Близнашки: Областните управители в листи да подадат оставки

Премиерът прикани областните управители, които смятат да се включат активно в предизборната кампания, да подадат оставки.

Обратно в новината

Коментари - Близнашки: Областните управители в листи да подадат оставки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От край време Близнашки се слави в свободния университет с манията си за величие и алчност. Сега най-после се ухили, а народа немее.

Досега изглежда, че на това правителство последното с което се занимава, е как ше се проведат изборите. Виж засягат всякакви други теми. Как да направят смени. Как да ни скарат с други държави - Русия. А не с тяхното основно задължение - изборите.

Коментарът има ли връзка с темата?

Добре, а това как ще гарантира провеждането на честни избори. Пак оставки и смени... А избирателните списъци, обикалянето около секциите, мъкненето на чували и т.н

По принцип за това са прави . Ако един човек поема пътя да е депутат , следва да прекрати с поста които заема , не само областни а на всички нива. Има риск може да постигне резултата може би не , Риск на занаята.

По-добре помогнете на хората в Мизия - гладни и бездомни!

Съревнованието за поста "Капитан на Титаник" никога не е било толкова оспорвано след потъването му!

Трябва остър ум, за да прозреш, че коментарът е свързан с източника, който те управлява и е във връзка с темата.

Така е , но все още не е избран за депутат. Може да ги призове да излезнат в неплатен отпуск до приключване на изборите.

Отклоняваш вниманието на масите, Близнашкииии.

На мен ли нещо ми се губи... губернатори, областни управители, кой какъв е и за какво се бори?

А ти къв цвят трол си?

Не разводнявай темата, защото заради теб сме затънали в калта. И ти ли си скубиш веждите?

Да си спомним, че на президентските избори 2011 г., както и на местните избори по същото време, вътрешният министър Цветан Генчев Цветанов не подаде оставка, а излезе в отпуск без това да предизвика възражения нито на медии, нито на юристи от близнашки тип.

Напиши си името, регистрирай се и ще ти отговоря, Тролчо...

Глаголът излизам се спряга така: "те излязат", а не "излезнат" Ром ли си?

вече отговори :)

Защо само които са в листи.Това е дискриминация. Всички губернатори да се отстранят, за да няма сърдити и дискриминирани че ги оставят. Новите докато се опомнят, изборите ще минат. Няма да имат време да влияят на изборите.

Ще ги замени със свои хора! Това е връзката!

често се пише "губернатори",в България няма териториално разделение на губернии!

Може да задавам много неграмотен въпрос, но може ли някой да ме осветли откога в България имаме губернатори? Аз ли не съм чувала за такава административна промяна или вече имаме териториални единици, начело с губернатори?

Какво отговорих бе, Тролчо...

Аман от популизъм .........Абе тия хора от така нареченото служебно правителство вместо да говорят и правят всеки ден глупости да се съсредоточат върху организирането и провеждането на "честни" избори , което всъщност е единственото им задължение . Що се касае до провеждането на честни избори от това правителство , то аз дълбоко се съмнявам в това , имайки предвид Близнашки , който даде над 100 000 фалшви подписа за референдума за задължителното и електроното гласуване ........ Та от такъв човек да изискваме честност за каквото и да било си е направо признак за наивност.

честно казано и аз не знам за какво иде реч

Но има само един лидер, един вожд, единодушно избран и завинаги управляващ, победителят във всички избори и докторът на всички науки - твоят идол бойко борисов, който може да извади Титаник от дъното - нали другарко демократке ? Само една партия вечно и един вожд завинаги могат да оправят България - храбрите демократични милиционери с мутренско минало и чалгаджийско настояще от герб - незаменимите, единствените и без алтернатива ! Иначе мрак обгръща Земята и близката част на Галактиката !

Ром съм колкото ти си коняк. Много добре знам как се спряга. "Излезнат" е доста употребявано и от политици и журналисти, и в Интернет пространството. Така ми харесва. А сега излез и не се връщай

и аз Ето някои пояснения: Губернатор е висша държавна, политически и административна длъжност и е глава на голяма административна единица или федеративна единица. Изпълнява и следи за спазването на държавни решения и постановления. В някои държави с федерално управление губернаторът се назначава, докато в други такива държави като САЩ губернаторът се избира пряко чрез гласуване. Хайде да спрем с подражанието!Вкл. и професор Близнашки!

Хм, че защо само тези в листите - не е ли редно всички, които защитават предимно партийни, а не народни интереси да се махнат от тези постове ? Докога партиите ще е са над народа - не трябва ли да защитават интереса на хората, а не този на партиите ?

Отново ми скриха коментара, боже господи какви са дирниците...страх ги е от истината...

Правилно, правилно! Вместо да организират честни избори, те седнали да притесняват купувачите на гласове и партийните функционери, дето използват поста си за агитация! Гербери долни, маймунки мръсни!

ЗДРАВЕЙТЕ ЦИРКАДЖИИ!

Скубя си веждите, защото са побелели от червени боклуци..

Миличкия, колко е ухилен, а биеше една година тъпаните за да ликвидира докрай държавата

Хахаха ;) Не само Бойко може - и Чък Норис твърди, че е в състояние! Виж, да потопиш цяла държава, само за 12 месеца да потопиш 3 банки и да вземеш заеми до дупка - ей с това може да се справи само Партията!

А ТИ??? Ти как помогна? Защо чакаш другите да помогнат?

Човече точно пред мен не вървиш , много добре знам кой си и за кой работиш тъй , че тия неща "за герберите мръсни" , ги пиши за глупаците . На Руски паметник , нали знаеш какво пише "Не Нам"

До сега нямаше, но Путин идва към България и ще има губернии!

По тази логика и самият Близнашки трябва да си подаде оставката, защото преди 3 год. се беше самопредложил за кандидат-президент от БСП, нали?

Ясно, но нали виждаш, че сега внуците им са в БСП, ГЕРБ, ДПС, при снахата Пръмова-Кунева и други.

Да ви светна. В България няма губернии, но областните са си губернатори - изпълняват същата длъжност и партийни поръчки. На първо място да устройват нашите хора. Както депутати- народни представители.

Когато някой призовава не означава, че помага или не помага. А ти като се палиш с какво помогна?

Това плашило,яко се подиграва на Лошия Материал,във всяка статия снимката му ухилен до небето.какво толкова му е смешно,май за хората излЪгани от КТБ.

Прочети Конституцията Близнашки и научи, че в България губернии няма.

Хайде, отворете ми очите "кой съм и за кой работя" ;)) Че ми е време да си взимам заплатата и да не обикалям много по партийните централи и посолствата!

Неграмотнико, унищожаваш българския език. Срам си ти за Оттечеството.

хаха учил се от журналисти и политици хаха много умен няма да станеш

Има и глагол "да излезна" и там мн. число е "да излезнат"