Близнашки се обяви за ”правителство на всяка цена”

Правителство трябва да има на всяка цена, каза премиерът проф. Георги Близнашки пред журналисти в Котел по повод възможностите за скорошно сформиране на кабинет

Обратно в новината

Коментари - Близнашки се обяви за ”правителство на всяка цена” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

stiga sa se ligavili reformatorite trqbva da se otiva bna izbori Boiko stiga si otstapval

лигава пача. На всяка цена. Ей мунчо да не ти е комунистическо когато се правиха правителства на всяка цена.

Близашки явно медец е близнал по дупетата на боко и роко плевнята , че е толкова щастлив .А можеби го чака сериозен пост за доброто близане което направи по време на "управлението си ".Само такива принципни и честни ренегати ще управят България .

проблема е че българските политици цена нямат таи че каква ще бъде цената никои не знае...моля се да е по-малка!

Близнашки изглежда щастлив като служебен мин. председател.

Точно преди един месец експлозия във фабриката на смъртта в Горни Лом лиши от живот цяла една работна смяна. Малко след това, наобиколен от журналисти, Георги Близнашки не им даде никаква информация за станалата трагедия, а ухилен им повтаряше заучени пожелания за приятна вечер и дори ги подканяше да ходят на мач...

Г-н Близнашки кога ще ни кажете ИСТИНАТА за положението в България??? ОБЕЩАХТЕ ни!!! Или и Вие ЗАМЕТОХТЕ още повече СЛЕДИТЕ???

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,тиквуня,кукунева,меестаня,доганя,хафъзов,валерка та симеонов,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред военен трибунал.

трибуналът ще се състои в това, че ще има състезание по ядене на пици пред операта. еничарите от атака ще бъдат с фесове на поставките за шапки, които им служат за глави и ще продават отвлечени жени от името на боко-харем.. хахахаа. само като гледам баш-трибуналаджията ви през колко много оцветители мина за толкова малко години и съм почти сигурен, че догодина ще слугувате вече на джихадистите.. хахахааа. аде, даваж борбата с минусите, "родолюпецо

другарю близнашки, не е нуждно да ни се подигравате така ефтино'! а като говорите за цена, бъдете така добър и любезен да споменете и точната сума. защото в израза: "на всяка цена" влиза и изтреблението на цели народи. на всяка цена се изпълняват заповеди на диктатори и желания на императори. мислех, че ги знаете тия елементарни неща, но явно съм се заблудил.

Другаря Близнашки не е бил член само на Политбюри.Но дребната си душица я показа само за няколко месеца.Плува на повърхността като мазно петно във водата.Партии любими кои сте на власт.Политически плазмодий който дава акъл а е въпрос дали го има.Лошото , че точно такива ни управляват и жаждата за власт им е безгранично.Тъп народ слаба държава.

европа разбира се има нужда от стабилно българско правителство,което емитира стабилност,а външната политика на бг,така или иначе се подготвя в брüксел,за нашя президент и мин.председател,остава да бъдат верен слугинаж на брüксел....

Обикновено президента или министрите са със икономическо криминално минало(такива им трябват) , и ако е не-послушен веднага му изкарват кирливите ризи и го махат. Това не е вече и тайна .

Иска ми се новите министри да работят за България .Да не са като президента и Близнашки ,покорни слуги на чужди правителства и корпорации .

Силна АТАКА силна БЪЛГАРИЯ.

Атакисти, яжте фашкии, гнусни тъпи народоотстъпници, совиетофили мръсни долни, да пукнете до един, скапани комунета покллонници на бандита евреин Кобзон.

Гласувай за Атака-спаси България Който не гласува за Атака гласува срещу себе си. С Намъ и Богъ. Атака е: 1 Против спирането на Южен Поток! 2 Против санкции за Русия 3 За депортиране на нелегалните емигранти. 4 За построяване на стена по цялата граница със Турция. 5 За построяването на АЕЦ Белене със Руски реактор. 6. За заплашане на имотите на Прокудените и избити Българи от Турската орда 1903 1913 година-милиарди долари!!! 7 За вдигане на пенсийте до минималните във Европейския съюз. 8. За прекратяване на договора за НАТОВСКИТЕ бази-вън убийците на мирни хора по света!!! 9.Незабавно изгонване на ЕРП-тата и преминаването им в Държавни ръце. Атака е последната крепост на БЪЛГАРИЯ.

остават ти часове на този пост. Какво само се обаждаш като черна станция. Със сигурност след време няма да пише повече от две думи за теб в историята на България.

Т.е. к'во да е правителство.Затова ли уволниха Орешарски?

Че си платихме, плащаме и още ще плащаме но за тази ВСЯКА ЦЕНА май ще трябва Казанлъшки калкулатор!

А аз имам пернишки , малко е старичък ама се надявам да свърши работа аджеба.

Той се обяви, за едно "блЕнувано правителство", но за цената, ПАК се хилеше като п.тка в нови гащи баба Тодорка

Това е постмъртвата му маска.До последния момент мислеше че ще го снимам.

