевнелиев носи голямата отговорност за този провал.

Обратно в новината

Коментари - Близнашки обвини Плевнелиев за орязването на референдума | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на Лизашки още ли му дават да олигофрени по телевизията?!

QUO VADIS, BULGARIA? Българио, Българио, защо ли отново ти бе обречена да видиш професорско падение-българското?! Вместо да видим един български професор в часа на България и Българското съвременно възраждане(по подобие на Стефан Стамболов!), ние с огорчение и изненада се чудим на падението на този усмихващ се професор,(уж демократичен?!) продал се за неустановено, но при всички случаи огромно количество финикийски знаци...ЗАЩО????Както се казва, познанието често носи печал на народа! Дали можем да припомним на другаря професор, какво е казал Тома Аквински още през ХІІ век: Не прави отстъпки на злото! А вие, сторихте именно зло, професор Близнашки? Историята ще даде оценка за стореното от вас категорично! А спите ли спокойно, приближени професоре на др. Павел????

Близнашки колко пъти вече се отмята от неща, които преди е говорил.....доста хлъзгав шаран се оказа, по-скоро хамелеон!!!!

Роско тапета, е напълно случайна марионетка, напълно неадекватна, проста и престъпна, на която мястото й е само и единствено в затвора.

Съдебната реформа се прави главно заради Брюксел. Ще видим какво ще промени и какъв ще е резултатът. А референдумът - кога някое българско правителство е питало народа за нещо важно?

Двама ренегати от комунистическата партия се скарали в името на демокрацията. По голяма измишльотина не може да има

Близнашки е политическа проститутка!!! От БСП,после "боза" от Президента, СЕГА цоца от ДПС!!!!Определението е вярно!!! НАЛИ??

Някой да не ме е забелязал?

Близнашки с това интервю обяви, че си търси нов работодател след БСП РБ ГЕРБ и ДПС, мисля че остава да работи за Паричният Фронт и Атака, може и за АБВ и така ще направи големия шлем на политическата проституция.

М Е К Е Р Е !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Идеята за референдума не беше лоша, но винаги има едно НО. Ако тази идея беше излязла от устата на един достоен българин, умен, уважаван от народа, не дискредитиран и дори дискриминиран от жена си с нормални психо показатели, тогава резултата щеше да е друг. Има обаче още едно НО. Но защо протежето му сега рши да отправя фронтални нападки към ментора си? Се едно на умряло псе нож да вадиш! Плевню е путник. Дори американските му началници залижиха на бита карта. Ами близнашку може би разчиства път към върха, знам ли може би и за него си. Ще видим краварите какво са намислили.

Каквото и да намислят "краварите", никога няма да им се получи с тези продажни политици. А още по - малко ще им се получи с малоумните им избиратели.

Близнашки президент???? Не се в ред!

ДЕПУТАТИТЕ ДА СТАНАТ 120; ПАРТИИТЕ САМО 5; БЕЗ СУБСИДИИ И ВОТЪТ ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН!!! ЗА ТОВА ДА СЕ ПРОВЕДЕ РЕФЕРЕНДУМ!!! СТИГА СМЕ ХРАНТУТИЛИ ПИЯВИЦИ-ПАРАЗИТИ! ХОРАТА ЗАМИНАВАТ ВА ЧУЖБИНА ДЪЛГОТРАЙНО, А ТЕ СТОЯТ И СЕ РОЯТ....

По силата на кой демократичен принцип партиите ще бъдат ограничени до 5? Та той само един олигарх може да си направи 5 партии. Депутатите могат да са по-малко. И пак това е прекалено козметична промяна.

Храни Близнашки да те лае.

DIDA

Лошо става когато двама бивши комунисти се хванат за гушите!!!

По-весело е, когато им лъснат червените задници, след поредния цирк, в който те играят ролята на най-големите демократи и антикомунисти. Някои хора от този сорт още си мислят, че сините им кюлоти не прозират.

меките китки!!!! Как така всички скочиха на педа.ла,това не е по закона не полово неопределените. Даже и протежето му Близнашки юнашки му го подаде уснуу:)! Бил бламиран бил дискриминиран дрън дрън. Просто България не е достойна за такъв префинен високо интелигентен, достоен президент, който навсякъде защиъава бг.интереси громи корупцията и Путин с меки действия и възелин в джобчето. Ами от де да знае човека кога ще му го наби....

Кой на кого е протеже не е ясно. Май е обратното. И протежетата са повече от едно. Стига да можеш да ги видиш. Все демокрадстващи атлантици.

Г-н Близнашки вие заедно с президента и митов на срещата в Уелс 20-20 през Септември 2014г. си изиграхте пагубната роля като юрист в нарушение на конституцията и за народен съд и за затвора разрешихте команден център и присъствие на чужди въоръжени сили на територията на България в нарушение и без да питатате НС.Цацаров, това е твоята задача да повдигаш обвинения на доказани национални предатели като тези тримата - Президент,Близнашки,Митов и кунева за безпрецидентното нарязване на 3 и 4 блок на АЕЦ.

ТОЯ ХИТЪР ПРОДАЖНИК НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ! САМИЯТ ТОЙ Е ПЪЛЕН ПРОВАЛ И КОРУМПИРАН ДО ЗЪБИ!

Прах не давахте да падне върху Близнашки като служебен премиер и вършеше заръчаното...

Така беше. А Лизнашки минуваше за искрен демократ и истински реформатор. Лошо нещо е това паметта.

