Близнашки: Областните управители в листи да подадат оставки

Премиерът прикани областните управители, които смятат да се включат активно в предизборната кампания, да подадат оставки.

Обратно в новината

Коментари - Близнашки: Областните управители в листи да подадат оставки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този се помисли за избран от народа, а просто бе назначен от Боко и марионетката му (политическо недоразумение за държавна глава). Превиши отдавна правомощията си и само Волен Сидеров го каза публично.

НАЙ ГОЛЯМАТА ГРЕШКА НА БЪЛГАРИЯ, БЛИЗНАШКИ

да, обезателно,за да има равнопоставеност между кандидатите

Няма ли друга снимка на бЛизняшки, та винаги му слагате тази, като ухилена птка?!?

Ама и то голяма

ДПС ,няма работа в Бг . ДПС е противоконституционна,етническа,терористична,крадлива БАНДА ,в България.... Защо Бг-СЪД.СИСТЕМА НЕ ГО КАЖА ТОВА НА НАРОДА ? Защото бсп са им СЛУГИ,ПОДЛОГИ И ИЗТРИВАЛКИ ,И БЕЗ ТЯХ НЕ МОГАТ ,...НЕ ИМ СТИГАТ %-тите ,ЗА ДА СА ВЛАСТИМАЩИ /МАНДАЛОНОСИТЕЛИ/.

Що се коркате толкова бе аверчета, не виждате ли, че всички са боклуци...до един?!?!?! Спам, или извън темата, ха да видим сега

В представителната демокрация гражданите НЕ гласуват, гражданите НЕ избират, а само гражданите се СЪГЛАСЯВАТ ЦЯЛАТА власт да е в ръцете САМО на определена шепа от хора. В представителната демокрация гражданите чрез така нареченото "гласуване" стават АНОНИМНИ СЪУЧАСТНИЦИ на ШЕПА представителни политици да изземат ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ гражданин. Представителните политици НЕ носят никаква лична отговорност, защото в диктатурата на представителната демокрация има САМО групова отговорност, а юридически групова (колективна) отговорност НЕ съществува. Никой представителен политик НЕ носи лична индивидуална отговорност за своите действия. Следствието ВИНАГИ от това е, че представителните политици ГОВОРЯТ едно, а вършат ДРУГО. Така наречените "избиратели" в представителната демокрация са винаги АНОНИМНИ и ГРУПОВИ. Никой от тези анонимни и групови уж "избиратели" също НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия. Ето защо демокрацията (власт за гражданите) ВИНАГИ се изражда в мутрокрация (власт на представителни политици-мутри) в безумните НАЛОЖЕНИ условия на представителната демокрация. Никой РЕАЛНО НЕ носи индивидуална ОТГОВОРНОСТ в представителната демокрация, а ЦЯЛАТА власт се изземва от ВСЕКИ гражданин чрез физическо, ментално и емоционално НАСИЛИЕ и ИЗМАМА от ШЕПА представителни политици и духовници. Ето защо, представителната демокрация ВИНАГИ се изражда в РАЗЛИЧНИ форми на ДИКТАТУРА, като: фашизъм, социализъм, капитализъм, монархия, република и т.н.

Всичкото ДПС ---ВЪН.

Я да каже ухиления Близнашки,дали след срещата на Боци във Кърджали със Местан,е приел Исляма и е обрезал Маркуча???

Какво ти е виновен Близнашки?

КАква противна мутра!Комунист!

Близнашки е идеален премиер, и като си помисля избори 2017 е хубав вариант, който ни предлагаха комуноидите.

Защото БСП 2 + Евророма може и да не минат 4 %,

По думите му / на Близнашки/ при други обстоятелства може да е допустимо излизането в отпуск, но в сегашната ситуация обществото няма да приеме такъв подход и не трябва да се дава никакъв повод за нажежаване на политическите страсти допълнително. Значи преди години за ЦЦ беше приемливо да излезе в отпуск, а днес това не е! Близншки, защо не го обясниш? Нали си професор!

И да ти обясня пак няма нищо да разбереш поради субективни причини.:-)

Професора е щастлив и ухилен, откога ли е мечтал да го начука на Партията !

8901

Браво професоре! Търси им цаката по всички параграфи. Още има време.

Да ви пикам на журналята кви губернатори ве.Еййййй тва че простотията не оди по гората било верно ве

Проблеми с простата ли? Често уриниране? Слаба струя?

Губернатор е руска дума. Журналята наричат така управителите на жалки области в България, за да ги величаят. Уж всички ругаят Русия, пък продължават да вкарват руски думи в българския език.

защо не провериш в речника от къде идва ? или тези в щатите и те използват руски думи .

Близашки намери още един "аргумент" да уволнява и да чисти противници на герб!

Прочети Конституцията Близнашки и научи, че в България губернии няма.

Това плашило,яко се подиграва на Лошия Материал,във всяка статия снимката му ухилен до небето.какво толкова му е смешно,май за хората излЪгани от КТБ.

8901

За разлика от плашилото, новият ти идол Ел кондом щял да приема исляма. Вече взеха да ви режат ушите със саби. Готви се за сюнет. А хората от КТБ ги излъга спонсорът на Ел кондом, пак ваш човек. Жив и здрав и пази гема.

васко

Тиквата вече го е приел,не се безпокой за ел кондом,даже може вече и да се е обрезал маркуча,ти ще кажеш,нали си компетентен по всичко затворник номер 15,добре ти седи.