Да. Това правителство наистина ще е на всяка цена! Ама цената ще я платим ние бедните и гладните.

Велизар Енчев свален от ефира на Скат,поради говоренето си за Герб. Освен това гласувал против Цачева./блиц

Ей най-сетне един да покаже характер и достойнство.Поздравления Велизаре.

Нови избори веднага! Така или иначе нищо няма да свършат избранниците ни. Фалираха банката, сега ще вземат да напомпят с още няколко милиярда дълг държавата. Кой кого ще съди и ще държи отговорен, като всеки зависи от другия за да е във властта. До вчера крадците ще подкрепят властта на другите крадци...Избори веднага и до дупка докато не свършат парите на партиите за подкупи и тогава ще има обективен избор!

6++++++++++

тоя усеща дебелия

След като давам акъл на българските политици, дали бих си позволил да давам акъл на унгарските политици!!! Има ли някой отговор на този въпрос, и дали може да открие причините за това!!!

не съм съгласен!!! Ако той ще плаща да. Но като плащаме ние от къде на къде той ще определя цената!

На тоя му писна да прави злини.

Мафията и сенчестата икономика безпорно и блестящо преуспяха,все пак трябва да се създаде български бизнес на нашите хора и поколения,които да ръководят икономката на българското простолюдие.Приципът е- куче влачи ,диря-естествено няма!!!

Много хора не разбират, защо се налага да даваме акъл на българските политици! Съветът ми е: Прочетете внимателно коментарите под тази статия, и ще откриете отговора!!! Българските политици нали не очаквате, че са внесени от Унгария, Чехия или Полша! Те до вчера са били едни от вас!!!

банково дело,или лобисти? Слушам почти всички експерти които участват в телевизионните блокове. Не съм вложител на КТБ,но съм данъкоплагец. И какво забелязах..едни и същи хора в рамките на последните два дни изказаха и защитиха коренно противоположни тези. Месеци наред от затварянето на банката говореха за оздравяване и последиците върху общини оръжейни фирми и т.н.Същите лица най нахално днес говорят точно обратното-еми.. това е пазарна икономика,нищо катастрофично за икономиката.. общините и другите публични субекти били застроховани с държавни ценни книжа... Какво означава това?Според мен че тези хора обработват с високата си квалификация общественото мнение както си пожелаят.. Така че...с доверието до тук към експертите.

Има ли значение,кой ще управлява,щом хазната е празна,а икономика няма ?

Цените падат,така че на всяка цена е единственото спасение на "дясното"...

Новото правителство ще бъде поредната "ялова" крава която ще трябва да "изхранваме", без да има особена полза от нея.

българите да станат германци на всяка цена. Да не крадат а да работят, при това мерцедеси да могат.

Дилема !?!?!?

ти добре ли си бе момче.стани ти като искаш ,недеи за другите да говориш,германче.....

Повечето в този форум хем са глупави, хем неадекватни..не ми допада никоя от партиите в парламента, но правителство трябва да има. Да, ще крадът, ще управляват некадърно, но поне ще има някаква форма на управление. Бедна ви е фантазията колко е зле държавата и как скоро може да го докараме до дните от 90-те

ти си неграмотен тъп и необразован!!! Че ние ако я докараме до 90-те години тогава ще сме 10 пъти по добре бе сулио майчин ...

Благодаря , че потвърди горния ми коментар :)))

тия пари 10млр. са под условие...ако слушкаме..САМО безусловна е вноската ни в ЕС. Така че..МУ-дал МУ-взел

Не е работа на Дол Дренкин да дава акъл какво ще е правителството на България. Ако Дол Дренкин беше чувал нещо за демокрация, би трябвало сам да стигне до извода, че народът вече си е избрал народнитете представители, и те ще решат какво да е правителството на държавата България. Дол Дренкин си гледа неговите интереси и не му пука за демократични принципи. Но чии интереси гледа Тиквата а също така и на този усмихнат крадец от снимката по горе?????

След като едни политици основават моралното си право да управляват, да участват поне във властта, обявявайки се за "избора на Европа", следва и да слушат съответните съвети. Точно това направи и Жозеф - каза ни на всички нас - Европа не застава зад тия и тия клоуни!

б.б цв.цв.....???? или зад:корман исмаилов,КуКунева??? Питам ЗАЩО??? ЗАЩО в РБ членува лицето корман исмаилов-доказан троянски кон на османиста ердоган???? Защо в РБ членува другарката-КуКунева--загробила Атомната енергетика в България??? КЪДЕ е моралът на РБ да приема в партията си такива АНТИ БЪЛГАРИ??? ЗАЩО??? Те ли са ПО-добрите клоуни????

Без лустрация до девето коляно държава на тази територия е невъзможна.Така че и две и три правителства да направят с този парламент - все тая - обикновеният българин пак ще го "отнася" ежедневно и така докато му дойде акъла.

Пръдна ли ...???

Нищо човешко не ми е чуждо ... така че и това ми се случва понякога. Но защо питате - нима на вас не се случва да ...