Една особеност, тогава той трябваше да усвои и съответно да сподели едни суми. Не ги разбираш тия нюанси :))))

Защо да задаваме въпроси на Народа, като Партията знае всички отговори предварително?! Чудите ли се какво мисли народа - питайте Мая Манолова, а не харчете пари за референдуми! Това е партийната демокрация, в която живеем. С благословията на същият този народ, който вече свикна да мисли, че нищо не зависи от него. 200 години византийско, 500 години турско робство, 45 години социализъм - равно на България.

Пропуснал си само 25 години "демокрация", която с един замах успя да върне България с един век назад! Да ти припомня - сега населението на България е колкото е било през 1944, а външният ни дълг дори по Тошово време не е бил като сегашния - "само" 94% от БВП (справка - Евростат)!

Какъв един век назад? България е била средна европейска сила, минимум. Днес е пред изчезване, а тежестта й в МО е под тази на Албания. Разруха...

избирателно 25-годишния демократичен преход

от Мая Манолова...да не им се бърка в далаверите...

я избраха за омбусман- да не им бърка по ....

Само комунистите ли са генетично увредени, или това се отнася за всички българи?

Само ти си генетично увреден, всъщност. От българофоби, акъл не щем.

:) Аз поисках акъл, задавайки въпрос на който все по - трудно намирам отговор. Опазил ме господ, да давам акъл на комуняги.:)))

Прав си, комунистите са генетично увредени - който не вярва, да се вгледа по-внимателно в Политбюро на Герб - а там са комунист до комуниста - и всички са ако не генетично, то поне ментално увредени!

Слага знак на равенство, което е малоумие та дрънка.

Българите са увредени, щом и сега си играят на комунисти и други, каквито всъщност няма.

Няма да ме изберат мажоритарно.:(

Комунияга акъл дава!:)

Хайде стига с този майоритарен вот, бе! Това е най-голямата глупост! За сведение- в Англия където вотът е мажоритарен, на последните избори анти-ес партията UKIP, спечели 4 милиона гласа, но получили само един депутат. За сметка на това- проевропейската шотландска национална партия спечели 1.5 милиона гласа, но взе 52 депутата. Лейбъристите- 9 милиона и 232 депутата, консервите- 11 милиона и 350 депутата. И сега ми кажете че мажоритарният вот е справедлив!

билет - терминал - довиждане бг реалност искаш ли я ??? ква файда че твоята партия ще изкяри нещо за мен никаква ползата е само за някой хора в партията ти съмнявам се да е и за теб няма личности - няма идеи от там нататък- африка черната земя приятно пътуване

Велик е професор Близнашки. Аз по-добра фурнаджийска лопата не съм срещал в 80 годишния си живот. Той е емблема за ориентация и трябва да служи за пример на всички народи и поколения! Учете се, бе хора на гъвкавост и приспособимост от ПРОФЕСОРА

ако това е белия байрак на мажоритарния избор - не сте познали при положение че промяната в избора за парламент е най важната реформа от която следват всички и при положение че това е единственият верен път за смяна на посоката на емиграцията определени личности да си мислят че всичко свърши е заблуда тепърва предстой наивно на пръв поглед но доста лесно постижимо бламиран - да но защо? отговорът всеки си го има въпросът не е в отговора а в значението на мажоритарния избор от там нататък е въпрос на малко време и добра организация

предложил Мая Манолова за омбусман за да отслаби БСП... Ей голяма порта е този Близнашки.. Ами ако е така ...то е ясно че РБ са подкрепили Манолова,а Пейчев е бил проформа кандидат.. Цецо е прав,Герб не са виновни.

на лизашки колко му плащат от депесето да одрисква със зурлата си идеята за референдум !? то е като дудук7 да се бори за безцензурна българия, или перхидроленото куку да го играе дясна мара

не трябва да се допускат до властта!!!

На снимката виждаме двама претенденти на следващите президентски избори? До колкото си спомням Близнашки беше радетел за засилване правомощията на тази институция. Или прависта само ще влезе в нечий щаб и това не е този на Р.П.?

И вълкът е сит, и агнето цяло. Хем ще има референдум, хем е безсмислено, щом са орязани много важни въпроси. Не щат мажоритарен вот, защото ще изчезне професия вечен депутат,на хората им писна от едни и същи зурли в парламента и току виж ще изберат съвсем други, непознати.

ги бива само в лизането.

Стига ти, че беше премиер за един ден, бе другарю. Колко пара потрошихте с онова правителство, дали помнят хората?

Бутнаха Близнашки като най-виден протестър, той за нула време им разказа играта. Първо им съсипа от критики съдебната реформа, сега на Роско посегна. Да се смееш ли, да плачеш ли...

БРЦК

Тоя Близнашки само за глобалното затопляне не каза че е виновен Плевню. Сигурно не се е сетил...

Преди Близнашки много хора казаха, че въпросът за мажоритарния вот е адски неконкретен и подвеждащ! Такъв въпрос не се задава така. Трябваше да се пита: Съгласнили сте ПОЛОВИНАТА ОТ ДЕПУТАТИТЕ да се избират мажоритарно?

сега въпросът изчезна изцяло и референдумът се обезсмисли. Колкото до електронното гласуване- моите уважения към IT технологиите, но те могат да бъдат хакнати, както впрочем и всички изборни и други технологии в BG.

Лизнашки,нещо го дава засегнат.Не го потърсили,не го питали,пренебрегнат и употребен е човека.А колко се надяваше той да е синекурец онбусман,тц,тц,тц!

хвани Близнашки, удари Плевнелиев.