Да ви светна. В България няма губернии, но областните са си губернатори - изпълняват същата длъжност и партийни поръчки. На първо място да устройват нашите хора. Както депутати- народни представители.

По тази логика и самият Близнашки трябва да си подаде оставката, защото преди 3 год. се беше самопредложил за кандидат-президент от БСП, нали?

Миличкия, колко е ухилен, а биеше една година тъпаните за да ликвидира докрай държавата

ЗДРАВЕЙТЕ ЦИРКАДЖИИ!

Отново ми скриха коментара, боже господи какви са дирниците...страх ги е от истината...

Хм, че защо само тези в листите - не е ли редно всички, които защитават предимно партийни, а не народни интереси да се махнат от тези постове ? Докога партиите ще е са над народа - не трябва ли да защитават интереса на хората, а не този на партиите ?

Аман от популизъм .........Абе тия хора от така нареченото служебно правителство вместо да говорят и правят всеки ден глупости да се съсредоточат върху организирането и провеждането на "честни" избори , което всъщност е единственото им задължение . Що се касае до провеждането на честни избори от това правителство , то аз дълбоко се съмнявам в това , имайки предвид Близнашки , който даде над 100 000 фалшви подписа за референдума за задължителното и електроното гласуване ........ Та от такъв човек да изискваме честност за каквото и да било си е направо признак за наивност.

Правилно, правилно! Вместо да организират честни избори, те седнали да притесняват купувачите на гласове и партийните функционери, дето използват поста си за агитация! Гербери долни, маймунки мръсни!

Човече точно пред мен не вървиш , много добре знам кой си и за кой работиш тъй , че тия неща "за герберите мръсни" , ги пиши за глупаците . На Руски паметник , нали знаеш какво пише "Не Нам"

Може да задавам много неграмотен въпрос, но може ли някой да ме осветли откога в България имаме губернатори? Аз ли не съм чувала за такава административна промяна или вече имаме териториални единици, начело с губернатори?

честно казано и аз не знам за какво иде реч

и аз Ето някои пояснения: Губернатор е висша държавна, политически и административна длъжност и е глава на голяма административна единица или федеративна единица. Изпълнява и следи за спазването на държавни решения и постановления. В някои държави с федерално управление губернаторът се назначава, докато в други такива държави като САЩ губернаторът се избира пряко чрез гласуване. Хайде да спрем с подражанието!Вкл. и професор Близнашки!

често се пише "губернатори",в България няма териториално разделение на губернии!

До сега нямаше, но Путин идва към България и ще има губернии!

Защо само които са в листи.Това е дискриминация. Всички губернатори да се отстранят, за да няма сърдити и дискриминирани че ги оставят. Новите докато се опомнят, изборите ще минат. Няма да имат време да влияят на изборите.

Да си спомним, че на президентските избори 2011 г., както и на местните избори по същото време, вътрешният министър Цветан Генчев Цветанов не подаде оставка, а излезе в отпуск без това да предизвика възражения нито на медии, нито на юристи от близнашки тип.

На мен ли нещо ми се губи... губернатори, областни управители, кой какъв е и за какво се бори?

Отклоняваш вниманието на масите, Близнашкииии.

Съревнованието за поста "Капитан на Титаник" никога не е било толкова оспорвано след потъването му!

Но има само един лидер, един вожд, единодушно избран и завинаги управляващ, победителят във всички избори и докторът на всички науки - твоят идол бойко борисов, който може да извади Титаник от дъното - нали другарко демократке ? Само една партия вечно и един вожд завинаги могат да оправят България - храбрите демократични милиционери с мутренско минало и чалгаджийско настояще от герб - незаменимите, единствените и без алтернатива ! Иначе мрак обгръща Земята и близката част на Галактиката !

Хахаха ;) Не само Бойко може - и Чък Норис твърди, че е в състояние! Виж, да потопиш цяла държава, само за 12 месеца да потопиш 3 банки и да вземеш заеми до дупка - ей с това може да се справи само Партията!

По-добре помогнете на хората в Мизия - гладни и бездомни!

А ТИ??? Ти как помогна? Защо чакаш другите да помогнат?

Когато някой призовава не означава, че помага или не помага. А ти като се палиш с какво помогна?

По принцип за това са прави . Ако един човек поема пътя да е депутат , следва да прекрати с поста които заема , не само областни а на всички нива. Има риск може да постигне резултата може би не , Риск на занаята.

Така е , но все още не е избран за депутат. Може да ги призове да излезнат в неплатен отпуск до приключване на изборите.

Глаголът излизам се спряга така: "те излязат", а не "излезнат" Ром ли си?

Добре, а това как ще гарантира провеждането на честни избори. Пак оставки и смени... А избирателните списъци, обикалянето около секциите, мъкненето на чували и т.н

Досега изглежда, че на това правителство последното с което се занимава, е как ше се проведат изборите. Виж засягат всякакви други теми. Как да направят смени. Как да ни скарат с други държави - Русия. А не с тяхното основно задължение - изборите.

От край време Близнашки се слави в свободния университет с манията си за величие и алчност. Сега най-после се ухили, а народа немее.

Коментарът има ли връзка с темата?

Трябва остър ум, за да прозреш, че коментарът е свързан с източника, който те управлява и е във връзка с темата.

Ще ги замени със свои хора! Това е връзката!