Така е! Няма друг начин. Разделителната линия е между ограбените и крадците от прехода, пардон, от подмяната! Тази линия сега е по-видима от всякога, осветлявайки и доста демокрадстащи люде, лобиращи за частно корпоративни интереси.

Цената я знаем. Тя е цената на подкрепата на ГМО-тата вкарани в НС точно с тя цел, да я искат: 4-5 млрд наличен публичен ресурс, 5-6 млрд напечатани от БНБ по заповед на Близнашки, 5-10 млрд заем. Всичко в името на оздравяването на корпорацията, която ги храни и замитането на следите от кражбите й. Няма програми, няма точки, от които не биха отстъпили, за да не се разваля хубавата работа има само едно изискване да се спаси частната им фирмичка, т.е. да плaтим сметката, на този, който ги е назначил за депутати в НС. Така че, когато ви заговорят за програми и за точки, които са им важни, без да ги конкретизират, вече трябва да ви е ясно за какво иде реч единствената точка, която им е важна. Част от любителите на брътвежите за някакви важни техни програми, заради които биха подкрепили който и да е правителствен формат (готов да налее колосалната сума от 5-10 % от БВП!) вече всекидневно греят от предаванията по националните телевизии и за друго освен за оздравяването на корпорацийката си не говорят. Лобизъм от чист вид! Откровен, неприкрит и нагъл! Само пропускат да споменат кой ще плати сметката? Подразбира се всички ние! Чудовищен цинизъм има и в думите на същите тия лобисти, че не бивало това да се правели с народни пари, след като отчаяно драпат точно за това. Ама нямало да се вземат директно от публичните финанси, ами държавата трябвало да вземе нарочен заем. Не врат, ами шия! Няма да ми дадеш парите от левия си джоб ами от десния, а ако не стигнат ще вземеш заем. Алоу алчните популистчета, тоя заем вие ли ще го връщате? Или викате вие си имате вече роля да папате, сега ние, всички заедно, следва да заемем вакантната роля на изплащащи до живот вашите сметки?

Тоя противняк съсвсем спокойно може да се съревновава за първо място по противност заедно със съсела, гоце, доган, местан, дудука и пръмовица!

Този комунистически ренегат и настояща герберастка подлога с дебило-олигофренско излъчване, си осигури бъдещето, както и другият комуняга Борис Велчев! Нямат ли край членовете на БКП, ДКМС и ДС-Борисов, Цачева, Плевнелиев, Танов и кой ли още не......

Въпроса е какво смята да прави... Ако си мислят да водят неолиберална политика ....много скоро ще стане горещо посред зима. Ако ще правят съдебна реформа-ОК.има спешна нужда от нея,ама да не стане само смяна на караула.

Г-н Близнашки,да трябва да има,но Вие трябва да кажете ИСТИНАТА за КТБ и ...., ОБЕЩАХТЕ ни ?! Иначе от ново правителство ,няма смисъл,защото и то няма да върши РАБОТА като Вашето,а само ще ОБЕЩАВА!

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,тиквуня,кукунева,меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред военен трибунал.

Пич, най-важното сега е да станем неразделна част от Русия. Това стане ли, споменатите лица няма да са фактори!!!

На България й трябва силно АНТИ-РУСКО правителство!

Защо не вземат пример от Украйна. Президентът Порошенко предложи сегашния министър председател Яценюк и подготвят коалиционно споразумение на трите демократични партии без отлагане.

си обикновен глупак, а не демократ!

Какъв демократ си, след като даваш за пример Украйна. На луната ли живееш?

Протестиращия измамник Близнашки дава съвети и изказва мнение , което никой не му е поискал . Хайде холан бе мазник гнусен.

След всяка статия, плюене, плюене, обиди, ругатни! Ако тези юнаци обаче така се чувстват удовлетворени, така се възприемат по-значими, аз ги подкрепям!!! Просто такъв им е "чипът"! Сега предстоят добри новини. При фалит на КТБ, много хора ща се сринат до тяхното ниво, връщат се обратно в казана. Дано само това да повлече и други фалити, тогава ще се нагледаме на много нещастници в тази държава! Хубавото предстои!

Да изказване на един подъл и злонамерен човек......."Браво" , нали знаеш с твойте камъни по , твоята глава .-----------Ха-ха

Такава ни е природата! Завистта и злобата е вкоренена в нас! Не че го искаме, това са реалностите! Затова гледаме да оплюем и наругаем всеки, особено ако разберем, че някой си издига, и се измъква от казана! Ако всички сме си в казана, няма ли да се чувстваш по-добре!

Пропуснал е да спомене за Визия 2020 и за Шаламуньо, като нов министър!?

Само тва -НЕ!! Ша требе да са цункаме с..макетата!?!?......

Тоо да си продава Натовската техника другаде!! Ние ша си караме с... кримките!! Какво??-Падишахът ша ни зароби пак?? Че той да не е луд, бе?

Превеждам казаното от късния антикомунист Близнашки : -->ГЕРБ ДО ГРОБ И как така комунягите все се разправят помежду си, а накрая оглавяват демократични правителства?